Behöver en back up..

Hello darlings!

Har hunnit köra ett riktgt svettigt konditionspass på gymmet nyss. Känner äntligen att kroppen börjar hänga med i svängarna igen haha 🙂 Har känt mig så himla uppblåst dom senaste dagarna, misstänker att jag är känslig mot laktos så har börjat köpa laktosfria produkter när jag handlar mat. Sen äter jag ju mer vegetarianskt och det kanske har hjälp kroppen lite också. När man äter mycket rött kött och mejeriprodukter så kan kroppen kännas “tyngre”, tycker jag iaf. När jag äter mer grönsaker, frukt och sånt som kroppen mår bra av har jag en lättare känsla 🙂

Annars då, jo jag ska in till stan strax för jag måste snabbt in på kontoret för att hämta upp ett paket som jag behöver till ett samarbete. Sen måste jag även kolla efter en back up dress ifall den jag beställde inte hinner komma.. Betalade till och med extra så den skulle komma dagen efter (dvs igår enligt kvittot) men det har den verkligen inte gjort.. 🙁 För kommer den för sent är det bara att skicka tillbaka, behöver ju inte den sen egentligen.

Ps. Videon med Gunilla ligger nu uppe på min kanal >LÄNK< men jag stör mig på fokusen.. Den ändrar sig och har sig. Men till nästa video ska jag ha lärt mig hur den ska bli mer stabil, lovar!

ro

Klänningen som jag har beställt, fick tipset av en läsare 🙂 Jag tänkte precis som modellen ha håret uppsatt, sen ha ett par längre ögrhängen och beiga, nätta klackar. Självklart kommer jag vara spraytanad och fräsch! Bokat tid hos bästa Stockholm beauty, dom kommer rädda min bränna i sommar haha!

14 reaktioner på “Behöver en back up..”

 • Lee says:

  Underbar video! Älskade frågan om skönhetsoperationer och vad du gjorde med dina boobies efteråt, haha! Hoppas du åker till Hollywood och hälsar på henne, 😉

 • Så fin! På bloggen kan du läsa om New Yorks bästa Hot Wings 😉
  http://erikalindgren.com

 • Carro says:

  Så roligt att få se denna video 😀 Tycker ni båda verkar hur gulliga som helst. Gunilla må ha sin personlighet men vi vet ju också att media klipper, klistrar, manipulerar, vrider och vänder på i princip allt! Gunilla kan vara världens goaste person bakom stängda dörrar/privatliv, det vet vi inget om egentligen 🙂

  Kram!

 • Emma says:

  Klänningen är så himla fin!
  Och håller helt med på köttgrejen vilket faktiskt är den största anledningen varför jag knappt äter kött i vardagen just för att man blir så himla seg efteråt. Det är några timmar som slösas bort varje dag som man kan göra annat på! (Speciellt jag som studerar på universitetet behöver dem haha)

 • Fru K says:

  Ett tips om du vill undvika laktos, och dessutom göra en stor insats för djuren och miljön, gå över till Oatly istället. Finns ett stort havrebaserat sortiment som ersätter typ allt! Topp!

 • Maria Ekdahl says:

  Hej, Alexandra…Jag gillade ditt möte med Gunilla och jag tror som flera att det inte är säkert att hon är som hon visas upp i media..Jag älskar klänningen, den är underbar. Det är en av de saker som jag saknar allra mest, få bära en klänning med snygga skor….Kram <3

 • Elsa says:

  Vegetarianskt? Ska vara vegetariskt ☺️

 • anna says:

  Åh HOPPAS den hinner komma. När jag hittade den tyckte jag verkligen att den skulle klä dig. Tyvärr har jag inte din figur så den passar inte mig, men då får jag skicka tipsen vidare till nån det klär ?

 • :) says:

  På tal om örhängen: jag försöker hitta ett par längre, som känns mer eleganta, men hittar bara bohemiska looken, eller typ konstiga örhängen á la http://www.hm.com/se/product/48473?article=48473-A

  Har du något tips på längre/större örhängen som inte är så bohemiska men heller inte konstiga? 🙂 Tycker att http://www.lilyandrose.se/kate-orhange-smokey-mauve är jättefina, men alldeles för dyra för en studentkassa. Tack på förhand!

 • Emy says:

  Vart kommer klänningen ifrån?

 • caritha says:

  alltså jag måste fråga dig en sak och det rör inte ämnet i detta inlägget, men jag tänker ändå fråga det: hur gör man en blog?
  alltså datorer är verkligen inte min sak, men jag vill lära mig.
  PS såg dig på Sime Next 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *