Notice: Uninitialized string offset: 0 in /mnt/persist/www/docroot/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/class-twitter.php on line 497

Fettsugit mig? HAHA NEJ!

Haha folk kommenterar på andras kommentarer “amen vadå, hon har ju fettsugit sig?!” What? Det händer till och med på mitt instagramkonto (kissies) att folk gör det. Då undrar jag om folk ens följer bloggen..? För dom som gör det vet ju att jag är träningsnarkoman till och från. Tränar minst 3-4 gånger i veckan, och dom som gör det samt äter nyttigt brukar ha en viss kroppsform. Antligen musklig, smal eller vad man nu vill ha för resultat!

Jag förnekar inte att jag har gjort näsan, och brösten (även om jag ångrar det nu lite kanske..). Men fettsuga mig, nej det kommer inte ske. Det känns så ONÖDIGT! Jag förstår dom som har bantat bort typ 50 kilo och har massa lös hud som hänger som inte går att få bort på naturlig väg. Måste vara hårt för dom som har tränat och kämpat så mycket. Men det är ju så lätt att bli smal om man nu så gärna vill det! Så kasta bort pengar på fettsugning? Nej, nej och nej! Jag älskar dessutom att träna, kroppen mår bra av det, hjärnan mår bra av det.. HELA du kommer må bra av det! 🙂

 

83 reaktioner på “Fettsugit mig? HAHA NEJ!”

 • Mandy says:

  HAHAHHAHAHAH! 🙂
  Älskar dig kissie! Så vacker är du! 🙂

 • LÄS OM MINA EX SOM DUMPAR MIG PÅ MIN BLOGG!!!

  BLEV DUMPAS IGÅR ;((((((

  http://crips.blogg.se

  Desuttom har jag fettusgit mig.. men jag ser inte det som fell! Tvärtom jag vill vara vacker!!!

 • Nadia says:

  Du kanske inte har fettsugit dig men du skrev förut och visade bilder på att du hade gjort något slags ingrepp på låren. De typ dödade fettceller så att skulle bli lite smalare där.

 • Julia says:

  Tycker du har grymt fin kropp och man får ju verkligen inspiration till att träna när man ser att det kan bli ett så bra resultat! 😉

 • Kissie du är så snygg!!!

  Läs min åsikt om 1D! http://www.aochls.blogg.se

  🙂

 • Du kanske inte har fettsugit dig men du skrev förut och visade bilder på att du hade gjort något slags ingrepp på låren. De typ dödade fettceller så att skulle bli lite smalare där.

  SÅÅÅÅ säger man inte!!! Jag blir sårad som jag själv har kämpat men aldrig lyckatsss!! jag har fettsugit mig jag står för deeetttt!!!!

  • Anonymous says:

   Det är itne samma sak som fettsugning. Finns många slimmande behandlingar, många naturliga, utan att man pressar in en lång sugnål.

 • vanja says:

  fina bilder 🙂

 • Carro says:

  Du har tagit bort fett på låren?

 • Alexandra says:

  Haha, dom som har kommenterat det är ju efterblivna. Man ser skillnad på personer som har jobbat hårt för att få snygga kroppar och dom som har lagt sig under kniven. Sen så ser man på Alexandras armar att hon har synliga ådror och det får man om man tränar hårt och är nyttig.

  • Alexandra says:

   Hon kanske inte har opererat men hon har fortfarande gjort ett ingrepp. Hon har gjort smartlipo, det är ingen idé för henne att neka det, hon har ju själv skrivit om det… orkar inte med hennes lögner och hennes försök till undanflykter

 • Nina says:

  Är nyfiken på vad du har för BMI… Bara för att jag tycker att du har JÄVLIGT SNYGG KROPP!!! Och jag är nu på bättringsvägen från min anorexi och din kropp är mitt mål. Jag älskar din blogg och den ger mig motivation till att fortsätta kämpa för friskhet! Skulle vara jätte tacksam om du kan skriva tillbaka till mig via mejl..<3

 • ida ♥ says:

  Så jäkla kul att läsa din blogg.. Du är värsta shopping narkomanen och alla tror du bara bryr dej om utseendet och sen läser man om träningen. Gud, älskar verkligen din blogg! DU är en sån inspiration! <3

 • Anonymous says:

  Vilken storlek har du på kläderna?

  • Alexandra says:

   32, (xxs, xs) fast i toppar får jag ha större pga boobsen.

   • Anonymous says:

    Och du tycker att 32 låter sunt? 32 hade jag i lågstadiet. Min syster var 170/40 då hon blev tvångsintagen på sjukhus. Hur långt är du ifrån det? Jag är inte elak, bryr mig bara om dig.

    • Anonymous says:

     Sluta ljug, inet bryr du dig om henne. Man skriver inte så till ngn man bryr sig om! Isåfall tycker jag synd om dina nära och kära om du gör sådana nedlåtande kommentarer om deras kroppar!

     • Men lägg av... says:

      Fast va, varför skulle det vara ett tecken på att hon inte bryr sig? Om man ser att någon är påväg in i en ärstörning eller verkar må dåligt, ska man bara sitta och se på och hålla käft då tycker du eller, medans personen tynar bort? Snälla tänk dig för innan du kommenterar. Har man inget vettigt att säga så är man tyst.

     • Anonymous says:

      Det beror helt på hur man ser det. Om jag inte hade kontaktat min systers skolsköterska, och pratat “nedlåtande” om hennes vikt…. ja, då skulle hon vara död idag. På sjukhuset sade de att hennes hjärta höll på att ge upp vid 15-års ålder. En ätstörning kan leda till döden. Ibland stämmer det inte att tiga är guld.

    • Alexandra says:

     alla kroppar är olika. när jag tränar och äter bra har jag den storleken. alla ser olika ut, mindre eller större. inget mer än det.

    • Ania says:

     Fransyskor ha ju ganska mycket 32 i st, Kissie är ganska nätt, jag hade 32 i storlel länge,,,så det är inte fel alls.

 • emelie says:

  “förstår dom som har bantat bort typ 50 kilo och har massa lös hud som hänger som inte går att få bort på naturlig väg”
  Man fettsuger sig inte när man gått ner så mycket i vikt, man opererar bort lös hud….

 • erica says:

  Men alltså sen när är att träna 3 ggr veckan – då man dessutom GÅR på löpbandet i en knapp timme – att vara värsta träningsnarkomanen? Då tränar ju Kenza mer. Vi kanske har lite olika syn på vad som utgör hård träning.

  • Äntligen en vettig kommentar. När man tittar på de bilder Kissie lägger upp ser det ju knappast ut som speciellt hård träning. Bara för att man tränar ett visst antalt pass i veckan betyder ju det inte att man tränar hårt, och typ tre pass i veckan är aldrig “hårt”.

   • Anonym says:

    Håller med! Hon tränar “mycket” i förhållande till kostintag eftersom hon inte äter någonting annat förutom sallader. Svältbeteende på hög nivå. Det är ingen hälsosam träning (eftersom hon inte äter) men det är definitivt inte hårdträning!

   • Louise says:

    Fast det står ju MINST 3-4 gånger per vecka. Dessutom så vet inte vi som läsare vad hon gör alla timmar då hon inte bloggar. Det är så lätt att döma och påpeka fel. Egentligen så vet vi nog ytterst lite om den riktiga tjejen bakom skärmen. Sanningen är ju aldrig lika rolig som lögnen 😉

 • elina says:

  Men ta ut tuttarna? Finns ju ingen anledning att ha dem kvar om inte du gillar dem längre <3

 • Du är jäkla snygg Alexandra! Självklart ser man tydligt att du har kämpat hårt för detta!!!

  Precis som jag själb också gör!

 • anna says:

  Om man ångrar bröstimplantat kan man inte ta ut dom o ha sina egna igen?

 • Ida says:

  Haha vissa är roliga 😉

 • melody says:

  Oj vilken rumpa du har fått! 😀 skitsnygg du är 🙂 <3

 • Gillar bloggen says:

  Bra blogg!!
  kan du lägga upp bilder på de “första sidor” (om man kallar det så?!) du haft genom åren, det skulle vara roligt att se! 🙂

 • Josefin says:

  Helt rätt Alexandra!!

  Känn er fria att klicka in på min blogg http://josefajjn.blogg.se/
  Hade blivit jätte glad för några nya besökare! Puss

 • Guri says:

  Jeg elsker den beige vesken du har på bilde til høyre. Tror jeg har sett deg bruke den før også, men kan du vise den fram litt bedre og si hvor den kommer fra? 🙂

 • Alva says:

  Kika gärna in på min blogg och lämna en kommentar!
  Kram

 • Emelie says:

  Jaha, isåfall ljög du SOM FAN förut när du va platinablonda fjortisen. MÅNGA minns att du skrev ang detta 🙂

 • Millan says:

  Hej Alexandra! 🙂 Jag undrar om du kan ge tips på träning för att få smalare lår och mage? Kram

 • KUBEN FTW says:

  FÖLJ MIN ASGRYMMA LILLA BLOGG 😉 http://kuben.bloggplatsen.se/

 • melinda says:

  det är ju mycket bättre och billigare att träna än att göra fettsugning, så förstår inte riktigt varför inte fler gör så!

 • Mikaela says:

  Hej Alexandra. Tycker du verkar en snöll tjej,trevlig och glad. En grej förstår jag inte. Du tycker att röka är SÅÅÅ fel men att festa och dricka är helt okej? Förstår inte grejen..

 • Anna says:

  Fast du är ju inte snygg ändå, du kan träna dig pinnsmal men ditt ansikte blir ju inte finare för det. I övrigt så finns det få killar som gillar trådsmala tjejer, tror inte C skulle klaga över lite kött på den där sjuka kroppen. Måste vara jobbigt för honom att känna ben och silikon.

 • Hannah says:

  Klart man mår bra av att träna! Bara man äter också. Kan du skriva med det nästa gång? Du har stor påverkan och många i vår ålder förstår inte att man måste äta också. Kram!

 • Amndz says:

  Som du skrev så läser dom antagligen inte din blogg ordentligt. 🙂

 • Christina says:

  Folk är nog bara avundsjuka at du klarar av att träna så ofta, äta nyttigt och ta hand om dig. Jag har tränat minst tre gånger i veckan sen starten av januri och börjar märka en skillnad. Det tar tid, men så är det bara.

 • Fredrika says:

  Jag brukar läsa din blogg varje dag, men brukar aldrig kommentera på något. Just idag känner jag att jag verkligen behöver det. Du ger mig sååå mkt inspiration till att träna och bli hälsosammare! Tidigare har jag alltid försökt att äta mindre, och då har jag inte sett resultat. Dessutom är det inte bra för kroppen att göra så.

  Så tacktacktack för att du är en sån inspirationskälla! Kämpa på med träningen!

  • Alexandra says:

   åh vad kul att höra 😀 tack så mycket för din fina kommentar!
   detsamma <3

   • Johanna says:

    Hur kan hon vara en inspirationskälla när hon inte ens äter kolhydrater som är kroppens byggstenar vid styrketräning.. Fast det beror ju så klart på vad man strävar efter – att höftben ska synas eller att man ska se vältränad ut. Alexandra är en mästare på det förstnämnda.

    • Alexandra says:

     ursäkta johanna men vad fan vet du om vad jag äter? jag äter visst kolhydrater?

    • Karin says:

     Say what?? Sedan när är kolhydrater kroppens byggstenar vid styrketräning? Du får nog läsa på din träningslära lite innan du kommenterar ett inlägg om träning nästa gång Johanna. Protein är musklernas byggstenar, inte kolhydrater.

 • SPANA IN RESTAURANG.BLOGG.SE

 • Alexandra says:

  Men snälla, sådär ser man inte ut av att träna och äta nyttig mat! Du kanske inte har fettsugit dig men du har helt klart gjort något annat för att vara sådär mager!

 • Johanna says:

  Haha åh, vissa människor tänker ju inte längre än vad nästippen räcker.. Om man fettsuger sig, så blir man smal och inte vältränad med magmuskler som du har Alexandra! Eller tror ni att hon opererat in dom också? 😉 Åh, herregud, vilka människor det finns.

  • Anna says:

   Du verkar inte så smart själv.. För då hade du haft kunskapen av att med lågt fett% så kan det se ut som att man har en vältränad mage, men egentligen är det bara grundmuskulaturen som måste finnas för att hålla upp kroppen som syns. Hennes “magmuskler” hade troligtvis inte synts på en person som legat inom ett normalt BMI, men på en undernärd kropp syns det direkt.

  • Ínte för att jag tror alexandra fettsugit sig men något märkvärdigt med muskler har hon inte… Inte mycket direkt och det beror ju på att hon äter fel gentemot hur hon tränar.

 • Tova says:

  Vaaaaaart kommer de beiga skorna ifrån??(Kortet längst upp till höger) Snygga så jag dör!

 • Lisa says:

  Jag förstår inte hur någon som spenderar så mycket tid på gymmet, kan vara så extremt muskelfattig?! Antingen så fettförbränner du endast, eller så styrketränar du helt fel. De muskler som syns på dig är ju bara grundmuskler och dom syns enbart för att du har så extremt lite underhudsfett.

 • Anonymous says:

  Var har du köpt din bikini vet du ngn bra sida skall till thailand snart 😉 gud vad fin du är Alex, bästa bloggen , med bästa uppdateringar och så är du rolig också … Visar mer personlighet än de flesta andra bloggare

 • Ida says:

  Hej!
  Jag undrar bara vart den otroliga fina svarta “volang”
  Klänningen kommer ifrån! Sjukt fin 🙂 Tacksam för svar!
  Kram! 🙂

 • Angelique says:

  Vad är det du har gjort med dina lår då? Älskar din blogg. Det är INGEN kritisering på nått sätt, men har för mig att du gjorde en operation på låren?

 • my says:

  så du ångrar dina ingrepp? loool!

 • Johanna says:

  hej kissie! på tal om operationer och sånt så undrar jag om du har gjort något med dina läppar? jag har följt din blogg ett tag nu men kan inte minnas att du skrivit något om det, jag tycker dina läppar är så sjukt fina och typ “fylliga” så jag hoppas att du svarar! 🙂

 • Michaela says:

  När du försökte gå ner i vikt. Vad körde du då? Kondition och styrka eller bara kondition? Kram

 • Hej Kissie!

  Fed blog du har. Følger dig hver dag. Du er en kæmpe inspiration for mig, som ny blogger i Danmark.
  Ville bare høre hvor dine sko på 3 billede øverst til højre er fra? Så fede!

  Sofie

 • Tilde says:

  Hej Alexandra / kissie.
  Jag undrar om du skulle kunna göra ett inlägg om hur man får så snygga ben som du har, Tacksam om du skulle göra det
  Kram 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *