Cocacola!

Hej!

Idag kom äntligen solen fram och jag tog igen dom missade soltimmarna från igår. Dock lyckades jag bränna mig på brösten så har fått gå runt i t-shirt nu på eftermiddagen.. Men det gör inget, för jag hade packat ner min coola cokacola tisha 😉 Rådiggar den och känner mig lite extra tuff i den! Sen gör ju glasögonen sitt, hittade dom längst in i garderoben. Tror dom är från JFR.. Men är inte säker.

Nu känner vi båda att vi behöver pausa lite från solen så vi har beställt en tukuk som ska ta oss till ett Buddha-tempel som ligger här i närheten. Om man är snäll får man klättra på Buddhas huvud och klättra in i ögonen. Där ska det vara en magisk utsikt! Jag kopplar på charmen lite extra så vi får möjlighet att klättra upp där.

Ps. Ser ni sträcket på låret? Råkade snitta mig själv med rakhyveln, AJ!! Har även 2 matchande ärr längst ner på benen.. Är så slarvig när jag rakar mig.

26 reaktioner på “Cocacola!”

 • Anni says:

  Hur kan du bränna dig var gång du är utomlands? Smörj in dig!!

 • Missj says:

  Såg också att du bränt dig lite. Var försiktig! Inte kul att få hundcancer (eller bli ett russin som gammal heller). 🙂

 • Josefin says:

  Coca-cola 😂 Står till & med PÅ tröjan hur det stavas.

 • Victoria says:

  Säga vad man vill om denna killen iom hans elaka kommentarer mot dig men jag gillar faktumet att han till skillnad från den förre är med i bloggen, ställer upp på bild och vill visa för omvärlden att du är hans. Det är SÅ det ska vara!

  • Lina says:

   Vadå för elaka kommentarer?? Har bara sett att han skriver fina saker om henne.

  • Anonym says:

   Att Hon är hans? Tvärtom han stöttar ju att hon visar upp sig för hela världen näck, att hon är lättillgänglig o att hon inte är hans hahs

 • Cecilia says:

  Lär dig och skriva ordentligt du driver endå en av sveriges största bloggar. Pinsam du är..

 • Magdalena says:

  Aaaaaaj! I know the feeling… jag har helt slutat med rakhyvlar. Vaxar allt istället. Där det inte går kör jag med den där superduperbra veet-klippmaskinen. I love it! 😀

 • Linp says:

  Streck heter det. Sträck är nåt helt annat.

 • Anette says:

  Blir det inte irriterande när du är smal och så har du en mullig kille? Tänkte mer att du bryr dig om hur du ser ut men att Andreas uppenbarligen inte lägger någon större energi på kost och träning?

  • Hanna says:

   Hahaha alltså hör du hur opassande din fråga är? Så skulle du aldrig säga till någon som du stod och pratande med. Tänkt till lite innan du kommenterar, var inte otrevlig!

 • Nathalie says:

  Hej Alexandra!

  Har följt din blogg så länge jag kan minnas men har nog aldrig kommenterat.
  Jag gifte mig somras och spenderade en del av min bröllopsresa på Sri Lanka.
  Om ni har tid till att åka runt på ön utöver surfingen så kan jag rekommendera Galle (fortet och gamla staden, de har mer västerländsk standard om man så önskar), Trincomolee för, Yale (nationalparken), Sigria (pitorangala klippan istället för den traditionella klippan). Unawatuna var också en magisk ort och där finns också en gemstone shop som har gjort smycken åt Drottning Silvia har inte namnet i huvudet men det är den största i orten. Arugambay är också en bra surfingort med mycket nattliv (under säsong).

  Hoppas att du har en underbar resa och njuter av de vänliga människorna!

 • Anon says:

  Det är så sorgligt att du fortfarande känner att du måste photoshoppa din kropp för att vara nöjd. Allt prat om vara nöjd med sin kropp, att kvinnor ska acceptera sig själva och allt annat gäller tydligen vara i teorin. Själv fortsätter du visa för alla dina läsare att inte ens en smal, söt, vältränad och till och med opererad tjej som du duger utan att redigeringen ska fram och karva i midja och rumpa. Å ena sidan tycker jag synd om dig och din dåliga självkänsla, men å andra sidan blir jag förbannad på dig för att du fortsätter att sprida sjuka ideal.

 • Men alltså du är verkligen SÅ fin!!

 • KentSmall says:

  I have checked your blog and i’ve found some duplicate content, that’s why you
  don’t rank high in google, but there is a tool that can help you to create 100% unique content, search for:
  Boorfe’s tips unlimited content

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *