Hämtat ut paket..

Så, förutom att jag nyss har tränat så köpa jag toalettpapper (ja, till och med kissie behöver torka sig om stjärten) och hämtade ut 2 paket som låg och väntade på mig! Vill ni se vad paketen innehåller? 😉 Jag ska visa er strax, nu måste jag göra en proteinshake, ta ut råttan Chloé i kylan och duscha så jag inte stinker svett efter the gym!

 

17 thoughts on “Hämtat ut paket..”

 1. Hej, undrar lite vad som hände mellan dig och werun…. Bloggade själv för dom ett tag, och ångrar så sjukt mycket att jag skrev kontrakt med ett gäng idioter. Om du vill får du gärna emaila mig och berätta.

 2. FÖLJ EN AV SVERIGES STÖRSTA BLOGGAR GENOM UPP OCH NERFÖRSBACKAR!
  VI KOMMER ATT HA SÅ KUL TILLSAMMANS!

  LÄS ÄVEN PEPP TALK, FRUSTRATION, HUR MAN SKA TA SIG IGENOM SAKER OCH TING, LÄS ÄVEN ATT ALLA INTE ÄR LIKA FINA!
  TRAGISKT, MEN SANT!

  http://www.LTFE.devote.se

 3. jag läste det som om det stod ”jag ska ta ut Chloé ur kylen ”
  hahahahahahaa !

  ha en trevlig dag annars kissie!

 4. Set är löshår eller hur? Jag utmanar dig att en dag gå till jobbet utan smink löshår! Du är jätte fin med smink men jag är säker på att du skulle vara ännu finare utan smink! Vågar du ta den utmaningen? 😉

  1. tack söta du men jag har lagt upp hur många bilder som helst osminkad haha 😀 kika längre bak i bloggen!
   puss

 5. Hej!! Vad har du för färg på ditt löshår? 🙂 Har ungefär samma hårfärg som dig och ska köpa från rapunzel. svårt med färgval 🙂

 6. *LÄS KISSIE*

  Hej kissie!
  Vik först börja med att säga att jag älskar dig blogg. Undrar om du inte kan lotta ut löshår från rapunzel? Hade varit jätte fett!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *