Har brösten blivit mindre?

Undrar om silikonet har dunstat ut eller om jag har en läcka för mina bröst är minde.. Eller dom ser mindre ut iaf, men dom är samma storlek som innan belive it or not 🙂 Dom flesta verkar anta att jag har förminskat dom, även Rosanna trodde det men det har jag inte. Isåfall hade ni märkt det, bloggar ju lixom varje dag.. Nej dom är lika stora som innan, men skillnaden är väll kanske att jag inte använder samma bh:ar längre. Dom gjorde enorm skillnad! Sen kan jag ju “klä upp dom” och “klä ner dom” så dom ser större eller mindre ut. Men sanningen är att jag tycker dom är för stora just nu, och det är för dom kan se så himla stora ut i vissa plagg. När jag är naken tycker jag om dom, men inte i små crop tops och vissa söta klänningar.

Jag köpte nya bhar här om dagen på Cubus, deras storlekar passar mig faktiskt. Jag testade att köpa 75E och dom passar hur bra som helst. Annars när jag shoppar på VS köper jag 65EE för det är en av få butiker som har den storleken. Den mjuka BHn tog jag i storlek large, hoppas den passar nu för har inte testat den än. Men visst är den söt? Fanns i vitt och mörkblå också om jag inte minns fel.

Psst.. Den rosa kostade bara 85 kr! Snacka om kap, spring till Cubus ifall ni behöver en ny BH 🙂

IMG_1630

IMG_1632

23 thoughts on “Har brösten blivit mindre?”

 1. Sååå snygga. Den rosa var ju lätt favoriten. Även fast dom andra var väldigt snygga också. Problemet för mig är väl att jag endast är 14år (snart 15), så jag har ju mycket mindre storlek, och mindre storlekar har oftast fulare design, haha, sjukt irriterande ändå!

  1. Hahah, jag kommer ihåg när jag gick i typ 4-5;an så hade jag redan ganska stora bröst. Så jag var så jävla avundsjuk på mina klasskamrater som verkligen kunde ha dessa söta bh:ar med Hello Kitty och Snobben på. Hahah

 2. Jag trodde nästan faktiskt att du hade lyckats göra dom mindre utan att man visst :P. För ibland ser dom verkligen mindre ut 🙂 men ska nog googla på hur man göra såna förminsknings tips 🙂 . Verkar bra att man kan “ändra” dom beroende på

  http://nouw.com/Nettan

  1. det är en kladdig bh som trycker ihop brösten. den har man när man har en topp där man inte vill att bhn ska synas. Tex ryggen 🙂

 3. Inte brösten som krympt, du har köpt större omfång på BH’n och då blir kupan även större. VS är förvisso små i stl, men en amerikansk EE motsvarar en svensk F, och så har du köpt två stl mindre i omkretsen. 65EE i us motsvarar rakt översatt till en 75D i Sverige.

 4. Geléhallon kan inte läcka ut eftersom den har fast konsistens.

  Jag upplever att mina bröst ser större ut när jag har mindre fett på kroppen. De ser helt enkelt större ut. Men sanningen är ju att de är mindre eftersom en del av underhudsfettet även försvunnit. Det är bara så det ser ut i förhållande till kroppen. Nu när jag gått upp några storlekar är brösten såklart större i bh men i spegeln med kläder ser dom mindre ut.

  1. Dessutom gör underhudsfettet att brösten bäddas in i kroppen, silikon gör att det ser större ut eftersom dom sticker ut mer markant från kroppen.

 5. Jag har storlek 75E i bh-storlek. Jag måste handla BH i dyra underklädesbutiker, för de vanliga kedjorna har inte min storlek. E-kupa finns inte (ibland har jag även större) MEN! Så var jag inne på Cubus och hittade 75E på flera modeller precis som du gjorde och jag blev verkligen jätteglad !
  Bra Kissie att du lyfter fram detta. Stort tack!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *