Beställt lite kläder..

Har beställt lite kläder som jag var och hämtade ut idag. Konstigt nog får jag inte mina avi på sms längre av någon anledning så måste hålla koll på alla beställningar som jag gör, 2 paket har redan skickats tillbaka eftersom jag inte har fått dom på sms.. Konstigt.. Det löser sig förhoppningvis när jag får min nya telefon. Men detta var det jag beställde denna gång iaf, lite vardagsplagg mest. Men jag kommer nog skicka tillbaka den svarta tröjan på andra bilden samt skorna eftersom jag har hittat ett annat par från Michael kors som jag hellre vill ha. Dom är dyrare men jag tror dom kommer hålla bättre och sen tyckte jag dom var snyggare helt enkelt.

Missade nu att fota ett par svarta jeans som jag köpte också, men det var ett par vanliga, höga jeans som var svarta. Jag är så dålig på att tvätta kläder så alla mina fd svarta jeans är nu för tiden gråa.. Ska se till att googla hur man gör så jag slipper köpa nya hela tiden.

kleder

30 reaktioner på “Beställt lite kläder..”

 • Karolina says:

  Länk till vart du beställt kläderna? 🙂

 • Jenny says:

  Så snygga skor! Vart kommer dom ifrån? 🙂

 • Olivia says:

  Vart är den gråa tröjan ifrån?? 😀

 • Anonymous says:

  Åh va fina kläder! 🙂

  beställde ett par skor från Nelly för ett tag sen som aldrig kom men så igår fick jag ett brev från posten om påminnelse.. så fick inget på sms jag heller, man kände sig lite dum haha..

 • Emmy says:

  shit vilka snygga skor!!

 • Matilda says:

  säljer UGGS cardy storlek 40 stickade bara använda inomhus på Tradera auktion, 11.31 4 okt 2014, betala samma dag och skorna skickas samma dag!! Passa på! http://www.tradera.com/item/342404/216398341/uggs-australia-svart-strl-40-classic-cardy

 • Julia says:

  Tips för att tvätta svarta jeans så färgen håller bättre, utan sköljmedel och ut och in och färgen håller sig så mycket bättre! Sedan finns det nog annat man kan göra, man jag tvättar mina svarta jeans så och färgen har inte börjat bli gråna (?) förens nu, och jag köpte jeansen för 1 och ett halvt år sen!

 • Mina svarta byxor blir också alltid gråa, hittar du något tips får du väldigt gärna dela med dig 🙂

 • Jonna says:

  Jeans ska inte tvättas för ofta. Det är väl regel nummer 1. Och sen som någon annan skrev; vända dem ut och in och aldrig med sköljmedel.

  Sen om de förlorar i färg väldigt fort och man inte vill köpa nya (alternativt man vägrar att slänga bort favoritjeansen) så kan man köpa svart textilfärg. I princip så in med färgen och byxorna i tvättmaskinen, tvätta och resultatet är som nya. Står på förpackningen hur man gör och färgen kan man hitta överallt.

 • Anonymous says:

  Tråkiga färger, fula kläder. Du är rent smuts transa. Din mamma är en hora och din fula polack syster kommer att bli en hora när hon är vuxen tack vare dig!

 • anna says:

  Sambon körde färgning i tvättmaskinen då hans svarta jeans vart gråaktiga..de finns ju att textilfärg osv på dollarstore mm 🙂 De funka asbra, hans jeans vart kolsvarta, såg nästan nya ut 🙂 Testa och nej inge sköljmedel då man tvättar jeans och jeans klarar sig asbra utan att tvättas ofta 🙂

 • E says:

  Köp “Back to black” på Åhlens. Det gör att dom blir som nya igen. Lycka till 🙂

 • du kan alltid farga i dina svarta jeans, superenkelt och de blir som nya igen 🙂

 • Rebecka says:

  Ett tips jag fick i affären var att tvätta sina svarta jeans med en sked salt, det binder färgen så att den håller bättre.

 • Anonymous says:

  det bästa är ju såkkart att köpa ett par bra jeans. har ett par svarta från acne studios som är svinbra! sköna, lagom stretchiga osv. haft mina i lite över ett år och tvättat dom ganska många gånger ihop med vanliga kläder och dom är fortfarande som nya i färgen. visst att dom är lite dyrare än andra (ca 1800kr) men så värt det i längden med tanke på att man inte behöver köpa nya var och varannan månad för att dom bleks 🙂

 • hejjj says:

  vart är skorna i från :O ???? <3 skit snygga !!!!

 • Amanda♥ says:

  Älskar skorna! 🙂

 • Johanna says:

  Har hört att man ska frysa in jeansen över natten och sedan vädra dem utomhus, vet dock inte om det funkar :p

 • Anonymous says:

  Vart är den gråa tröjan köpt?? Min tjej önskar sig en såndär

 • Linn says:

  Hej, ett asbra tips för att behålla svarta jeans svarta är att då de är nya vända de ut och in och lägga de i blöt med ättiksprit i 30 -60 min
  (10 liter vatten + 1 dl ättiksprit) ättikan binder färgen och den sitter mycket bättre. Sen ska du tvätta jeans i 30 grader utan mjukmedel
  samt inte torktumla 🙂 Jag har sätt ENORM skillnad på mina svarta jeans de sitter fortfarande supertajt och färgen sitter!

  Ett litet tips bara 🙂

 • Rebecka says:

  Hej Alexandra!

  Du ska alltid tvätta med tvättmedel kulör när du kör mörk tvätt. Aldrig tvättmedel till endast vitt,för då blir det grått snabbt.
  Använd sköljmedel till varje tvätt,och tvätta aldrig jeans i mer än 40 grader. Så ska du se att det blir bra.
  Torktumla aldrig jeans eller kläder för den delen.
  Kör endast handdukar,sängkläder i torktumlaren.
  Hoppas att du fick några hjälptips 🙂

  Ha en bra dag,hösten är verkligen här,vi har regn här nere i Skåne,usch säger jag bara!

  Kramizar

  Rebecka

 • Angelica says:

  Hej Alexandra!

  Vart har du köpt skorna?
  Jätte snällt om du skulle svara 🙂
  Kram

 • Hanna says:

  Vart har du köpt skorna? Snälla svara, dem var sjukt fina måste köpa sånna! kraaam

 • Nicole says:

  Hej
  Vart kommer den svarta tröjan på första bilden ifrån.
  Kram

 • Sara says:

  Hej! Skitsnygga kläder, kan du inte göra ett nytt inlägg men med länkarna? Letat galet länge efter en senapsgul tröja som inte gör att man ser så tjock ut eftersom jag har rätt stora bröst..

 • Pauline says:

  Hej, vart beställde du den snygga kappan?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *