Last day – 2016

Sponsrat av mathem.se

Hej på er!

Sista dagen på detta år, fyfasiken vad skönt haha.. Även om livet rullar på imorgon som vanligt så vill jag se det som en nystart 🙂 Ska försöka lämna all skit från förra året och försöka vända det till något positivt istället. För det är ju så, vi lär oss och växer när vi ställs emot prövningar. Sen vore ju livet fruktansvärt tråkigt ifall allting gick vår väg som planerat 😉 Eller hur? Man ska se livet som en film, du är huvudrollen och det ska vara spännande. Så det måste hända något oplanerat, det ska vara lite chockerande och jobbigt ibland, men också roligt. Och i slutet av filmen vill vi se ett lyckligt slut 🙂 Så filmen är långt ifrån klar.

Men på tal om något annat. Igår testade jag på att beställa hem mat online för första gången 🙂 Nämligen så att min vän Janne är god vän med mathem.se så han sa åt mig att jag borde beställa hem nyårsmaten därifrån. And so I did, supersmidigt och nu är hela kylskåpet fullt med mat! Det kommer en video när jag ska försöka göra alla dessa ingredienser till något gott (som ni vet kan jag ju inte laga mat alls haha) så det blir nog spännande 😉 Videon kommer jag göra i samarbete med mathem men eftersom jag lägger ut bilder på kassarna får jag väl annonsmärka det också, antar jag.

Maten är sponsrad av mathem.se
img_9371

img_9372

5 reaktioner på “Last day – 2016”

 • Minna says:

  Har också beställt ifrån dem, vart nöjd 🙂

 • Katja says:

  Har också beställt därifrån, så grymt att slippa stå i kö haha!
  Ser fram emot videon när du lagar mat, kan bli intressant ?

 • Bettan says:

  Bara önska dig ett gott nytt år och tacka för detta året ❤️
  http://nouw.com/Lyckan

 • Det är underbart med en nystart! Även om det är klyschigt så känns det skönt att man symboliskt och officiellt kan börja om. Jag gillar att tänka det som att man ömsar skinn. Låter asäckligt… Men jag tycker det känns så härligt med tanken att när man går igenom något svårt så slutar det alltid med att man blir starkare och bättre i slutändan. Under den jobbiga processen så byter man till sitt nya och ännu vackrare skinn. Känns som ett snabbt enkelbyte över nyår. Även om det är vi som bara gör det till en grej. Men känns ändå så bra. Nu flög tankarna iväg men nu blev det så?❤

 • Alexander says:

  Gott Nytt År Alexandra ???. Du är en jätte snygg tjej ?.’

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *