Hur man poserar i bikini!

– Stå på tå! Då ser man längre ut, jag är inte alls speciellt lång men visst ser jag lång ut på bilderna? Ja det är för jag ställer mig på tipptårna.

– SUCK IT IN!! Yasss honey säg vad man vill men man suger in magen så man håller på att tappa andan. Det är goals.

– Svanka så ryggen nästan går av på mitten. Ryggen är överskattad, svanka för kung och fosterland. Det ger mer likes. Lovar!

– Och glöm för guds skull inte att titta bort. Tänk “men oj, där står du och fotar mig? Jag är för upptagen med att jobba på brännan”

– Ut med bröstet! Do I need to say more? Show them puppies!! Tänkte precis säga att jag vill visa upp det jag betalade för men dom var ju sponsrade. Oupsi… Don’t you just hate when that happens?

– Låtsas att du är du är elitgymnast! Pointa med ena benet som jag gör på bilderna nedanför för att skapa illusionen av ännu längre ben. Får du inte sendrag av pointandet gör du det fel!!
kissie bikini

kissie bikini

48 thoughts on “Hur man poserar i bikini!”

  1. MEN OK? Har du inget bättre för dig? Jag tror att Alexandra kan stå för sin egen kropp. Hon har sagt flera gånger att hon inte gör det så vad är din poäng?! Tror du att bilden blir MINDRE photoshopad för du skriver så? Nä precis. Ta din kommentar och säg den till någon som bryr sig. Hon ser ut såhär, är du så avundsjuk för det kanske du bör ta dig själv till gymmet istället.

  2. Haha det blir ju så i midjan när man vinklar sig samtidigt som man drar in magen, tror inte alls att den är photoshoppad.

   Aldrig reflekterat över om de andra bilderna skulle vara fixade ellr inte, men helt ärligt varför bry sig? Typ alla bilder man ser i media är ju photoshoppade på ett eller annat vis, spelar väl ingen roll om Kissie redigerar sina bilder eller inte.

   1. Men alltså vem bryr sig? Alla som sett youtubevideos på Alexandra vet att hon är smal och har en jättefin kropp. Sluta leta minsta lilla fel 🙂

    1. Sorgligt att en 26 årig kvinna måste photoshoppa sin kropp hela tiden. Ni som inte det det är ni blinda??

     Varför inte bara acceptera hur man ser ut med alla brister och fel som vi alla ändå har.

     1. HON HAR FÖR I HELVETE INTE PHOTOSHOPAT!! Hon har jobbat för att få en sån kropp i FLERA ÅR! Träning och strikt diet!Inget photoshop! fan va avundsjuka och gnälliga svenskar är, fyfan ni kan inte ens va glada för att någon annan har uppnåt sitt mål med att vara frisk och glad, nej ni ska alltid sabba och klanka ner andra. Fyfan va sorgilgt. vilka tråkiga liv ni måste ha när ni sitter och anklagar stackars Alexandra för sånt här, HELT SJUKT! Kan man aldrig som kvinna få visa upp och va stolt över sin kropp utan att bli ankalgad för photoshop? SKÄMS säger jag bara gå och göt något vettigt istället.

    1. Jessica gumman glömt ta din medicin idag? Och jo hon har photoshoppat sin kropp som hon alltid gjort, puss

     1. Linn lilla stumpan! Vad spelar det för roll om hon gör det eller inte? Hon ser ju likadan ut i sina videos. Eller är det en dubbelgångare?

   1. Men hon har ju det. det är det som är grejen. Man kan även se det högt upp på låren, det blir som en mörksre cirkel längst låret somär en produkt av att använda liquify, bakgrunden trycks ihop och skapar tätarre pixelbredd mellan de mörka nyanserna som då skapar en mörkare ton, därav den mörkare tonen just där.

    Folk hade vart helt ok med att hon photoshoppa om hon erkände att hon gör det. Men hon ljuger ju, det är vad folk ogillar

 1. Önskar verkligen du kunde skriva om hur man istället ska skita i hur man ser ut i bikini, istället för att spä på känslan av att man MÅSTE se idealisk ut på bild. Kroppsaktivismen är också feminism, och superviktig! Orkar inte hur mycket allt ska handla om utseende hela tiden. Visst, du gör vad du vill, men varför välja att sprida ännu mer självmedvetenhet kring bikinin?

  http://www.zaitzova.wordpress.com

  1. Fast hon driver ju? Hela poängen med inlägget är ju att det är så löjligt hur folk (inklusive Alexandra själv) viker sig dubbla för att se smala och kurviga ut på bilder.

   1. Blir det mer ok för att hon driver med sitt beteende – som är precis vad kvinnor alltid gjort (för män), dvs. försökt se åtråvärda ut i lite kläder. Sen kan hon kalla det “feminism” hur mycket hon vill. Beteendet är exakt detsamma!

 2. Men sluta photoshoppade dina bilder. Tragiskt att en vuxen kvinna på 26 år inte kan och vill visa upp sin riktiga kropp.

  1. Men vem i hvete bryr sig om hon photoshoppat??? Det spelar väl ingen roll oavsett?? Hon får väl göra som hon vill med sina bilder?

 3. Börjar antalet klick sjunka? Lite dålig statistik? Ingen plata som kommer in? Det brukar ju vara så när du måste ta till fjortismetoder som dålig Photoshop och provokation för att dra läsare….

  1. Hmm… har du haft en dålig dag eller något? Varför inte lägga energi på att vara trevlig istället? Hoppas att resten av din dag blir bättre!

 4. Det vore en dröm för mig och du ville kolla på min blogg, den handlar dels om min resa bort från den hemska sjukdomen anorexia, men också om livet efter sjukdomen. För tro det eller ej, men jag är nästan helt frisk! 😀 <3
  http://nouw.com/heddasöderberg

 5. Tänkt på en sak..ditt x flyttar ut men du har ju hela tiden sagt att du ska flytta? Bo på östermalm eller liknande. Har inte råd att bo där? Varför bo i ghetto som du gör nu?

  1. Huvudsta är inget ghetto. Det hör till närförort.
   Och varför skulle en 25-årig tjej vilja bo på tråkiga Östermalm?

 6. Det roliga är väl att hela inlägget är Alexandras skämt om hur sorgligt men ändå sant och utseendefixerat och galet det är att knäppa kort i mediavärlden? Med en extra krydda av provokation. Då blir hon istället påhoppad med anklagelser om photoshop som vanligt för att hon ser för snygg ut på bilderna under själva inlägget sedan? Folk är så knäppa som inte förstår sammanhanget alls. Och ja, Alexandra är rätt snygg ändå och avundsjuka är ju rätt så fult så.. Förstå sammanhanget, och sluta vara så bajsnödigt knäppa och avundsjuka.

 7. jag vet att kissie är smal och fin i verkligheten, men till och med jag ser att bilden är photoshoppad.

  ser ut som att hon klistrat in sig själv med en bakgrund, men är säkert för att hon krymt sig med mera.
  Kvinnor ska vara stolta över sina kroppar till och med beyonce är nöjd trots att hon är gravid.

  man ska inte se ut på ett visst sätt för att andra vill de man ska vara nöjd själv och är man nöjd själv ska andra inte hålla på klanka. men är överdrivet att börja photoshoppa. varför är ? när man redan är smal med mera

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *