72 thoughts on “19 dagar kvar…”

 1. undra hur mycket du kommer att väga när du kommer hem+ vet du hur mycket kalorier alkohol innehåller?

  1. men herregud?!
   var glad för att hon äter!
   hon håller ju på att tyna bort ju!
   och jag tror hon är medveten om att alkohol innehåller mycket kalorier, men hon gillar ju att festa!
   (vem gör inte det?)
   så du ska bara hålla käft! 🙂

   kissie, det är bara bra att du äter o sånt!
   jag tror dom flesta tycker det,
   sen finns det ju en del andra som är lite….

 2. Hejsan! Vad är det för klänning du har där? Verklligen skit söt! Söt och enkel men även sexig! Puss

 3. KOLLA IN MIN BLOGG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JAG ÄR 17 ÅR OCH GRAVID MED MIN 30 ÅRIGA KILLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 4. Du ser ju ut som en 35åring som tror hon är 20. Jobbigt att sitta och redigera sig själv hela tiden. Alla vet redan att du inte ser ut som du gör på dina bilder, så varför envisas med det? Nu när du tappat så mycket vikt ser du ut som peter i peruk med ett kilo smink. Äckliha trashiga transa!

  1. Asså kissie du var fin innan du gjorde alla operationer ! Förlåt men nu måste jag säga att du verkligen ser ut som ett monster ! ;/
   Men du var väldigt söt som normal innan allting så jag måste tyvvär säga att du har förstört dig genom att operera dig !
   Men du har väldigt väldigt fint hår 🙂

 5. Stanna där borta är du snäll. Du är en skam för hela Sverige. Usch på trash som du. Väx upp någon gång.

 6. skulle inte du sluta dricka alkohol för att man gick upp i vikt? 🙂 eller du har börjat som smått igen? 🙂
  positiv feedback till dig också att du äter annat än barnmat också!

 7. Hej alexandra! Hur lång är du har alltid undrat det ! snälla svara 😀 underhållande blogg kram

 8. Gud vad tråkig du blivit!! Minns 2010 då du också var brunett och du du verkligen BJUSSADE.. Du gjorde roliga poser och lyfte upp benet sådär som på film och posade VILLT 😉 Tex bilderna när du sitter på en moppe i somras och rosanna tar kort, GOOD TIMES 😀

 9. Hejsan hoppsan ! 😀

  Kissie’s KLÄNNING är från HM, Kostar endast 99,:-
  Finns i andra färger med, och blommor, jätte fina fast väldigt kort, exakt under rumpan. 😉

  Kissie jag älskar din blogg, säger bara GO GIRL!!!

 10. KOLLA MIN BLOGG! 😀 KOLLA MIN BLOGG! :DKOLLA MIN BLOGG! :DKOLLA MIN BLOGG! :DKOLLA MIN BLOGG! :DKOLLA MIN BLOGG! :DKOLLA MIN BLOGG! :DKOLLA MIN BLOGG! :DKOLLA MIN BLOGG! :DKOLLA MIN BLOGG! :DKOLLA MIN BLOGG! :DKOLLA MIN BLOGG! 😀

 11. DU ÄR SÅ OTROLIGT FUL ALEXANDRA. Förresten hur känns det att Kenza har kört om dig 😉 Du måste ju va provocerande för att du ska få läsare, och nu när du kör den “snällare” stilen har du tappat läsare, Kenza är bättre än dig på alla sätt o vis ser man av det här! 🙂

 12. Fan vilka bitterfittor.. sitter och vräker ut sig det ena och det andra om ni inte gillar Alex, what the fuck are you all doing in here?!

 13. Hejsan, precis som alla andra börjar ett tråkigt inlägg, jag följer väl strömmen och säger det många andra säger, du har en sjukt intressant blogg, beroendeframkallande, man måste in å kika varje dag! Men nu till min fråga, kan inte du berätta vad du bruka beställa för drinkar? dom ser så sjukt goda ut:) kan du besvara det i ett inlägg men kanske nån bild ?:) tack.

 14. Du är så himla snygg! är så himla avundsjuk på dig och att du verkligen har/hade viljan att går ner i vikt, du är verkligen en förebild oavsett vad folk säger! GO KISSIE! 😀 puss

 15. Heeej ! 😀
  Kan du inte göra ett inlägg där du berättar lite om ditt liv ? 🙂
  Typ när du började blogga, vrf du började blogga och lite sånt ?
  Vad som fick dig att operera dig osv.
  Sååå himla intressant att läsa ! 😀
  Ha det fett.
  Kraaam !

 16. Jag tycker du var jättefin på alla bilderna Alexandra!
  Sen kan ju alla haters tycka vad de vill, jag tycker att du är fin i allafall!

 17. Shit vad du bara vill härma “Carolina Gynning” som du en gång sa i tvn…tyvärr så är du bara en nolla för alla här som läser din blogg… bra framtid du har kiss… 😉 stackars dig säger jag bara =)

 18. Kissie;

  Fråga bartendertjejen med ljust hår om hon kommer från helsingborg och har gått på Fredriksdalsskolan? Liknar en tjej där som var fett elak mot vissa..

 19. Kan inte du göra ett inlägg där du skriver hur man får bort pormaskar som man har i ansiktet? jag har jättemånga..

 20. Hvordan får du håret ditt så fint Alexandraa??? Det er alltid så mye volum i det! 😀 Klem fra norsk leser

 21. hej kissie du verkar vara så snäll men vrf har du opererat dina börstilöst ?? :O men du har så stort huvud men så liten kropp och jättestora Bröst:O:O:O hahahaha

 22. robbin åk hem och sluta följa efter kissi…. 🙂 hoppas ni har fett kul och festa ordentligt!

 23. Herregud, om man ska vara ärlig så Bella är mycket mycket snyggare än du, kan tänka mig att dom killar tittar helst på henne 😉

 24. Kissielicious, vad jag skulle önska att du bara kunde gå upp typ 5-7 kg. Det skulle vara så mycket bättre då. Du ser ohälsosamt smal ut just nu! Men jag antar att så länge du trivs med din kropp så får det vara. Ta hand om dig tjejen!

 25. vi har en fråga om killen på första bilden .. vad ere han heter?! vet att vi träffa han på rhodos för typ 7 år sen hhahaha har han fastnat där eller?

 26. hej alexandra(kissie) jag älskar din blogg sjukt mycket ! jag har också en blogg , jag är bara nybörjare , men men …

  Snälla kan inte du gå in och kolla på den , och säga vad du tycker ?? 😀 lösenordet till bloggen är : sara1998 och andvändar namnet är samma , skriv gärna någon kommentar också ! 😀
  Massa kramar från Sara! <3

 27. I din presentation så står det att du är 20 , nu skriver du att eu fyller snart 18 .
  Herregud , hur gammal e du ?

 28. Hej Kissie! Vill bara säga som nog alla säger här att du är otroligt fin och inspirerar folk att gå sina ena vägar, inte andra utan ens egen oavsett vad de andra säger. En fråga till alla ni haters, om ni nu hatar hennes sätt att leva varför är ni ens här? Varför slösar ni er tid på att kolla på hennes blogg och hata? Jag bara säger. Tänk om folk gick fram till er och sa uuue så jävla fet du är eller så f**ckn ful du är. Hörru ni ingen och jag säger ingen är helt perfekt. Tack för mig och sluta hata, eller iallafall skriv inte det så att andra ser för tro mig det sårar, både Kissie och hennes fina läsare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *