Fredag!

Wihoo fredag 🙂

Som jag har lĂ€ngtat.. IgĂ„rkvĂ€ll drog ju vi och spraytanade oss hos Stockholm Beauty, sĂ„ nu Ă€r jag SUPERBRUN! Jag har inte tagin min första dusch Ă€n, tĂ€nkte göra det efter dagens gympass som jag har klockan 10.. Det blir ju jĂ€mnare efter duschen. Iaf, jag lĂ€gger ut en bild snabbt pĂ„ instagram och nĂ„gon liten brud skriver “HALLÅ DU HAR JU BRISTNINGAR!”. Först och frĂ€mst tycker jag det Ă€r synd att tjejer skriver sĂ„ till varandra eftersom det Ă€r vĂ€rldens mest naturliga grejj, speciellt för kvinnor. Sen i mitt fall har jag vĂ€ldigt lite bristningar, jag har lite pĂ„ brösten av uppenbara skĂ€l men inte pĂ„ rumpan som den hĂ€r tjejen menade.. Det kom frĂ„n byxkanten och spraytaningen som inte har lagt sig och blivit jĂ€ttejĂ€mn eftersom jag inte har duschat Ă€n som sagt som. Inte för det hör till, lixom OCH om jag skulle fĂ„tt bristningar pĂ„ rumpan? WHO CARES?

Anyhow.. Detta skulle inte handla om bristningar haha! Nu dricker jag iaf mitt kaffe, ska sen gymma, hĂ€mta ut paket frĂ„n frĂ€mmande avsĂ€ndare och hem och duscha. Sen ska jag handla lite grejjer som jag inte hittade i mataffĂ€ren igĂ„r. Bland annat avokado, granatĂ€pple mm.. MataffĂ€ren som jag var pĂ„ igĂ„r levererade inte alls, allting var ruttet bland grönsakerna och frukterna.. Trist 🙁 Det som Ă€r mitt favorit-stĂ€lle i mataffĂ€ren ju..

Ps. Letar vi fel hittar vi fel. Ds.


64 reaktioner pĂ„ “Fredag!”

 • Hanna says:

  OMG, du blev jÀvlit brun!

 • amanda says:

  JĂ€tte brun och fin blev du 🙂

 • asd says:

  Äterigen ett inlÀgg helt Àgnat Ät utseende och delade Äsikter.

  • Alexandra says:

   och..? detta Ă€r nĂ„got jag tycker fler bloggare ska ta upp. löjligt att tjejer ska pĂ„peka “fel” nĂ€r det Ă€r naturligt. och du vet att jag skriver mycket om skönhet osv.

   • Anonymous says:

    DOCK hade du ju aaaaldrig lagt upp bilden om du verkligen haft bristningar dÀr. Precis som att du AAAALDRIG skulle lÀgga upp en bikinibild som visar celluliter.
    Med detta inlÀgg vill du enbart pÄpeka att du minsan bara har lite bristningar pÄ brösten.
    Du stÀller inte ens upp pÄ fanbilder om du Àr osminkad.
    Sluta hyckla!

    • Elina says:

     Det Àr vÀl inte sÄ konstigt att inte vilja stÀlla upp pÄ bilder ofixad eller med saker som hon VET att folk kommer hacka pÄ henne för?

     Desto fler sÄnna bilder hon tar desto enklare lÀr det bli och eleka kommentarer kommer minska efter ett tag. Men det Àr ett svÄrt steg att ta, sÄ kalla henne inte hycklare för det

     • Anonymous says:

      Anledningen till att hon fÄr skit om det kommer ut en osmickrande bild pÄ henne Àr pga att hon sjÀlv gör om bilderna sÄ mycket som man kÀnner knappt igen henne. Blondinbella tex fÄr ingen skit nÀr hon Àr osminkad och hennes acne syns.

      Kissie vill visa sej perfekt men samtidigt skriver hon nu att fler bloggare borde skriva om “naturliga skönhetsfel”.
      Hyckleri pÄ hög nivÄ!

  • Anonymous says:

   Jag förstÄr inte Kissie eftersom hon för en tid sedan skrev att hon inte Àr utseende fixerad och mÀnniskor borde inte vara det.KÀnns som att Kissie skrev sÄ bara för att moralpredika och fÄ andra att mÄ dÄligt. Jag tycker Kissie sjÀlv verkar utseendefixerad.

 • Anonym says:

  Hur fungerar spraytan?

 • Julia says:

  Lily Allen Ă€r SÅ BRA! Har du hört Hard Out Here? Vad tycker du om den? 🙂
  http://open.spotify.com/track/3U3BXlwNTkCx7lW9m1H9RY
  http://www.youtube.com/watch?v=E0CazRHB0so

 • Anonymous says:

  Jag har massa bristningar 🙁

  http://www.camillaprutz.blogspot.com

  • Anonymous says:

   Du visar bara att jag har rĂ€tt angĂ„ende dig nĂ€r du Ă€ndrar min kommentar. Nej, jag har inte bristningar men tack Ă€ndĂ„. Och som jag skrev innan du Ă€ndrade min kommentar – du kan leta fel hos andra, men nĂ€r det gĂ€ller dig sjĂ€lv ska vi andra vara snĂ€lla. Intressant 🙂

   • Amr says:

    Den pantade blondin em har inget problem eller skam över att Ă€ndra kommentarer som inte faller henne i smaken. Men med tanke pĂ„ att hennes lĂ€sare blir allt mindre (typ…5e störst i Sverige nu? Lyckat) och hon inte har nĂ„got annat sĂ€tt att tjĂ€na pengar pĂ„ (att Ă€ga 1/5 av en butik och fĂ„ betalt med klĂ€der Ă€r ingen inkomst.. Du blir utnyttjad för att sĂ€lja deras varor/lĂ€r dig nĂ„got av Kenza/blondinbella) och att vartannan kommentar hĂ€r nu förtiden Ă€r tjejer som gör reklam för sina egna bloggar borde kanske kissies vara tacksam att hon fĂ„r nĂ„gon trafik alls. Även om det endast Ă€r av folk som ogillar henne.

 • Kim says:

  Kissie, som jag ser sÄ Àr du jÀttebra pÄ att hÀnga ut folk frÄn Instagram.
  Nu visade ju du ingen bild pĂ„ “den dĂ€r tjejen” eller visade hennes insta-namn, men fortfarande liksom? Kan du inte sjĂ€lv hantera dina problem i media istĂ€llet för att publicera ett halvt inlĂ€gg om det?
  Har du inte lÀrt dig hur man hanterar problem sjÀlv?

  • Elina says:

   Du kan knappast kalla det hÀr att hÀnga ut. Förövrigt tycker inte jag att det Àr ett problem att hon nÀmner namn pÄ de som Àr taskiga heller. Visar hon upp en bild pÄ vad hen har skrivit sÄ kan Alexandra inte förvrida innehÄllet sÄ som nÀr hon bara ÄterberÀttar och det Àr bÀsta sÀttet, tycker jag. Personen i frÄga borde kunna stÄ för vad den har sagt.

   Det hon gör hÀr Àr att belysa viktiga problem. Utseendefixering och kommentarer pÄ andras kroppar samt att en borde vara okej med bristningar. Det Àr hennes blogg av en anledning, för att hon ska kunna prata om det hon vill.

   • Kim says:

    Men om nÄn gör nÄt dÄligt Ät en, ska den andre fÄ bete sig lika dÄligt tillbaks? Nej, det tror jag inte. Och har du sett hur alla andra gör med sina bilder gÀllande insta, fb, twitter, mm?
    De censurerar nÀmligen bÄde namn och profilbild, men har Alexandra gjort det nÄn gÄng? Nej.
    Visst hon censurerar det första namnet man ser, men sen om det Àr samma namn igen lite lÀngre upp eller ner, sÄ gör hon inte det. Och visst gör honndet med flit. Skriv inte att hon inte ser det, för nÀr hon redigerar sina bilder ser hon dÄ varenda lilla smula pÄ bilden, sÄ hur kan det gÄ sÄ att hon inte gör det i dessa tillfÀllen?
    Kan du sÀga det till mig, lilla fjortis?

    • Anonymous says:

     Kissies blogg, hon fÄr göra vad fan hon vill.

     • Anonymous says:

      Ja, jag vet ju ocksĂ„ att det hĂ€r Ă€r Kissies blogg… -.-
      Men allt fÄr hon inte göra. Det Àr ju fan helt oacceptabelt och vÀldigt respektlöst att hÀnga ut nÄn pÄ en stor blogg utan att den mÀnniskan sjÀlv har bett om tilllÄtelse för det. Skulle du vara jÀvligt tacksam för det, eller?
      Är Kissie en drottning och ska vi “lĂ„tsas” att allt hon gör Ă€r vĂ€ldigt bra gjort av henne, och ska vi sĂ€ga alltid “you go girl!” eller “heja team Kissie!”?

 • Anonymous says:

  Du har sĂ„ fin kropp! 😀

  • Nnad ♄ says:

   Bilden Ă€r förmodligen fixad precis som alla andra 🙁 Tvivlar inte pĂ„ att hennes kropp Ă€r smal och vĂ€ltrĂ€nad men tycker det Ă€r synd att hon photoshopar sig smalare all the time :/

   • Johanna says:

    Å andra sidan Ă€r hon ju vĂ€ldigt nĂ€tt i kroppen. Tror inte att detta Ă€r photoshopat. Tycker hon ser vĂ€ldigt hĂ€lsosam ut!

   • Alex says:

    Anonym: För att hon sagt hur lÄng hon Àr och hur tung hon Àr förut och hon Àr exakt lika benig nu som dÄ.

 • missyS says:

  Gotta love spraytan! Synd att de hĂ„ller sig sĂ„ kort tid, och hĂ„ller man pĂ„ kontinuerligt Ă€r det inte precis vackert lĂ€ngre haha 🙂 nyansen passar fint, inte sĂ„ överdriven, bara du tagit en dusch Ă€r det sĂ€kert jĂ€ttesnyggt!

 • Anonymous says:

  haha, ska bli kul nÀr dessa barn vÀxer upp och inser att kroppen inte kommer se ut som nÀr man Àr typ 12 hela livet. kvinnor fÄr bristningar, celluliter osv och man har inte babylen slÀt hy hela livet

 • Carrokakfia says:

  Jag har bristningar pĂ„ rumpan…. Brukar kalla det tigerrĂ€nder istĂ€llet hihi det kĂ€nns lite ballare liksom 😉

 • jessika says:

  jag ser fan inga bristningar? :s

 • Elin says:

  Hur trĂ€nar du din mage? Har du olika tips pĂ„ bra övningar? 🙂

 • Erika S says:

  FĂ€rgen blir nog riktigt snygg dĂ„ du duschat en gĂ„ng, brukar ju bli lite bĂ€ttre dĂ„ 😀
  Hoppas du fÄr en grym helg och ha sÄ skoj pÄ aviici .
  TrÄkigt att mataffÀren inte var sÄ bra.. Trist dÄ man ser sÄnt.

 • ida says:

  Vart ju riktigt snyggt ju!! Jag undrar om du skulle kunna göra en video om hur du retuscherar dina bilder efter du tagit dom utomhus? Som outfitbilder tex? Skulle vara kul att fÄ se hur du gör för att fÄ fram det bÀsta av dina bilder. Du har alltid sÄ himla fina bilder! SÄg hur du gjorde nÀr du retuscherade en bild du tagit inomhus men som sagt skulle det vara kul att se hur du retuscherar utomhusbilder.
  Kram pÄ dig fina Alexandra!

 • meja says:

  http://www.nattstad.se/Meja.Nilsson Skulle bli glad om ni gick in o kolla pÄ min blogg <3
  O du kissie/Alexandra Nilsson jĂ€tte fin blogg sjĂ€lv heter ja Nilsson i efternamn hehe 😉

 • eskil says:

  ~ Titta gĂ€rna in pĂ„ min blogg dĂ€r jag skriver om det som hĂ€nder i mitt liv och om det som gör mig glad i vardagen; smink, klĂ€der, drömmar, resor, mumsigheter och mycket mer! ♡ ~

  http://www.eskils.blogg.se

 • emelie says:

  ★ Äntligen!
  ☆ Fredag igen
  ★ Barnledigt

  http://www.jagmotlatmasken.blogg.se

  SĂ„ löjlig sak att gnĂ€lla om, nĂ€stan alla har bristningar. Även killar kan fĂ„ det. Bristningar betyder inte att du Ă€r tjock.
  Du kan fÄ bristningar av snabb vÀxt med som exempelvis pÄ ryggen om man vÀxt pÄ lÀngden vÀldigt snabbt.
  Det Àr ju fullt naturligt.

 • my says:

  Du Ă€r helt orange! Snyggt 😉

  • Karin says:

   Vad har du fÄr konstiga fÀrginstÀllningar pÄ din dator? Tycker det hÀr var en grymt bra spraytan!

 • marielle says:

  Faan vilken snygg mage!! #avundsjuk

 • Mina says:

  Skitbra skriver Alexandra. Brukar inte kommentera dina inlÀgg men var tvungen nu. Jag Àr 27 Är
  O har flera bristningar men bryr mig inte om
  Dem. Vad Àr det för loosers som har tid o energi att reagera pÄ
  SĂ„nt?! Get a life!

 • Erica says:

  nÄgot som inte acceptabelt och det Àr trakassering. Det just precis det jag har varit med om (lÀs pÄ min blogg, huuur)

  http://fames.se/livetsomerica/

 • Anonymous says:

  Jag hittar absolut inga fel he he. Du har tidigare skrivit att du inte har en lagom stor rumpa och vad jag kan se Àr en snygg svarvad kropp! Jag Àr ta mig sjutton avis, du inspirerar mig ta tag i trÀningen och bli nöjd med mig sjÀlv!

 • Tommy says:

  undra vad det hemliga paketet Ă€r 🙂

 • Anonymous says:

  Hur fick hon det till bristningar??

 • bella says:

  fin kropp, fin svank 🙂

 • Patricia Karlsson says:

  Är ju hur naturlig som helst med bristningar!! Har sjĂ€lv tvĂ„ smĂ„ pĂ„ sidan av lĂ„ret, inget ja bryr mig om!
  Vi Àr mÀnniskor och vi vÀxer! Kroppen töjs ut.. come on!!

  p a t r i c i a k a r l s s o n s . b l o g g . s e

 • Matilda says:

  Hittade ett bra inlÀgg angÄende nÀtmobbning dÀr det beskrivs sÄ himla bra. Var bara tvungen att kopiera lÀnken och hoppas att kanske en endaste som kommenterar precis vad som helst lÀser detta och kanske, kanske Àndrar uppfattning..

  http://www.mondoblog.se/barbiespussy/2014/02/24/pa-riktigt/#respond

 • Roligabilder says:

  LÄGGER UPP ROLIGA BILDER VARJE DAG!

  BLOGGEN SOM RÄDDAR DIN DÅLIGA DAG!

  BILDBLLOGG MED BARA ROLIGA BILDER

 • Jaha says:

  Man förstĂ„r hur “infekterat” det Ă€r för dig nĂ€r det kommer till ditt utseende.
  Du skriver försvararsinlÀgg efter fösvarsinlÀgg. D tar Ät dig vÀdligt mycket mÀrker man.
  Jobba pÄ ditt sjÀlvförtroende och tvÀtta dina hÀnder.

 • Emma says:

  Snart börjar de vÀl gnÀlla pÄ celluliter ocksÄ haha. Antagligen 12 Äringar som inte fÄtt det Àn som gnÀller? Synd med tanke pÄ att ALLA har bristningar eller celluliter mer eller mindre

 • Åsa says:

  Det blir sÄdana reaktioner nÀr alla mÀnniskor i magasin, bloggar och modeller, retucherar bort varenda skavank som Àr naturlig.
  Det blir konstigt för unga flickor att förstÄ att det Àr sÄhÀr vi mÀnniskor ser ut..
  SÄ det har du utseendefixeringen att tacka för..

  hĂ€lsningar Åsa

 • Lina says:

  Bristningar kan (förutom att man vÀxer för snabbt) ha med hormoner att göra. Dvs nÀr man kommer in i puberteten sÄ kan man fÄ bristningar utan att vara överviktig alls. Jag fick bristningar nÀr jag kom i puberteten. DÄ var jag nÀstan för smal, nu Àr jag visserligen överviktig (min ensak inte eran). Men, ja, smala mÀnniskor kan ocksÄ ha bristningar. Och celluliter.
  Hatar denna kroppshets. Åt bĂ„da hĂ„llen.

  Trevlig helg pÄ er

 • Toti says:

  Din kropp Àr stunning!
  Muskler Àr det nya ist för pinnsmalt, assnyggt!

 • alexandra says:

  det Ă€r vĂ€l inte celuliter? det Ă€r vĂ€l “rĂ€nder” efter hennes byxor?!

  kisse du Àr jÀttevacker, sÄÄ avundsjuk! <3

 • JĂ€vla prat om celluliter mĂ€rktes det som, eller sĂ„ blev ja bara extra irriterad för att jag Ă€r mensig och sur, MEN, fĂ„r inte Kissie ha celluliter om hon nu skulle ha det eller har det nĂ„gonstans? RĂ€tt mĂ€nskligt om man sĂ€ger sĂ„! Och sist jag kollade var hon mĂ€nniska, inte nĂ„gon jĂ€vla hubot, alltsĂ„ mĂ€nniskorobot som springer runt pĂ„ jorden och ser totalt jĂ€vla perfekt ut. Jag Ă€r 16, snart 17, och har celluliter. LIVE WITH IT.

  Sedab det hÀr med att redigera bilder, klart man vill se sÄ bra ut som möjligt? Man ser ju fortfarande att det Àr hon sÄ vafan, finns vÀrre saker.

  /Rosa tjej i fel del av mÄnaden för att brÄkas med.

 • Rebecca says:

  Har alltid velat ta en spraytan men aldrig vÄgat för möjligheten att de kladdar av sig pÄ klÀder och lakan? kanske inte nÀr man Àr torr men om de Àr varmt eller regnar?

 • Just det, fast numera heter de ju Schildts & Söderströms (Sets), efter att de tvĂ„ stora finlandssvenska förlagen slogs ihop!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *