Notice: Uninitialized string offset: 0 in /mnt/persist/www/docroot/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/class-twitter.php on line 497

Hämtade ut paket!

Var nyss och hämtade ut mina paket som jag har beställt, bland annat från Gina Tricot och dashstyle! 🙂 Är allt möjlligt, allt från kläder, skor till solglasögon 😉 Och som jag har sagt tidigare, “jag som inte skulle shoppa innan New York”.. My ass haha! 😉

Jag hade dock problem med gina tricot paketet, hade skrivit in mitt gamla nummer på hemsidan så fick inget AVI på sms som man annars alltid får. Och när jag kollade upp vart paketet hamnat på nätet så har det redan legat och väntat på mig över en vecka! Och den ligger max och väntar i 2 veckor tror jag..? Så mailade kundservice och frågad hur jag skulle göra, fick ett nummer att säga upp men självklart glömde jag legg imorse… Så sprang dit nys sigen hehe..
.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *