Notice: Uninitialized string offset: 0 in /mnt/persist/www/docroot/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/class-twitter.php on line 497

Det vart några drinkar igårkväll.. Hehe ;)

Medans alla låg och sov smög vi ut och festade lite 😉 Jag, Peter och Steffi drog ut till Bygget och testade på Åres nattliv lite. Det var faktiskt riktigt kul där och det var massa folk! Vi träffade roligt nytt folk och vart bjudna på maaaassa shots, inte bra eftersom vi skulle ju ta det lungt och gå upp tidigt idag på morgonen.. Men folk var sjukt snälla och översociala, me like för jag är sjukt översocial själv hihi..! 🙂

Vi drog dit i slappa kläder, jag hade mina guld UGGs på mig lixom och Steffi körde på min mössa haha 🙂 Så himla skönt, dessutom hade dom andra inte heller klätt upp sig sådär supermycket faktiskt.. Så det var en skön och rolig utgång, men vi drog faktiskt hem hyffsat tidigt för att få sömn så vi skulle orka med skidbacken idag, och fan vad skönt! Vi gick upp 8, fixade oss och möttes nere vid frukosten och sen åkte vi till backen, så jag känner mig duktig hihi 🙂
.

1 reaktion på “Det vart några drinkar igårkväll.. Hehe ;)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *