Bilder från middagen ombord.

Såhär fint hade dom dukat upp när vi kom till våra bord, så himla fint 🙂 Kapten kom även och hälsade oss välkomna, vi fick komma upp och sätta oss där han styr allting. Väldigt spännande, men ni får veta mer om det senare.. Givetvis dokumenterade jag det också.. 😉 Tar mitt jobb som bloggare väldigt seriöst! Middagen var väldigt, älskar hummer! Pilgrimsmusslor serverades också, massa räkor och annat smaskigt. Vi hade ca 6 skaldjursplatår sammanlagt, vanligtvis blir jag inte mätt av det men jag art proppmätt. Eftersom kapten bjöd på drinkar också så avslutade jag maten med kaffe + baileys i. Så himla gott!

Ps. Kul att alla bittertanter ska kommentera och säga jag är bakis och inte sjuk idag, som att dom lever i min kropp och vet exakt hur den funkade? Haha lite roligt också eftersom jag var den som drack minst faktiskt.. Dessutom skulle jag väll isåfall också ha varit bakis IGÅR och inte idag? Öhh.. Men som vanligt ska folk kommentera utan att tänka och bara bry sig om fördomarna dom har. Trångsynta människor..

30 reaktioner på “Bilder från middagen ombord.”

 • Moa says:

  Ser gott ut! 🙂

 • Anonymous says:

  Jag var en som kommenterade att du kanske var bakis och inte sjuk (även om du säkert är lite sjuk också). Man kan visst bli bakis en dag “för sent”, det brukar jag bli. Har jag festat lite för mycket så kan jag må relativt bra dagen efter men sen efter ytterligare en dag mår jag nästan sämre. Bara så du vet.
  Så alkoholen du intog på båten kan ju faktiskt göra att du känner dig mer sjuk än du egentligen är.

 • Anonymous says:

  Gilla du inte musslorna? 😛

 • Sarah says:

  Ahhh vad gott det ser ut 🙂

 • gott det ser ut!förutom musslorna då 🙂

  Kika gärna in på min blogg! Där kan man följa min vardag och livet innan jag ensam kommer fostra skrutten som växer i min mage. Upptäckte min graviditet så sent som i 6:e månaden och är idag i 8:e med beräknad födsel i början av augusti. Där jag utan sambo eller pojkvän överhuvudtaget tar mig igenom dagarna innan förlossningen! Livet blir inte alltid som man tänkt sig…

 • Camilla says:

  Den som vill får jättegärna klicka på denna länk! Det tar bara någon sekund, och det innebär en röst för mig i en tävling jag är med i och jag skulle verkligen uppskatta det! http://bodystore.bloggportalen.se/vote?contestant_id=1

 • Therese says:

  Haha! Sköna bilder på dig 😀

 • Det ser så oaptitligt ut med alla döda djur som ligger och äcklar sig…. Urk

  • L says:

   Håller med, blir absolut inte hungrig av att se dessa bilder. Nu är jag visserligen vegetarian så det kan ju vara därför men även om jag inte varit det tror jag att jag hade haft svårt för att äta “havsinsekter” :S

 • Juia says:

  Kika gärna in på min blogg 🙂

 • josefin says:

  Inte lite avis på maten…

 • Lovisaaa says:

  Hej Alexandra!

  Jag har problem med finnar och har hållt på med lite apoteksgrejer under ca ½ år men det hjälper inte särskilt bra. Pratade med två vänner om det, den ene sa att han använder någon sorts pasta (alltså inte ätbar pasta utan nån smörja som ser ut som pasta tyyp) vilket funkade jätte bra, den andra sa att hon också hade haft mycket problem o att apoteksgrejer inte funkat, men att hon använde en speciel ansiktstvätt morgon och kväll som kostade 300 (minns ej namnet) vilket tydligen var fantastiskt bra. Har du nåt tips? Läste det inlägget om Beauty-nåt, men inte så sugen på den och något inlägg om små-anti-finne-tips. Men har du nåt annat bra?

  // Tjejen som är trött på att skämmas för sin hy

  • L. says:

   Ring vårdcentralen, de kan ge receptbelagda preparat. Först får man antibiotika, går det inte över och har mycket finnar så kan man få en remiss till riktig hudläkare som då kollar på ansiktet och om denne tycker att man har tillräckligt mycket så kan man få något som heter roaccutan. Väldigt starka tabletter och inget o leka med, men de hjälper garanterat.

 • Josefine says:

  Trevligt det ser ut! 😀

 • Anonym says:

  Hej kissie, detta har inget med bilden att föra men vet inte hir jag ska utrycka mej på ett bättre sätt. meb de säjs att du är rasist/nasist mot svarta/mörkhyade tänkte först googla men hur smart e de? nej jag fråga här ist men ah är du rasis/nasist? Eller har du ba svårt dör mörkhyade?

  • Anonymous says:

   Och det frågar du under ett inlägg där hon sitter o äter med sina mörkhyade VÄNNER???

 • Lovisa says:

  Ny header ser jag!
  😀
  Ha en bra dag!

 • Anonymous says:

  HAHAHAHA du ser helt jävla klockren ut på bilderna.. haha hojja (;

 • Elin says:

  Måste bara säga, att även om du ser lite missnöjd ut under ostronätandet är bilden hel-charmig!

 • sirpa says:

  looks so good <3

 • Anonymous says:

  Märks att du inte har någon klass alls, då du inte har något bordsskick
  och inte kan äta ostron på ett korrekt sätt!

 • jag heter nathalie och driver bloggen: Nattstad.se/NathalieBjorklund.
  Jag bloggar om min vardag, just nu är jag gravid i 16e månaden, jag är 18 år & Bor Gävle.
  Blev lämnad då jag blev gravid av mitt ex, så nu kommer jag förmodligen bli ensamstående mamma.

  I min blogg kommer ni kunna följa mit liv i ord och bilder, smink, tankar, allt möjligt.
  välkommen att kika in! ligger just nu på plats 5 på nattstad!

  nattstad.se/nathaliebjorklund

  VÄLKOMMEN 😀 :D:D

 • Nettan says:

  folk är konstiga och bittra. 😉
  vet inte riktigt varför det ska vara så

 • hailey says:

  hej kan du inte visa lite hur det ser ut i din lägenhet??
  lite inspiration mvh haliey

 • Linnea says:

  Haha, alltså jag älskar de två bilderna högst upp. Snacka om att du ser nöjd ut. 😉

 • Jag ska läsa dårens försvarstal inom kort, annars har jag ingen mer inplanerad faktiskt…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *