Blogg och vinn!

Eftersom jag ligger hemma och försöker ta det lungt tänkte jag tipsa om en rolig bloggtävling som pågår just nu 🙂 Perfekt till oss som brinner för att blogga. För här är det kriterier som kvalitén på blogginläggen som spelar in, även hur populär din blogg är (mycket kommentarer kanske, folk engagerar sig osv) och andra punkter som vi proffs-bloggar är bra på. ALLA som deltar får först och främst 50 kr sen vinnaren får hela 3000 kr.

Gå in på hemsidan genom att klicka härhttp://www.bloggtavlingen.se/tavling-1-bloggtavlingen.se eller klicka på bilden nedanför för att se hur tävlings-reglerna ser ut. Du ser även dom här under på bilden. För att dra det lite snabbt ska du alltså kortfattat skriva ett inlägg på din blogg där du på någon av frågorna som finns på hemsidan. Tex vad du skulle göra med 3000 kr om du vann dom, hur du tycker om tävlingen osv.. Väldigt enkelt tycker jag?

Såhär skulle jag skriva:

Om jag ägde bloggtävlingen.se skulle jag se till att ha nya, roliga priser varje vecka för att locka + behålla mina “kunder”. Allt från produkter till pengar.. Jag tror det är roligare om man varierar priserna samt har en ny tävling ofta. Priserna behöver inte vara jättedyra men det är alltid roligt att vinna nått – right? Sen hade jag gjort reklam på kända bloggare (som kissies.se 😉 ) osv..

Lycka till! 🙂

17 thoughts on “Blogg och vinn!”

  1. “Kvalitén på inläggen” “som vi proffsbloggare är bra på” snälla du, det är sällan bra kvalité på dina inlägg, och din stavning är inte den bästa. Du stavar fel och formulerar dina meningar väldigt konstigt..

  2. Hej Alexandra!
    Kan inte du länka min blogg? skulle bli så otroligt glad för jag försöker verkligen att få upp min statistik på bloggen, jag har inte bloggat på ett tag nu och det är just för att det har känns så tråkigt att blogga när inte så många läser de man tar sig tid att skriva :((

    hoppas att operationen gick bra och att du kryar på snabbt! <3

  3. Med andra ord, det här företaget ordnar en tävling där folk gratis ger dem massa tips på hur de ska göra sitt företag mer känt. Sen väljer de den största bloggen till vinnare, får ännu mer gratisreklam i dem bloggen. Och så delar de ut massa “vinster” som går ut på att de får ännu mer reklam genom prenumerationer. Samt att de totalt bara behöver betala 4500 kr för besväret. Och alla små bloggare faller för det och tycker det är en jätterolig liten tävling….

  4. intressant när du får ett inlägg om en tävling att handla om dig ändå, “jag är så bra, jag gör allt så bra!” när det inte ens var det som det handlade om ><

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *