En torsdag mitt i sommaren

Hej på er!

Jag ska börja dagen med att göra ett besök på djursjukhuset. Det är dags för återbesök för Chloé, vi ska kika så att benet sitter där det ska och att hon mår bra. Jag tror hon mår hur bra som helst, dock är jag lite orolig över benet för hon lyckades hoppa ner från soffan när jag vände bort blicken för en sekund… Det är ju totalt förbjudet för henne att hoppa men ändå lyckas hon göra det fast jag hade stenkoll! Men hon verkar må bra trots det, och benet verkar inte ha tagit skada. Men ändå, man blir ju lite orolig. Men tror verkligen inte det kommer vara några problem.

Sen ska jag lämna in min bil för besiktning, vart ju påkörd för ett ganska bra tag sedan nu. Det hände ju i början av sommaren. Så vi ska kolla skadorna så vi sedan kan fixa den, så jag sen kan sälja/ göra mig av med den. Som jag nämnde också i början av sommaren så är det dags för en ny bil 🙂 Sen senare idag ska jag fotograferas av en ny fotograf som heter Elin! 🙂 Ska bli kul, hon tar så himla fina bilder.

21 thoughts on “En torsdag mitt i sommaren”

 1. SÅ otroligt fina bilder Alexandra, du är verkligen vacker, en skönhet av dess like.
  Hoppas det går bra med lilla C! Det är verkligen som att ha en liten bebis hör jag haha, som man måste passa här och där. 😀
  Men hoppas det går bra, lycka till.
  KRAM

 2. Dina bilder börjar bara fler och fler likna som herrtidningsbilder.. Synd om dig hur du söker bekreftelse och är såå utseendefixerad.. Sök hjälp. Men det skulle du ha bordat börja göra för flera år sedan redan..

  1. Varför skulle hon söka hjälp? Det är jättefina bilder och absolut inget fel med dem. Man bestämmer själv hur man vill se ut. Kram

  2. Ägna dig åt att åtgärda din dyslexi istället för att skriva elaka kommentarer med stavfel Cecilia. Ursnygga bilder.

   1. Nu var du inte ett dugg bättre än Cecilia, utan lägger dig på en ännu lägre nivå.
    Dyslexi kan man inte bota! Så din kommentar är förbaskat elak den med!

    1. Hahaa lol 😂 väx upp ni alla som kommenterar jag har rätt till min egen åsikt. Och det behöver ingen lägga sig i.

 3. så jättefina bilder. och älskar hur engagerad du är med din blogg. det finns bara en Alexandra AKA Kissie och du håller verkligen måttet efter alla dessa år !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *