Är det en flicka eller en pojke?

IMG_3605

Haha ser det inte ut som att jag och Bobby är ett par på dessa bild..? Ser ut som jag är gravid och Bobby är pappan som ömt håller om min mage och vårat barn. Men sanningen är att vi råkade hamna i någon konstig pose-ställning som var väldigt obekväm, direkt efter denna bild vart det lite pinsamt och stelt haha! 🙂

Jag sitter för tillfället och planerar in lite “collabs” på youtube, hur skoj? Funderar bara på vad man kan hitta på i såna videos.. Trots att jag har börjat mer seriöst med youtube på senaste känner jag att jag är en noob. Hur, var, när, que? För er som inte vet vad en såkallad collab är så är det bara en video när jag gör en video ihop med någon annan. Typ som när jag filmar med brorsan med denna gång har jag frågat en bloggare/vbloggare och en renodlad videobloggerska. Har ni förslag får ni jättegärna komma med dom!! ♥

Nej nu ska jag nörda youtube, kolla på PH och sen sova. God natt!

39 reaktioner på “Är det en flicka eller en pojke?”

 • Elisabeth says:

  Therese Lindgren eller anty

  • Navas says:

   skriver:Hej! Nc3a4r jag vc3a4ljer bakgrund sc3a5 komemr bilden c3b6ver hela sidan (fc3b6rutom c3b6ver headern.) Och efter som att bilden c3a4r mc3b6rk och texkten c3a4r svart sc3a5 ser man typ ingenting och det c3a4r inte snyggt Hur gc3b6r man om man vi1ff8ll ha vitt dc3a4r man skriver??

 • Elisa says:

  Om ni har tid. Besök gärna min blogg!

 • Linnea says:

  Antar att Keela är en av dom du frågat och det vore hur kul som helst 😀 !

 • iz says:

  Therese Lindgren är grym och Anty!

  • Mauricio says:

   Gunvor Vennberg skriver:Ff6r mig ff6ll valet pe5 Frimodig Kyrka ne4r jag fe5tt nog av S klopokryitik. Man kan inte tje4na tve5 Herrar och S vill onekligen att partiet ska vara ens Gud annars e4r man illojal. Me5tte broderskaparna inse det ockse5 innan det e4r ff6r sent! Upp till kamp emot kvalen, sista striden det e4r. Kommer osf6kt att te4nka pe5 dve4rgarna i C S Lewis Den sista striden . De te4nker inte le5ta lura sig med ne5gon mer Gud (eftersom de ge5tt pe5 den falska Aslan ) se5 de4rff6r me4rker de inte att de e4r i himmelen hos den riktiga Aslan, utan tror sig vara inste4ngda i ett unket stall. Ne4r jag slutade te4nka socialdemokratiskt me4rkte jag att jag varit inste4ngd i en ram som jag inte me4rkte ff6rre4n jag klev ut i friska luften! Precis som dve4rgarna i Lewis bok. Jag unnar alla att bli fria i Kristus!!

  • That’s the perfect insight in a thread like this.

  • It’s much easier to understand when you put it that way!

 • Linnea says:

  Jag tror Kissie menade förslag på vad de ska göra i videon mera…
  men kanske whisper game eller testa något icke-svenskt godis eller 7 second challenge

 • Jannike Nilsson says:

  Tycker du ska göra en video med Sandra Lindahl. Ni skulle nog klicka bra ?

 • Apansson says:

  Jag tycker det hade varit kul att se en video där du väljer ut ett par personer/bloggare/youtubare som du säger 5 positiva saker om. Tex. Sen skickar du vidare denna utmaningen till andra youtubers. Så sprider du lite positivitet bland alla muppiga troll här på nätet.

 • L says:

  Nu har jag sett när du Samir & Anna var i spökhuset. Ibland verkade det som att du trodde på det Terry sa & att det kanske spökade där, men i slutet lät du väldigt skeptisk. Vad känner du nu – fortfarande skeptisk ? Hände något av av det som Terry sa skulle hända ? (Jag har inte följt din blogg så länge)

  • Kissie says:

   alltså han ljög ju om allt, jag spelade med lite för att inte vara “den som är den” :p jag tror inte på spöksnack alls.

   • L says:

    Tack för att du svarar :). Jasså det är alltså så du känner fortfarande. Fast iallafall när du grät när han pratade om din farmor/mormor (eller vem det var?) ..så såg det iallafall inte ut som att du bara spelade med 😉 , så det måste väl ha varit något där som stämde ?

    Jag vet inte vad jag ska tro om just Terry och om det där spökhuset. Men jag tror iallafall på sånt. Jag är nog mest som Anna av er tre i hur jag tror på sånt där

    • Kissie says:

     nej det stämde inte för både min mormor och farmor lever och mår bra 😛 sjukt att man kan ryckas med i stämningen så mycket.. Fast Anna var ju bara för mycket, att hon fick “i sig ett spöke” kommer jag aldrig i livet tro på. fast det är ju upp till var och en vad man vill tro på 🙂

     • L says:

      Jaha oj då haha

     • L says:

      Eller han sa inte grandmother va? Nu när jag lyssnar igen låter det som han sa att det var någon som kände din mormor.”like an arm to a grandmother”? jag hör inte riktigt vad han säger? Någon som var släkting på din mammas sida iallafall. Fast skit samma, kanske det inte stämde ändå?

     • Kissie says:

      minns inte heller riktigt vad han sa men jag spelade som sagt med så nej det stämmer inte 😛

    • L says:

     Nej aunt sa han nog, inte arm haha. Okej! Duktigt spelat 😉

 • L says:

  Det är föresten väldigt kul att se dig i videos , tex i det där spökhuset & i dina klipp, så man får se hur du är. Du är lite annorlunda mot för hur jag först trodde. Du verkar vara en trevlig & snäll person. Känslosam. Du var lugnare & tystare än jag trodde. Alltså ganska lagom. Jämfört med vissa andra

 • Jossan says:

  Oj det finns ju massa med olika sorters av Challenges man kan göra och även tags, tips är ju att man kan kolla runt och att man söker på tags eller challenges. Annars kolla på andra youtubers och få inspo ^^

 • Sandra says:

  Therese Lindgren!

 • Madde says:

  Therese Lindgren!!!

 • Madde says:

  Hej hej

  Jag tänkte bara fråga,
  Vad tycker ni är roligare,
  Se foto på vad man har shoppat eller video haul?

  Förlor att jag kladdar ner här men har bytat bloggportal och det är lite små jobbigt utan läsare så jag tänkte bara fråga 🙂

  Tack på förhand 🙂
  http://nouw.com/Mrsmadde/hamtat-paket-20694929

 • Martina says:

  Anty eller Therese hade varit kul 😀

 • Emmy Laursen says:

  Therese tycker jag!!

 • Sandra says:

  Snälla gör med Therese Lindgren!

 • Linnea says:

  Hade varit superkul om Du gjort en collab med Keela.

 • jag says:

  gör whisper challenge! sjukt kul, både att göra och att titta på!

 • Haha tänk om du hade vart preggo, vad hade du gjort, behållit? 😀 Minns när jag blev gravid, sååån chock mitt i partylivet. Men en sån gåva.

  Kram!

 • Emma says:

  Videoblogg med någon vän hade varit kul!,

 • Du borde verkligen kolla in “Evelina Forsell” på youtube! Det är min otroligt duktiga kompis som på två veckor gått från 50k till 110k prenumeranter och gjort en video som på två veckor fick 1 miljon visningar! Sjukt! Hon är från Stockholm så tipstips! :)) och förresten, så skönt att se någon som visar upp en stubbig armhåla utan att det ska vara något inlägg som just det. så dumt att man reagerar, det är ju bara lite hår?

 • Cathrine says:

  Hej! Var har du köpt din outfit? Älskar färgen, verkligen min favorit! Såg din bild på instagram och hoppades att det skulle stå här istället, men nej..

 • Raymundo says:

  Hur blev du / din blogg ke4nd?Var fe5r du inspiration?Ne4r bf6rjade du inrssetera dig ff6r mode?Ser du ner eller kollar snett pe5 eller konstigt, eller vad man nu ska se4ga, ne4r typ 13-14e5ringar kle4r sig i de senaste trenderna? Alltse5, tycker du det e4r typ f6verdrivet?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *