Glossybox julkalender

Hej på er! Nu på förmiddagen har jag varit hos läkaren för att kolla nästa grej. Igår var det örat och idag är det något annat.. Haha alltid är det något, men det fick bra 🙂 Dock känner jag att örat fortfarande spökade, trots spolningen och utsugningen. Det är som att det fortfarande är något där inne som blockerar hörseln. Jag vill ju bara kunna höra som vanligt igen, för tyvärr har min nedsatta hörsel påverkat hur jag talar. Pratar mycket lägre och folk hör knappt vad jag säger.. Men ska ha lite is i magen, det kanske släpper mer under dagens gång. Hoppas på det iaf.

Efter läkarbesöket var jag och hämtade paket i vanlig ordning och nu tänkte jag och Andreas åka och äta sen lunch ute tillsammans. Det är så mysigt tycker jag att äta ute, speciellt lunch! Middag har jag inga problem med att äta hemma, speciellt nu under vinterhalvåret. Men lunch föredrar jag ute på stan.

Alltså wow titta vilken fin julkalender som jag fick levererad hos mig imorse!! Tusen tack Glossybox, det är den finaste kalendern jag någonsin sett 🙂 Kände mig på riktigt som ett barn på julafton, och det krävs mycket för jag ska bli såhär exalterad över pressutskick. Men detta.. Wow haha! Är så nyfiken på vad alla lådor innehåller, jag smygtittade på nummer 1 som ni ser nedanför hihi.. Det ser ut som ett väldigt bra serum. Men jag tog inte ut den helt, utan ville visa er litegrann vad innehållet var.

Vill ni se allt som finns i kalendern sen?

Dom söta små ljuslyktorna kommer ju från Royaldesign, såklart. Den rosa hittar ni >HÄR<

Mini-vaserna hittar ni >HÄR<

12 reaktioner på “Glossybox julkalender”

 • Paula Smilee says:

  Så fin julkalender! 🙂

 • johanna says:

  men alltså vilken drömmig kalender! Den hade man ju inte tackat nej till!

 • Margareta says:

  Hej,
  Har du kikat in rabbles julkalender på http://www.rabble.se?

  Grymt ju

 • Taylor says:

  Ja, alltså jag skulle gärna vilja se vad som finns i dom?? Hur mycket kostar en sådan??

  Och förresten har du gjort någon makeup tutorial någongång?? Isf kan du lägga up länken…. Tack!!

  24 verkar ju stor 🤣🤣🙂

  Taylor’s DNA

 • Pia Widlund says:

  Å en sån skulle jag vilja ha.

 • Lina says:

  Hej! Gällande ditt öra så kanske du har fått vätska bakom trumhinnan som blockerar ljudet från att komma in. Testa göra valsalva några gånger regelbundet i nån vecka och se om det blir bättre. Valsalva är att man håller för näsan och liksom blåser upp luften, haha svårt att förklara 😅

 • Linp says:

  Man håller för näsan och har stängd mun och sen blåser man upp kinderna så mycket man kan tills man känner det i öronen.

  • Kissie says:

   tro mig, det har jag försökt tills det känns så att öronen ska spricka haha 🙁 inget funkar

   • Lina says:

    Om det är så att det inte släpper så sök vård på en ÖNH-mottagning så kan de eventuellt göra några tester för att se vad det kan bero på. På en hörcentral kan de även mäta trycket i örat och genom ett hörseltest se om det förekommer ett ledningshinder som gör att du hör sämre 😊

 • Caroline says:

  Testat öronljus? De finns ibland på hälsokostbutiker alt på örtagubben vid Odenplan. Vissa tycker det är humbug, vissa tycker det hjälper. Värt ett försök kanske?

  Annars har ju apoteket revaxör och öronsprayer du kan testa. Testa att ha revaxör i örat en längre stund. Sen kan du skölja med vatten och salt (1 tsk per liter vatten) som du värmt till max 50 grader. Använd en sån där balongpipett för att skölja men tryck inte för hårt så du inte skadar trumhinnan.

 • Emma says:

  Öronproblem kan ju också bero på borrelian.. 😕💞

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *