Älskar fina inbjudningar!

Då har jag städat klart här hemma, nu ska jag ner till affären en snabbis sen blir det att duscha och fixa iordning sig för kvällen 🙂 Ska nog faktiskt busa till det med klänning kvällen i ära. Annars är jag ju absolut en svarta jeans + topp tjej.. Spelar ingen roll till vilken klubb jag går, jag har typ aldrig på mig klänningar. Om jag inte är utomlands dårå..

Men titta vilken fin inbjudan jag fick igår. Dock råkade personen som levererade paketet ta sönder en ballong, på den andra ballongen stod det “I could be your hero” nämligen hehe 😉 Men tänk så glad man blir när dom gjorde inbjudan såhär fin! Sen älskar jag Enrique Inglesias så det ska bli himla kul att få se honom live! Wiiie 🙂 Tänkte precis skriva “synd han är gay annars hade man ju försökt haffa” fast det stämmer ju absolut inte.. Har ju min fina Andreas nu. Sen känns det inte så PK att skriva heller.. Haha!!

31 thoughts on “Älskar fina inbjudningar!”

 1. Vad fint! Tänk att man blir så glad för ballonger fastän man är vuxen haha. Hade också blivit helt till mig om jag fick ballonger. 😀

 2. Är inte proffs men tror det räcker med de siffrorna man ser på den a bild för att “sno” biljetten. Jag skulle sudda den snabbt om jag var du 🙂

  1. Jag har också hört att man inte ska lägga ut bilder på biljetter just för att personer gör kopior av dom och så kommer man inte in med sin egen biljett…

 3. Alexandra, när kommer din och Andreas film upp? Den skulle väl upp i onsdags? Har ju taggat här hela veckan 😉
  (Märks det att jag är pepp eller? Hehehe)

 4. Hallå, helt serilst nu, jag vet inte vem annars jag ska fråga, så jag färgar er i Alexandras kommentarsfält. När jag har på mig byxor som är det minsta tajta skaver det som tuuuusan i underlivet. Detta har hållt på i 2-3 månader och det gör så fruktansvärt ont. Vet någon vad problemet är och vad jag kanske kan göra åt det? Bor hos en fosterfamilj så jag vill inte fråga nån här… (Är 13 år, inte fått mens)

  1. Om problemet inte går över så lönar det sig att besöka läkare.

   Att det tar ont i underlivet kan bero på extremt olika saker! Exempelvis om du tvättar underlivet med tvål, så förstöra underlivets naturliga ph värde, det kan vara jästsvamp, ett sår! Ja you name it

   Besök en läkare, det är absolut inget skämmigt! Better be safe than sorry! Det är nödvändigtvis inget fel eller så men lönar sig

  2. Tror också att det är för att du är torr, eventuella sprickor i underlivet. Kanske pga för mycket tvättande eller användning av stark tvål.

   Undvik tajta jeans ett tag. Sov gärna utan trosor eller luftiga trosor.

  3. Det kan vara allt från att blygdläpparna “skaver” till flytningar och sprucken torr hy i underlivet, material på trosor och byxor du är allergisk mot…Gå till Ungdomsmottagning och få hjälp.. Lovar att du är inte ensam… stor kram

   1. När jag har trosskydd så gör det ont på ett lite mer molande sätt, men det är nästan värre så jag föredrar att inte ha trosskyddet på mig. Använder inte tvål när jag tvättar och jag sover alltid i luftiga pyjamasbyxor utan trosor under. Funderar fortfarande på vad det kan vara som skaver så.

 5. Ska också se honom live i Stockholm, blir min allra första konsert 🙂 så taggad!!! älskar hans musik så sjukt mycket och han är ju så sjukt snygg också^^ Men dock inte gay!!! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *