Dags att gå vidare…

..från min Michael Kors väska och byta upp mig till en snyggare och lyxigare vardagsväska. Jag hade med mig väskan när jag skulle gästa podden ”tankar med” och enligt Daniel Redgert gör den mig till ett Farsta Glitter och så vill vi ju verkligen inte ha det! Jag har inte riktigt koll på hur ett Farsta Glitter klär sig men uppenbarligen är Michael Kors väskan en del utav det. Haha, men hur som, det vart en svart väska från YSL och ni vet ju hur mycket jag älskar YSL. Dom har så himla fina väskor. Jag kikade på en Celin väska (helsvart) men det känns som att vi har redan sätt den så många gånger.. Så fick bli denna variant istället. Mycket nöjd! :) Så det betyder att jag tänker sälja min MK väska, flera av er har ju mailat mig om den men jag tycker det är så mycket enklare att lägga ut den på tradera.. Ska bara tömma den, putsa upp den och sedan läggs den upp.

Och på tal om shopping så är resan nu betalt och klar till Boracay, wihoo ska bli så himla skönt att få komma iväg och få lite sol på min bleka kropp :) Behöver bara hitta ett par snygga sandaler att ha med mig, det ska ju visst vara sand överallt haha så stilettklackarna är ju bara att lämna hemma.

Ps. Min berättarröst ”klarade testet” och det blir jag som spelar in rösten till min ljudbok :) Känns rätt att det är jag själv som läser ur boken då den handlar om mig, håller ni inte med?

vaska

lv

35 thoughts on “Dags att gå vidare…”

 1. Nej usch jag gick från att vara en Michael Kors älskare till att hata märket ! Sålde alla mina MK saker för 2 år sen och är så glad att jag gjorde det, hade aldrig visat mig med en MK väska idag. Tror att det hela blev för mycket när alla skulle ha en MK väska och sen när folk började gå runt i fejk MK väskor blev bara saker värre, nej tack. Dessutom så är Michael Kors rena copycaten, visst alla märken ”tar” från varandra men han är fan känd för att sno andras designer.

 2. Jag tycker ändå att din Michael Kors är snygg och inte lika uttjatad som den där modellen som alla har. Din är lite annorlunda, har inte sett många med just den modellen. :) Men förstår att man tröttnar när varenda jävel har en sån väska. Om man ser en grej överallt varje dag så spyr man ju till slut på den, haha.

  YSL-väskan är skitsnygg! Märket har lite mer klass över sig än MK. Det enda jag tycker att Michael Kors är riktigt bra på är klockor. Har själv köpt en MK smartwatch som jag är supernöjd med. Men sen är det ju typ ingen som har en sån heller.. Än. :)

 3. Din outfit på bilden är ju för övrigt bara bäst. Så snyggt hur du blandar de olika materialen. :) Halsduken ser så gudomligt mjuk och skön ut också.

 4. Så himla fin väska!
  Vet ej om jag kollade fel men ligger väskan på runt 20 tusen typ eller ?:) 20 och uppåt!
  Kram

 5. Måtte googla Farstaglitter, och svaret är:

  ”Farstaglitter
  Används ngt nedlåtande om tjejer/kvinnor -företrädesvis från förorten- när de dyker upp i stan uppklädda med billiga smycken och kläder, typ från H&M och indiska. Snarare någon sorts Jersey-Shore-slampa. Finns dock ett släktskap där. Farstaglitter är oftast svenska/finska tjejer med lite för stora rövar snarare än blatte-brudar med turk-musche.”

  Haha, intressant :p

  1. Fyfan var sjukt. Vad är det för knäppis som hittar på det . Verkar vara kvinnohatare. Tur man inte bor i Farsta men tycker det är fint där . helt obildad om man dömmer människor efter klädsel säkert något gäng med 15 åringar ja samhället var bättre för. Mycket snällare änn nu.

 6. När åker ni till boracay? :) vi åker till Filippinerna om en månad och är på boracay mellan 1/3 och 8/3, regnigt där nu så hoppas de hinner lägga sig. Hoppas ni får en toppen resa!! :)

 7. Farsta Glitter. känner att mognadsgraden inte passar mig längre här. Ny flyttar jag till Blondinbellas blogg. Denna har tappat stinget totalt. Sorry Kissie du tappat läsare bloggen suger. Du är dock cool men bloggen har tappat det. Besviken. Kollar kanske in om ett år igen…

 8. Ingen aning om vad en farsta glitter är haha och vad det än är så är det nog inget som är ”viktigt” för mig om man är en eller inte :) Finns viktigare saker i livet. så alla som ska ”sluta” älska MK nu, sluta upp med tramset och tänk på viktigare saker 😉

  http://nouw.com/Nettan

 9. Äsh behåll väskan, om ett tag blir det säkert coolt igen, ‘retro’ typ! Vad bryr du dig om det? Sluta fall för sånt trams, jag har flera väskor som jag roterar, kommer ta fram min mk igen snart!

 10. Så galet snygg väska! Riktigt drömmig! Älskar den, du kommer va så snygg i denna! Mycket mer classy än den där uttjatade gucciväskan du postat innan! Skippa den för den kommer va helt ute redan i sommar typ…

  Denna är faaaab!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 × 5 =