Dålig känsla..

Då är jag hemma igen för att klippa lite videos 🙂 Morgonen har iaf varit väldigt effektivt och kan checka av både fotografering, frukost on the go och möte i stan. Mötet gick väldigt bra och även fotograferingen. Dock blev vi lite störda när vi fotade, för plötsligt kom det hundra-tals poliser på stora hästar ridandes på gatan precis där vi stod, haha! Typ samtliga poliser glodde på oss medan vi fotade.. Pinsamt! Men vi fortsatte att fota efter att dom hade passerat gatan, lättare att posera utan massa främmande människor som tittar 😉 Brukar inte bry mig så jättemycket om att folk tittar när jag tar selfies eller filmar mig själv, men just idag var det lite för många människor för att jag inte skulle bry mig. Ni får se bilderna senare, men ni får ju se lite på bilderna nedanför vad jag hade på mig. Min nya favoritjacka 🙂

Jag vet föresten inte vad det är med mig.. Har en orolig känsla i kroppen som att något dåligt kommer hända snart. Eller som att något just nu inte riktigt står rätt till och att jag försöker dölja det både medvetet och omedvetet.. Svårt att förklara! Men jag hoppas verkligen att den känslan inte stämmer överens med verkligheten.. 🙁 Har dock känt såhär några veckor nu och jag börjar leta efter vad som kan vara fel.. Och när man letar fel, hittar man oftast fel också. Det är farligt att börja leta efter saker som inte stämmer, det är så fruktansvärt destruktivt. Men tur att man kan se glad ut på utsidan iaf.

Jackan lyser upp tillvaron.. Och kaffet i högsta hugg!

Vi tog med oss en liten gåva till Mattias som jobbade med oss under projektet för att visa vår uppskattning 🙂 Kaffe, choklad och annat gott finns i en fin presentpåse.

Mr Royal and I 🙂

30 reaktioner på “Dålig känsla..”

 • johanna says:

  har exakt samma känsla, och har också suttit i ett tag 🙁 Vet inte hur jag ska göra för att få bukt med den…

  • Kissie says:

   usch jobbigt, hoppas det löser sig för oss båda! <3

   • v says:

    Jag vet hur de känns, sjukt jobbigt..! Jag försökte förklara känslan till en kompis som tydligen inte tog de så allvarligt efter hon inte vet hur de känns..(?) Får väll acceptera de men när jag berättade va svaret typ “Jaha? Aja, jag ska åka på semester nästa helg!” Sen prata vi inget alls om de vet faktiskt inte om man ska skratta eller gråta! :’D
    Men hoppas de löser sig för dig Alexandra och andra läsare som känner så! ♡

 • Emellie says:

  Wow vilken snygg jacka! Vart har du hittat den? <3

 • Anni says:

  Du e jättefin och skön. Ps. Borde vi inte alla börja skippa engångsmuggarna?

  • C says:

   Jag menar absolut inget illa nu, jag blir bara lite nyfiken av hur du tänkte. Vad ska man använda om man inte har engångsmugg? Går ju inte med riktig mugg om man ska ta take-away.

   • Sofia says:

    Finns ju take away muggar att köpa som man kan använda flera gånger (som man tar med själv), brukar oftast vara gjorda av plast eller samma material som termosar

 • En sån känsla kan vara lätt ångest som ligger och gror. Semester kan råda bot på sånt! 🙂

 • Helle says:

  Låter som borderline. När allt är perfekt får en behov att rasera. Sen såklart, magkänslan är viktig. Din förändring kanske gick för snabbt för dig??

 • Pia says:

  Hoppas magkänslan är fel. Fin jacka!

 • Rena says:

  Wow, your fur jacket is cool!
  xx Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 • Emilia says:

  Hahaha får fröken OCD här påpeka en sak? Dina bilder skulle kännas mer ”ordentliga” och va finare om din väska var stängd och inte öppen😂 Din outfit va bomb dock!

 • Samantha says:

  Herregud vad PK du har blivit! Minns inlägget där du skrev att du hade varit hos psykolog och att du fick veta att du har blivit hjärntvättad. Om vi ska prata om att vara hjärntvättad så är det nu du är det, för du är så satans PK och säger allt som media vill höra/läsa för att man ska bli deras lille gullegris!

 • Karin says:

  Undrar var du hittat kepsen, sjukt snygg 🙂

 • M says:

  Det är nog “bara” lite ångest. För den som inte lider av ångest i vanliga fall kan det kännas otäckt eller jobbigt. Istället för att tänka; “Oj nu mår jag dåligt och det får ingen märka” .Så tänk “Jaha, nu mår jag såhär och det är helt okej”.

  Att få panik över hur man mår gör oftast att känslorna tar ännu större plats än de hade från början, att istället bara acceptera och mer “betrakta” det man tänker och känner brukar göra att det går över fortare. Mitt eget mantra när jag får såna dagar/veckor är “Det är ok, det är inte farligt och det kommer bli bättre. Kanske inte nu, eller imorgon men det kommer att bli bättre”.

  ..Vet att du är upptagen med massa annat, men jag ska på “White Party” snart och har SÅN panik över det. Jag är allmänt blekfet och otränad på vintern och avskyr att bära vitt, iallafall när man ska ha det från topp till tå. Hur gör man för att vara snygg i vitt på vintern?

 • Paula Smilee says:

  Försök att tänka positivt även om det kanske är svårt. Tänk på att alla dagar kan inte vara bra men det finns något bra i varje dag. 🙂 Din outfit var dock bomb, jackan lyser upp allt ! 🙂

 • Zallie says:

  Känns som att det är många som har en sån känsla just nu, inklusive mig. Usch! Hoppas det löser sig för alla <3

 • Ar says:

  Hej!
  När du skriver om din känsla kan jag inte låta bli och rekommendera dig att läsa boken Hemligheten av Rhonda Byrne. Den handlar om attraktion lagen, vet inte om du tror på det men den kan ändra ens inställning till mycket 🙂

 • S says:

  När hjärnan är van vid att hantera ständiga problem så vill den gärna fortsätta med det även när problem inte finns. Du får vänja om den helt enkelt!

 • Rebecka says:

  Kanske är det här du känner av? Stämmer in på mig på pricken😂😂😂

  https://www.baaam.se/ar-du-snart-27-ar-grattis-du-livskrisar-antagligen-just-nu

 • Högvakt says:

  Haha, ”poliserna” var vi.. det är soldater från försvarsmakten som förövade beriden eskort inför statsbesök från island på onsdag.

 • Dani says:

  Såg att någon redan kommenterat men låter som ångest. hoppas de släpper och du mår bättre =)

 • Malin says:

  Men så snygg jacka!!
  Hoppas du snart mår bättre igen! Och kul med svar från “poliserna”… 🙂

 • Emma says:

  Upprepar det igen… förändras du “snabbt” både fysiskt och psykiskt, och saker händer som du aaaldrig brukade känna förut.
  Så ta ett mörkfältsmikroskopi hos Dalapraktiken för att se om borrelian verkligen är väck.
  Borrelia kan fortfarande ligga bakom som för så många andra, och just mörkfältsmikroskopi är ett säkrare och bättre prov än de som man använder inom vården… Borrelia kallas även för “den stora immitatören” just för att man tror att det är andra sjukdomar/diagnoser som ligger bakom.
  Jag gick till vården i nästan ett helt år och fick ingen hjälp alls, förrän jag kollade med ett blodprov hos Dalapraktiken och fick se att det var både borrelia, mykoplasma och svamp som kalasade i mitt blod..
  Hoppas du i alla fall testar! Man kan även skicka sitt blod dit.
  Emma

 • Diana says:

  Men usch min fina, vad kan det vara? Hoppas det inte är något allvarligt finis.
  Och JA sluta leta, den som letar finner så är det alltid sen ångrar man sig..
  Kolla om det är kopplat till hormoner? PMS för jag brukar bli lite mer orolig och känslig.
  Är det ångest som spökar och utger sig för att vara oro etc. Brist på B-vitamin?
  Magnesium.

  Lycka till fina

 • Lovisa says:

  Ibland när jag har mens brukar jag ha en orolig känsla i kroppen. Känns som den kommer på samma sätt som när humöret svajar i samband med mensen. Brukar försöka påminna mig själv att jag har mens och det är därför kroppen håller på att spöka.

 • Mattias says:

  Gullisar ❤️😊 tack för presenten och ta hand om er!

 • Agnes says:

  Kanske pmds, en starkare version av pms. Där man kan lida av väldigt stark ångest/oro utan någon egentlig orsak.
  Kan starta en till två veckor innan mens och man blir näst in till lätt deprimerad. Och när mensen sedan kör igång så är det som om en uppblåst ballong smäller och alla jobbiga känslor är plötsligt borta. Jättejobbigt & jättekonstigt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *