Shoppat via Bonusway =)

Här om dagen visade jag ju er att jag hade klickat hem 2 par skor från zalando, och nu har dom kommit! 🙂 Är supernöjd, älskar adidas skorna lite extra mycket. Så fräscht till våren. Båda par skorna köpte jag genom Bonusway för då fick jag 5 % tillbaka på mitt köp, så himla smart!

Hur det funkar är att Bonusway har dealat till sig med massa olika butiker så dom kan erbjuda sina medlemmar pengar tillbaka. Så tex, handlar man på zalando men går via bonusway’s hemsida först får du tillbaka 5 % på det du köpte. På eleven.se får man 10 % tillbaka på.

Blir ni medlemmar via min ledningssida får ni 100 kr i startbonus, wihoo! Ni kommer till sidan genom att klicka här: https://www.bonusway.se/kissie
kissie bonusway

kissie skor

img_9512

img_9544

// Inlägget är i samarbete med Bonusway

14 thoughts on “Shoppat via Bonusway =)”

  1. Hej!

    Detta är helt OT men jag läser ganska ofta om en kille, Jonatan Alfven, på Facebook som startat en organisation som heter Love Nepal där de försöker hjälpa små flickor som blir kidnappade eller sålda för att jobba som prostituerade. Det är så fruktansvärt vidrigt och hemskt, där finns barn som bara är 3 år, ju yngre desto bättre:-(
    Jag förstår om du inte tycker att detta passar på din blogg och du behöver inte publicera min kommentar men eftersom du är så inflytelserik så tänkte jag att det kunde vara bra att uppmärksammas. Man behöver inte bidraga med något om man inte vill men jag skulle vilja att fler blir medvetna om detta och att det sprids, kanske du kunde skriva något om det du som når så många?
    Hjärtat blöder varje gång man läser något han lägger ut, det finns så många sjuka män….usch

    /Annika

  2. Skorna var ju skitsnygga! Tyckte de såg typ gammelrosa ut i förra inlägget, men de var ju snyggt beige i verkligheten. 🙂 Älska Bonusway!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *