Inför resan..

Inlägget innehåller adlinks

Såhär blir jag alltid när jag vet att jag ska resa, jag börjar shoppa massa! Har redan klickat hem en ny resväska, nya sandaler, en snygg beachklänning.. Ja you name it, som att jag inte redan har allt det där haha.

Nej nu ska jag hoppa in i duschen för det blir middag ikväll. Tänker alltså trotsa kylan..

res

Skor – LÄNK // Bikinitopp – LÄNK // Trosa – LÄNK // Hatad och älskad – LÄNK // Sololja – LÄNK // Färgad olja – LÄNK // Necessär – LÄNK //

19 thoughts on “Inför resan..”

 1. Tänk på att du måste skriva att inlägget håller adlinks INNAN man tar del av själva reklamen, dvs innan länkarna för att det ska vara korrekt! ♥

 2. Hade jag varit du hade jag nog skrivit något om sponsring med tanke på din bok innan någon anmäler. Skriv hellre en gång för mycket än för lite. Du vet ju hur folk är…

 3. Jag har själv bott på Borscay samt varit där flera gånger och jobbat. Detta var dock ett par år sedan och mycket har förändrats!
  Stötte på Brad och Angelina engång på sangriala 🙂

  Smoke resto i D”mall ägs av en Local och maten är fantastisk. Även de små restaurangerna runt D’talipapa. Annars så har tyvärr inte Filippinerna en jätteimponerande matkultur… vissa delar av landet är de fantastiskt, vissa en katastrof. Men boracay har ett bra utbud av internationell mat så hungrig är man inte. Och seafood ska man passa på att vräka i sig då de är prisvärt.
  Även en lyx spa dag på T.G.I är ett rekommendera.
  Exit bar är perfekt för drinkhäng.
  Crepes på T’braz!
  Juice bar för bästa musiken att dansa till…
  shoppa i Manila !!! Skulle ta en dag eller två där innan hemgång om man vill shoppa. Greenbelt är de enda som poppar upp samt mall Aisa.

  Jag var ju där för kitesurfing så höll mest till på öns andra sida Bulabog vill nu uppleva kickerboll tävlingar bland massa söta surfare så är det Hanging Kiteschool ni ska söka upp 😉
  Hon som äger De hela heter Normeth och är en fantastisk kvinna med mycket power. Hon vet allt om boracay och lite mer. Och vill ni simma som en sjöjungfru ( mermaid acamady ) är det också henne ni vänder er till.

  Red pirates bortom station 3 är också värt ett besök för en drinkb i solnedgången. Väldigt Local på nå vis.
  Nu kanske ni har bokat hotell redan men vill ni lyxa till det så föreslår jag sprider house, som är en upplevelse i sig. Eller casitas house. Casitas top house erbjuder utsikt över hela ön!

  En segeltur med paraw runt ön och också att rekommendera.

  Sen är ju min största rekommendation kitesurfing – underbar träningsform och sjukt roligt!

  Hoppas du kommer älska Filippinerna lika mycket som jag gör.

  Trevlig resa!

 4. Visste inte att det var möjligt att kunna köpa så pass mycket skräp som du gör..billiga produkter som görs i fattiga länder med vidriga förhållanden..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *