Detta trodde jag inte skulle ske..

Även Andreas fick sig en spraytan! 😉 Han sa ju tvärnej första gången jag frågade honom men titta så fin och brun han blev! Som vanligt ska vi ju duscha och då blir vi mer naturligt bruna. Andreas fick en ljusare färg än mig för det var hans första gång, så det kommer nog bli superbra efter en dusch.

Vi passade på att handla all dricka när vi var i Bollnäs, skönt att ha fått det gjort. Lär ju vara kaos här hemma i Stockholm.. Orkar lixom inte tränga mig så förbaskat. Så det enda vi behöver tänka på är att göra oss fina imorgon och lämna hundarna så dom inte är ensamma under nyår. Dom får vara hos mamma, dom ska nämligen fira hemma hos dom. Skönt för oss! Vi ska ju iväg på middag och fest en bit bort.

Vet inte om jag skrev det men våra första planer för nyår var ju par-middag med Andreas vän. Dom planerna sket sig dock så nu blir det istället långbord med mina vänner och sen utgång till Mr French 🙂 Var ju där förra året och utsikten över vattnet som ligger precis utanför klubben är MAGISK med alla fyrverkerier.

24 reaktioner på “Detta trodde jag inte skulle ske..”

 • Rena says:

  You are both really well in shape!
  Enjoy the last days of 2017!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 • Jag says:

  Finaste paret!!!

 • Carola says:

  Wow så fina ni blev!!

 • Tove says:

  Asså inplantaten ser ut som hårda bollar..😣

  • Jag says:

   Och? Hur fan ser du sjäv ut? Anonym och kaxig. Skaffa ett liv för fan.

   • Lissa says:

    Implantat i den storleken blir så, som “hårda” skinnbollar.
    Till “Jag”, du verkar inte helt frisk eftersom du känner att du måste försvara Kissie i varje inlägg. Du är inte bättre än de du ger svar till, du verkar tro det.
    Alexandra och Andreas, ni blev jättefina båda två 👌

    • Jag says:

     Jag är fullt frisk, tråkigt att du inte lyckades provocera mog, kämpa lite hårdare så kanske det går (not). Försvarar jag dem i varje inlägg för att jag svarat på två onödiga fjååårtizkommentarer? Ha ha. Get a fucking life biaaatch. Jag skriver gärna med dubbelmoral för jag tar inte mig själv på största allvar som tex du gör. Grejen är att det finns så förbannat många osäkra små töntar som kör med hintar och nätmobbning och jag mobbar gärna mobbarna. Om det gör mig till en dålig människa? Kan inte bry mig mindre, jag har ett gott liv och spenderar gärna mina uttråkade minuter på att klaga på folk som klagar. Lite moment 22, men jag bryr mig inte. Du däremot kan ju ta ur pinnen ut röven. Vet du vad som även är nice? Att inte sätta in sina åsikter i ett fack och tycka vad man själv vill och inte vad just ens fack tycker. Gäsp. Det här långa inlägget bjuder jag på, kom med lite tuffa kommentarer nu, det är sjukt underhållande. 😂👍🏼

    • Maria says:

     I den storleken? Dom är väl inte speciellt stora? I vissa kläder ser dom större ut, men om du kollar på bilden här så ser dom ut att vara perfekt storlek för Alexandra.

  • Kissie says:

   Dom är dock allt ifrån hårda, så oroa dig inte Tove om andras bröst 🙂

 • ann says:

  Oj vilken skillnad det vart på Anders jätte fint 🙂 ska nog be min vita kille att ta en liten brun dusch me 🙂

 • Ylwa says:

  Trist att konstant påstår att du är feminist, men samtidigt censurerar dig jämfört med snubben din.

  • Maria says:

   Ylwa, feminism går väl inte ut på att exponera kvinnors kroppar? Snarare tvärtom.
   Feminism handlar mkt om alla könens lika värde, rättighetet och skyldigheter.

 • @inredningsdesign | Instagram says:

  Alltså jag ligger hemma i hög feber, halsfluss och är nästan totalt döv pga en öroninflammation. Äter antibiotika och är så långt ifrån ett lyxigt nyårsfirande man kan komma. Jag följer dig i dina förberedelser inför nyår och försöker få in känslan av hur det skulle kännas, för du beskriver det så bra. Du och dina (och andra influencers) bilder blir mitt års nyårsfirande i år (och har även bett mina vänner bomba mig med bilder). Så spä på med lyx och glitter, för jag behöver det haha! Kram från sjuksköterskan (eller kanske ska särskriva det till en ”sjuk sköterska”). 😂❤️😘

 • Uknowwho says:

  Går bloggen så dåligt nu att du lägger upp naket 😉 ahahhsha

 • Viktorhog says:

  Läste en kommentar ovanför, ville bara kommentera för den kommentaren!
  Feminism handlar väl inte om att censurera vissa parter eller inte?
  Det handlar om jämställdhet i samhället, lika löner, behandlas lika på arbetsplatser, ha samma förutsättningar?
  Att censurera både parter eller inte är väl minsta problemet?

 • Erica says:

  Hej! I ett inlägg så hade du en pälsjacka i leopard. Vars har du köpt den? Så snygg!

 • Sofia says:

  Haha jag älskar att du har censurerat bådas nipples. Inte mer än rätt! Gott nytt år!

 • Joanna says:

  Hahahahahahahahhahahahahahahahaha……. Du ar sa rolig! Alskar sista foto med din censur pa er bada : ) Ha en fin kvall idag och gott nytt ar!!!

 • felicia says:

  Hej! Skulle inte du vilja tävla i bikinifitness? Du har typ redan perfekt kropp för det 🙂 Ha en bra dag!

 • ari says:

  Mums mums:)

 • Dennis says:

  Asso omg vad redigerad den bilden är 😂

 • Dennis says:

  Asso omg vad tuttarna Ser fake ut. Vet ju de e inplantat men shit vilken fail 😂 gå o gör bättre tuttar xD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *