Alltså nu får karma fan ge sig..

🙁
IMG_6713

Alltså ärligt talat, nu får karma ge sig!! Om det ens är karma som står bakom detta, för ärligt talat med handen på hjärtat tycker jag inte att jag har gjort något för att förtjäna detta. Sen vet ni ju hur mycket skit som har hänt under resan (och ja egentligen i livet också haha) och nu komet jag hem till detta.. Någon/ några idioter har brutit sig in i min bil genom att slå sönder rutan medan jag var borta. Som att det inte räckte med 2 kameror samt 2 telefoner vart snodda under resan.. Men personen som gjorde detta lämnade iaf massa blod (rätt åt personen) och en polisanmälan är gjord. Det som irriterar mig är att detta tar så mycket energi, och jag kan ju inte åka runt med bilen när den ser ut såhär ju. Så får bli taxi denna vecka, tror ni försäkringsbolaget står för det också?

Nej men som sagt, det som är jobbigt är att det tar energi och tid. Men jag har börjat lära mig att inte gräva ner mig själv för mycket i sånt som gör mig ledsen. Jag blev inte speciellt ledsen när jag såg detta, utan tänkte direkt hur jag ska lösa det snabbast och enklast. För i slutändan är det hur vi hanterar situationer som avgör hur vi mår. Positivt tänkande = positivt liv 🙂 Så nu skiter jag i detta för har redan gjort det jag kan, och det blir en taxi in till stan. Ska umgås med min nya lovad ♥ Får se när jag vågar avslöja vem det är, men skvallerbloggar har ju redan varit där och nosat kan jag ju avslöja. Inte för det spelar någon roll.

29 thoughts on “Alltså nu får karma fan ge sig..”

 1. Vissa försäkringsbolag ger en rabatt på hyrbil när ens egen bil måste lämnas in. Kolla det så slipper du taxin.

 2. Precis som första kommentaren säger så kan du nog få en hyrbil via försäkringen.

  Men gällande “karma”. Nej du förtjänar inte det här, så får du inte tänka.
  Jag har dagligen folk framför mig som bryter ihop för att bilen/huset/båten haft inbrott och det hela är droppen efter en rad olika händelser. Det är riktigt jobbigt att se och höra, för jag har också varit där.
  En olycka kommer sällan ensam och det är lite så det faktiskt känns.
  Men vi råkar ju ut för nederlag hela tiden, ibland brukar man känna att det varit lite för bra en tid, men sen kommer skiten som ett brev på posten.

  Det du inte får glömma är att om ett år från nu har du glömt detta och allt annat skit som hänt dig kommer du också över. Sen går en tid och livet leker och plötsligt kommer du komma på dig själv med att tänka att “nu, nu händer nog nåt snart, livet är lite för bra just nu”.

  Jag är lite där du är just nu. Allt går åt pipan. Men så påminner jag mig om vilka lösningar som finns och vilka problem jag inte har. Och då känns det lite lite bättre.

 3. Imponerande att du kan hålla dig så lugn och försöka lösa det. Jag hade blivit tokig! Någon krossade en ruta på min chefs bil en gång när jag lånade den och jag blev helt jävla galen. Att folk inte kan ge fan i andra människor grejer liksom. Såna jävla klappträn som krossar rutor, repar lacken, skär sönder däck eller snor andras cyklar, telefoner, plånböcker osv är verkligen inte mycket värda i mina ögon. Så arg blir jag, haha.

 4. Bytesbil kanske du kan få låna medan din är inne på reparation! Hör med servicefirman och med försäkringsbolaget. Hoppas att inte nåt blev stulet!

  1. fan ta dig som skriver så, Alexandra har haft nog med tråkigheter på senaste tiden. Hon förtjäna verkligen inte detta. Du däremot förtjänar brutna fingrar så du inte kan skriva såna elaka kommentarer..

 5. Men alltså att folk ska röra andra grejer som inte är deras ! Jag hade rent ut sagt blivit tokig ! Du kanske har en dålig period just nu men det kommer att bli bättre. Bara försök att hålla dig positiv hur än svårt det verkar. 🙂

 6. Den sista idioten är tyvärr inte född, men jag förstår inte hur man kan sabba så mycket för någon annan. Tror du det är för att du är en offentlig person eller är det bara ren otur? Jag hade blivit så förbannad men även sjukt ledsen, ingen förtjänar nåt sånt och “tur nog” så går det ju att fixa, men obehagligt och grymt jävla sura pengar..

 7. Du förtjänar absolut inte sån skit, tycker det är förjävligt att du ska behöva stå ut med sånt här, dehär skiten med “är du med i leken får du leken tåla” som många använder inom “kändisars” liv, att de signat up sig för detta liv tycker jag är orättvist. Ni signar upp er för möjlig smygfotning, paparazzi. kommentarer å brev m.m. Inte förstörda bilar eller hembesök. Sjukt. Du är iallafall grym, förebild inom bloggvärlden och hoppas du är glad endå!! Pusspuss

 8. Jag fattar inte hur folk tänker. De gör så mot alla kända personer. Jag fattar inte hur det kan hjälpa dem om de förstör någon annans saker. Bara för att någon är en offentlig person så måste man inte gå och slå sönder deras bilruta. Sen så säger de att de är “fans”. Hoppas det löser sig och att dem som gjort det här åker fast.

 9. När du först skrev det om stulna kameror och mobiltelefoner under resan så började jag då misstänka att du hade gjort så med flit för att få tjäna pengar på försäkring eller ville ha nya grejer. Lätt att säga saker blev stulna eller förstörda, spec under resa där ingen känner dig.
  Sen komma hem till detta. Känns som lite väl maxad otur, men det kan ju vara sant. trist oavsett.

 10. Så tråkigt Alexandra!
  att vissa kan göra sådana saker, hoppas du är rädd om dig alltid! Verkar som det ej alltid är så tryggt överallt.
  Du är en grym förebild!

 11. Tyvärr är det ju rätt lätt att kolla upp var du bor och vilken bil du har. Och eftersom alla som läser din blogg vet att du varit bortrest så kan den som vill utnyttja det för att göra inbrott i din bil. Tänk på det när du bor ensam sedan att det inte är så smart att annonsera att du är borta.

 12. Nej, det är inte karma som vart i farten här. Det är en skitunge som inte vet hur man beter sig som gjort detta.
  Även om du haft det jobbigt och känner att livet inte riktigt går i samma riktning som du gör, se det aldrig som karma när en idiot skapat massa problem för dig.

 13. Wow, superb weblog format! How long have you ever been blogging for?
  you make running a blog look easy. The full glance
  of your website is fantastic, as neatly as the content!

 14. Right here is the right website for everyone who wishes to find
  out about this topic. You realize a whole lot its almost hard to argue with you (not that I actually would want to…HaHa).
  You certainly put a fresh spin on a subject which has been discussed for a long
  time. Excellent stuff, just wonderful!

 15. What’s up to all, the contents present at this website are actually awesome
  for people experience, well, keep up the good work fellows.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *