Good morning

Innlägget innehåller adlinks.

God morgon på er! Dricker mitt morgonkaffe medan jag väntar på att DHL ska komma och plinga på dörren för att hämta upp min väska som var för liten. Så smidigt tycker jag att dom kommer och hämtar upp varan igen, så ska service vara! Sen ska jag spela in en video för er som troligtvis kommer upp på min youtube-kanal redan idag 🙂

Visst passar muggen mig bra? Jag är ju en riktig BOSS, speciellt när jag glider runt i underkläder helt casuall 😉 Nej men visst var dessa bilder fina? Pavel är så duktig han, han fångade verkligen känslan som jag var ute efter på dessa bilder. Morgonljus, cleant, snyggt och classy TROTS att brösten var framme och glänste 🙂 He nailed it!
kissie bh

kissie kaffe

kissie bh

kissie kaffe

kissie bh

Jeans – LÄNK // Topp (liknande) – LÄNK // Blus (liknande) – LÄNK // 

Bilder: Pavel Maira

42 thoughts on “Good morning”

    1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att i relation med Anderson för år, han gjorde slut med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, jag bad honom med allt jag gjort löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre bör kontakta en stavnings caster som kunde hjälpa mig kasta en trollformel för att föra honom tillbaka, men jag är den typ som aldrig trott på stava, hade jag inget annat val än att prova det, jag postade stavnings caster, och han berättade att det var inga problem att allt kommer att bli okej innan tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig innan tre dagar, kastade han förtrollningen och överraskande i den andra dagen, var det runt 04:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag besvarade samtal och allt han sade var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag gjort löfte om att vem som helst vet jag att ha en relation problem, skulle jag vara till hjälp för personen genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfull spell caster som hjälpt mig med mitt problem. e-post: [email protected] kan skicka honom om du behöver hans hjälp i din relation eller något annat fall.

      1) Love Spells
      2) förlorad kärlek Spells
      3) skilsmässa Spells
      4) Förbindelse Spells
      5) Bindande Spell.
      6) Breakup Spells
      7) Bannlys en tidigare älskare
      8.) Du vill främjas på kontoret / Lottery spell
      9) vill tillfredsställa din älskare
      Kontakta denna stora man om du har något problem för en hållbar lösning
      genom [email protected]

  1. ÄLSKAR bilderna och nya headern är så fräääsh och fin! Ditt hår har verkligen varit on fleek på sistonde, vill klippa kortare själv!

  2. OMG Alex, headern!!! Så jädrans fin. WOW, vilken nyvändning på något sätt, nya du, 2.0 vuxen, grymt vacker som alltid och så stark. Jag älskar headern.

    Och bilderna han tog, alltså så bra, verkligen.

    1. Hm, jag tycker det handlar mer om att vi kvinnor borde embracea våra vackra kvinnokroppar mer! Vi är snygga att titta på, varför inte visa upp de! ☺ Jag kan inte se någon förnedrande bild på en kvinnokropp, kvinnor är vackra!

      Dessutom Tror jag inte det hade blivit lika stor uppståndelse om en man stod i jeans och uppknäppt skjorta (“han” skulle dessutom antagligen ha färre kläder på sig än dessa bilder då män oftast inte har bh). Och varför ska det ens bli någon uppståndelse av lite hud, de är ju vi, människan är gjord av hud, inte tyg, att människan tog på sig tyg (pälsar) var för att inte frysa, men om man inte är kall, varför är det så fel att inte ha på sig kläder? ☺

  3. Woooow du är verkligen breathtaking… Otroligt vacker! Du passar så bra i lite “slarvigare” hår! 😀 Ha en underbar kväll!!

  4. Men daaaaaaaaaaaaaaamn 🙂 ÄLSKAR din nya header och bilderna i detta inlägg. Herregud kvinna, så otroligt megavacker!

  5. Jättefina bilder på en jättefin tjej! Men jag kan inte låta bli att tänka att din kropp och dina tankar sällan verkar vara vända åt samma håll som din blick. Det uppstår en konstlad och tillgjord känsla i bilden. När din blick är vänd mot kameran så är det ju som en käftsmäll, en härlig sådan. Men mycket försvinner när blicken vänds bort. Sen behöver man ju inte sträva efter helt amaaaazing bilder hela tiden såklart. Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *