Buddha var stängd

Här är det redan kväll. Vi ligger ju nästan 4 timmar framför er. Som jag skrev i förra inlägget tänkte vi besöka Buddha-templet, men det var stängt när vi kom fram dit 🙁 Så istället bad vi tuktuk-chauförren köra oss till en mysig resturang. Han körde oss till ett hak längst stranden, hur mysigt som helst även om maten inte var den godaste. Men det är ju inte därför man går dit, utan det är havet, stämningen och drinkarna 😉 Men vet ni vad vi råkade göra? Jo vi råkade ta sönder 2 stolar haha, Andreas tog sönder sin när han satt sig ner och jag tog sönder min när jag skulle luta mig bakåt. Fattar inte hur vi lyckades med det, inte direkt så att någon utav oss är överviktiga… Haha aja, så kan det gå.

Nu är vi tillbaka på hotellet och spelat Yatsy och äter frukt i resturangen. Imorgon är planen att hänga med Lapoint-gänget till ett vattenfall 🙂 Så magiskt! Hoppas på att komma hem med massa vackra bilder. Jonathan som tog bilderna förut är ju med, så det blir garanterat massa bra material till bloggen 😉 Så taggad! Vi kommer vara borta hela dagen imorgon så ska försöka tidsinställa lite ikväll..

15 reaktioner på “Buddha var stängd”

 • Annelie says:

  Alltså, måste bara säga att ni ser så hiiiimla gulliga och fina ut tillsammans 😀
  Blir rörd nästan! 😀

  bara det jag ville säga. KRAM PÅ ER!

 • Minna says:

  Värsta myssemestern ju!

 • Diana says:

  Ni ser underbara ut. Det är verkligen något härligt med strand, uteplats på beachen och värmen. Drömmar.
  ÄLskade dina bilder under Cola inlägget, säger bara WOW människa, du är nästan omänskligt vacker och snygg. Hot girl. Vet inte om det är ok att kommentera så, eftersom alla är så jädrans känsliga numera och det är tusen regler på vad man får säga, men WTF jag tycker du ser hot ut så ta det som du vill 😉 😉
  Ha nu en jättefin stund därborta finis.

 • Pia Widlund says:

  Lady & Lufsen-mat!!

 • Annika says:

  Så bara för att man är överviktig så tar man sönder stolar? De flesta stolar klarar upp till 150kg, t.o.m IKEAs billiga plaststolar..

  • C says:

   Mennnn var inte så känslig!
   Hon menade väl att det brukar vara större risk att ta sönder en stol om man är överviktig. Vilket jag kan hålla med om.
   En överviktig person väger mer än en normalviktig = större chans att göra sönder en stol.
   Fyi så är jag inte normalviktig…

   • Annika says:

    Det är ingen större risk att överviktiga tar sönder en stol. Hon har tagit sönder minst en stol mer än mig nu, så det stämmer verkligen inte!

    • C says:

     I teorin/generellt sett tycker jag det är det. Behöver inte nödvändigtvis betyda att det alltid är överviktiga som gör sönder stolar 😉menmen, tack för mig, ganska onödigt att diskutera om stolar kom jag på😉😘😊

 • Ni ser ut att ha det helt underbart! Och lika underbara är ni 🙂

 • sofia says:

  No worries med Buddhan! Om det är Sri Lankas största Buddha har ni inte missat annat än att betala pengar för att gå in på ett tempel som förvisso är häftigt, men som också håller en elefant fången. Den är bunden i kedjor mellan två palmer så att den inte kan ta ett steg varken framåt eller bakåt. Ville kräkas när vi var där för jag tyckte så synd om elefanten som såg så olycklig ut.

  MEN förutom tempelelefanter älskar jag verkligen Sri Lanka, hoppas att ni trivs så bra som jag och min kille gjorde! Hoppas också att ni får se en eller fler vilda elefanter – det är så häftigt!

 • Missj says:

  Värsta honeymoon ju, haha. Hur ska ni toppa det i framtiden? 😉

 • anonym says:

  Kan du när du kommer hem skriva om resan. Hur folket är och hur det kostar att tex handla mat och andra tips. Jag funderar starkt på att åka dit i vinter. Kram.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *