Bilder från telefonen..

Ja då var jag påväg hem, men det är ju några timmar som jag ska flyga.. Men det ska bli skönt att få komma hem till min älskade igen ♥ Som jag saknat honom. Men dessa 2 veckor har varit helt underbara och jag har haft det så himla kul med Fanny. Så himla glad att jag lärde känna henne och jag är tacksam över att få ha kalla henne min vän.

Men nu får vi hålla tummarna för att min väska inte är allt för tung, så jag kommer hem i tid haha.. Men innan jag sticker ska jag försöka stänga väskan, ta en snabb dusch (hann med en timmes solning vid poolen imorse) och sedan.. Ja mot flygplatsen!

Älskar mina fräknar som jag får av solen!

Och min nya bikinitopp… 

Mina nya vänner från California 🙂 Superhärliga grabbar!

Klassiska “varmkorvs” bilden vid poolen haha. Men visst är jag brun?

Uppe på taket 🙂 Älskar poolen!

Haha 2 härliga pojkar från England. Dom är helt galna!

Svettig bild jag skickade till min älskling.

Gillar denna look!

Vid havet, så magiskt.. 

33 thoughts on “Bilder från telefonen..”

 1. Fina revben + sillisar att visa upp med dina “älska dig själv”-inlägg. Det får man ju inneha fast du ju den sämsta representanten för att vara nöjd med sig själv

  1. Jag tycker det är jävligt uppfriskande med någon som visar att man kan vara nöjd med sig själv utan att vara någon 100 % naturlig, osminkad, präktig klosterflicka. Vilken stil man trivs i behöver ju inte ha med självkänslan att göra, och för vissa så behöver inte silikonbröst, fillers, tatueringar eller whatever vara mer än en accessoar.

   Och utstickade revben ska du inte ens prata om för det är inte nödvändigtvis något man väljer direkt. Mina revben sticker ut trots att jag är långt ifrån smal. Det är ju skelett. Sticker de ut så sticker de ut. Inte märkligare än att vissa har breda höfter och andra inte.

 2. Alexandra vad hände med ute- inne listan? 🙁 En av mina favorit inlägg att läsa på din blogg. Puss

 3. Sååå snyggt sommar fräsch på alla selfies!! Ska försöka få till en utomlandsresa snart och kan ju bara drömma om att jag ska bli lika brun och fräsch och snygg haha.

 4. Allvarligt… bild 2 – den var väl enbart för att försöka provocera??? Helt galen bild – ser bara ett par jättetuttar… 🙂

 5. Vackra Alex, det ser ut som ni haft det amazing där nere.
  Jag cravar varenda sandkorn och bad just nu men min semester med utomlandsvärme kommer om nån månad. Ja håller ut.

  Have a safe trip gumman.
  Vore kul om vi fick till den där fikan vi pratat om i hundra år nu haha.

  puss på dig

 6. Men wow!! Första bilden var ju 😍😍😍👌🏻👌🏻👌🏻 du är ju alltid vacker men den var verkligen lite extra extra!!

 7. Första bild + den i hängmattan, mycket vackra och naturliga. Härligt att se unga kvinnor som har girlpower.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *