12 thoughts on “Dagens fråga (Finland)!”

  1. Kissie du är sjukt snyg jag vill åkså ha sådana jävla äkliga skit ful big bröst bara för at du är rik kan du fan inte ha låsas bröst inse att det du gjorde var fröktansvärt! kissie du är en bluff!

    1. oliver håll din stora käft och lär dig stava. Hon får göra vad hon vill med sitt liv, och hon är inte bluff bara för att hon har opererat sina bröst + så tror du verkligen hon bryr sig om din åskit? Stick din tönt.

  2. Varför kan man inte se bilderna 🙁 det hade varit kul och gå tillbaka och se hur du va innan ❤️

  3. Nej det e4r ve4ldigt sant att det inte finns det. Jag kan se4ga att jag sminkar mig ne4st inltil aldrig. Sen fick jag e4ven barn ff6r 6 me5nader sen se5 e4r lite f6verviktig ockse5 MEN det finns ingen bild pe5 mig pe5 bloggen utav en och annan anledning, vilket jag inte te4nker ta med dig. Du kan ju inte ens ste5 ff6r vad du tycker och le4nka till en blogg eller FB se5 de5 e4r du lika feg som jag Fast jag kan lova att min anledning e4r mycket viktigare e4n din Se5 nej jag kommer inte ge5 med pe5 den dealen men av andra orsaker e4n vad du tror

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *