26 år

Hej på er! Idag fyller jag år, 26 år. Haha vill fan inte bli äldre nu, för jag lider tyvärr av ganska rejäl åldersnoja. Det har jag gjort sen jag fyllde 23.. Men gör allt i min makt för att skaka av mig den, för det finns mycket positivt med att blir äldre också. Man blir mer säker på sig själv, man får bättre självförtroende och självkänsla.. Man får förhoppningsvis bättre klädstil 😉 Listan kan göras lång, så gäller att fokusera på dom punkterna.

På fredag ska jag fira min födelsedag, det blir middag (och en massa drinkar) på mr French med mina vänner ♥ Idag har jag inte lust att göra något alls, kommer fika med Bella men det blir nog det 🙂 Jag spar på energin till helgen, kommer bli så kul!

50 thoughts on “26 år”

 1. GRATTIS på födelsedagen! Hoppas att den blir fin 😊
  Vill också passa på att kommentera att jag är också tycker att det märks (endast genom skrift!) att du är kär och mår mycket bättre! 😄 Jätteroligt! 💜

 2. Tycker inte heller om att bli äldre. Men samtidigt så tycker jag det är så komiskt och se på sig själv på äldre bilder (då man vad yngre) att man faktiskt ser bättre ut ju äldre man blir. Vet inte om det är något man försöker intala sig med, eller om det faktiskt är så 😉
  Men… du är inte gammal!
  Och jag hoppas på att du får en underbar dag idag!

  Och stort grattis till dig snygga 26-åringen!

 3. Ååå älskar dessa bilder!😍 Det är så Carrie i sex and the city över outfiten😍 (Och ja de är verkligen en komplimang!) sån stilikon!

  Och stort grattis på din dag fina du! Hopps den blir bra!😘 Kram!

 4. GRATTIS snygging, hoppas du får en jättefin dag idag på DIN dag. 26 är ingen direkt ålder, tro mig men jag respekterar känslan du har och tror det kan grunda sig i att du känner panik över att “man ska uppnå vissa saker i vissa åldrar” enligt ? någon och det kan ge oss åldersnojor och paniker i onödan. Släpp det, gör det du vill, må bra, njut av livet, njut av ungdomen, ett år är lång tid, på ett år kan mycket hända. Man kan träffa någon, bli tillsammans, flytta ihop, resa, bråka, göra slut, flytta ifrån, köpa nytt igen. Allt på ett år och mycket mer saker därtill 🙂 Plötsligt står du där mer mogen än någonsin, kanske redo för barn om man nu vill och kan få det. Bildar familj och känner att man gjort rätt. Men se till att leva livet först och gör bara saker du själv vill och inte för att åldersnojan säger att du ska. 😀 Kram

  GRATTIS IGEN

 5. Super grattiiis alexandra!!! Ja har läst din blogg i flera flera år nu o ja älskar den!!! Ja tycker att du gör ett grymt jobb med din blogg!! Den är verkligen av högkvalite!! Dock tycker ja att du har toppat dig själv den senaste tiden, du blir bättre o bättre!! Älskar alla dina vardagliga inlägg o allt variation du har, hoppas att du kmr fortsätta i många många år!!!!!

 6. Åldern är bara en siffra, min bästa polare är tio år yngre vi är 20 och 30 men likadana i skallen. Försök att sudda ut siffran och fortsätt lev och njuta bara! Hoppas du haft en fin dag! ❤️

 7. Hej. Tänkte jag skulle skicka en kommentar kring din åldersnoja.
  Kanske det hjälper dig något. Det hjälpte mig när jag började tänka i andra banor.
  Jag hade den värsta åldersnojan man kan tänka sig när jag skulle fylla 25.
  Jag hade inget. Nyseparerad, behövt lämna mitt hus till exet, mina möbler, min trygghet. Ja allt.
  Där stod jag. 25 år. Utan barn, utan hem. Bodde på en god väns soffa.
  Hade hela lovet trött att vid 25 ja då ska jag ha barn, hem hund..
  Men så började jag fundera.
  Jag är så fruktansvärt tacksam att jag faktiskt får åldras. Det är ju inte alla förunnat. Jag är pigg och klar i huvudet. Jag är frisk och har goda vänner.
  Och bäst av ALLT jag blir klokare och mängder av erfarenheter rikare för varje år som går.
  Livet är ju något underbart och jag är tacksam att jag får uppleva allt jag får uppleva. Hade jag inte åldrats så skulle inte livet bjuda på allt fint som erbjuds.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *