Filmat videobloggar med Amir och Douglas

Gud vad roligt det var att filma med lite “nytt folk” idag 🙂 Inte för att Amir och Douglas är nya på något sätt men ni förstår vad jag menar? Det gäller ju att variera sig lite, gäller även location. Skönt att slippa min tråkiga soffa som jag alltid sitter i, i alla videos hehe. Idag utnyttjade vi kontoret för det var inget folk där, så vi fick fjanta oss helt ostört 🙂 Perfekt, vi båda hann spela in 2 videos var. Snacka om att jobba effektivt. Den första videon kommer upp redan imorgon, wihoo. Tror ni kommer tycka den är sjukt kul.

Nu får jag se vad jag gör resten av dagen, är bjuden på något “event” men det är på en nattklubb och jag orkar nog inte gå ut ikväll tror jag.. Kändes då skönt att vakna upp pigg och glad en lördag 🙂 Inte för jag har något planerat imorgon.. Beslutsångest!! För isåfall måste jag göra iordning mig NU typ.

Dom här bilderna tog jag med min nya samsung, helt OK va? Fast ni ska se selfiekameran, den “photoshopar” än direkt i kameran. Den lixom smetar ut hela ansiktet och tar bort ringar under ögonen haha. Perfekta selfies here I come!

filma3

filma2

filma1

filma4

5 thoughts on “Filmat videobloggar med Amir och Douglas”

  1. haha vad är det ni filmar egentligen !?!? 😀

    Klart du inte ska gå ut om du inte ens är sugen eller orkar. Varför gå ut bara för att gå ut liksom. hyr en film, stanna i värmen och mys.

  2. Jag tycker att samsung kameror är bra, men BARA om det är bra ljus. Bilder tagna inomhus blir bara gula och jag tycker inte ens att selfie kameran är bra fastän den redigerar bilderna direkt, ser bara konstigt ut.. :/ Själv är jag en samsung användare och har varit det sen 5 år tillbaka och kameran är det enda negativa. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *