Face off

IMG_4599

IMG_4596

Idag testade jag på denna fuktighetsmask från Solutions by Victus, gud vilken häftig mask 🙂 Du lägger ett lager över ansiktet, låter det stelna så du sen kan dra av den. Efter känns huden helt återfuktad och mjuk som en babyrumpa. Älskar den känslan! Innan jag la på denna mask passade jag på att lägga på en såndär svart mask som drar bort porer, efter det en peeling mask och sen denna. Nu känner mig fräsch och snygg inför ikväll 🙂

Förut när jag köpte ansiktsprodukter visste jag inte alls vad jag skulle köpa, så slutade med att jag köpte starka produkter som jag trodde skulle “bränna” bort finnar och orenheter. Nu vet jag mycket bättre som tur är 🙂 Det är fukt och skonsamma produkter som är dom bästa för huden.

11 thoughts on “Face off”

  1. Så sant! Kör stenhårt på Lumene Finland och deras Vitamin C serie. Ska dock få hem en serie prover från Dermalogica. Inte för att jag behöver byta serie, men jag har fått höra att huden är som håret, olika årstider behöver olika saker.

    Letar dock efter en bra mask. Jag använder Body Shops warming mask, blir så mjuk och ren, men ibland behövs en peel off mask, och den har jag inte hittat än.

  2. Håller helt med, de där starka torkar bara ut huden och så blir det ännu värre i slutändan. Ju mildare man klarar sig på, ju bättre lär det vara för huden.

  3. På apotek hjärtat finns fyra olika peel off-masker, två engångs och två i tub som räcker många gånger. Utöver det finns det även en suverän mask från REN som är grym på pormaskar och lite oren hud. Den är inte peel off utan mer “gnugga bort” 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *