Imorgon bir det raka vägen till puerto banos

Tack för tipsen om vart man kan hitta chanel butiken, så imorgon blir det raka vägen till puerto banos 🙂 Vi har ju bil här så det är inga problem att åka runt, skönt va? Jag är så redo för en rosa chanel så hoppas den finns där, det är alltid så utplockat i deras butiker. Därför kollar jag gärna här och inte väntar tills butiken öppnar i Stockholm, misstänker att alla fashionbloggerskor kommer springa dit och roffa åt sig varenda boy bag som finns på hyllorna haha! Hoppas att bloggerskorna här inte är lika ivriga och lämnat kvar en åt mig.. *hoppas går ju alltid* Så jag väntar med den rosa balencigan och rockar en chanel, någon måtta får det vara.

Nej nu blir det att duscha, smörja in sig ordentligt och sen hoppa i sängs. Solen tar verkligen på en här! Och nej jag är inte här ensam btw.. Såg att någon kommenterade det lite snabbt när jag hade wifi på ett fik. Men dom jag är här med vill inte vara med på bild eller videos så det är bara att gilla läget. Så ni får vila era ögon på bilder på mig och endast mig.

Hörs imorgon bloggen!


 

25 thoughts on “Imorgon bir det raka vägen till puerto banos”

 1. Så snygg väska!!!
  Men du, trodde du var där med C. Kändes ganska uppenbart när jag såg din tallrik hela tiden i sällskap av en annan, två tallrikar, två kaffen, två av allt så jag trodde ni var på romantisk resa 😀 <3 Men men oavsett vem du är där med, så njuuut !

 2. Jag har varit i Marbella 1000 gånger, och jag är nästan 100% säker på att det inte finns en Chanel butik där. Eller så har jag bara varit helt ute och cyklat. De kan sälja Chanel på någon annan butik eller varuhus, men jag är rätt så säker på att det inte finns en Chanel butik i Puerto Banus. Hoppas du hittar vad du söker, kram!

 3. Hej kissie, läst att du köpte isabel marant skorna, btw så snygg! Tänkte köpa ett par egna men tycker det är lite svårt vad man ska ha till? Skulle du kunna ge lite förslag? I ett inlägg kanske? Att stöd till dej!

 4. Hej kissie, läste att du köpte ett par Isabel marant skor. Så snygg! Tänkte köpa ett par egna men tycker det är lite svårt hur man ska bära dom. Har du lust att ge lite förslag i ett inlägg eller liknande? Allt stöd till dig bästa kissie!

 5. Hej Kissie!!! Har du några smarta tips på hur man sparar pengar? (om man måste)! Skriv gärna ett inlägg om det? Jättebra blogg, följer dig dagligen! Kram

 6. Hej!! Jag bor i Marbella halva året & det finns ingen Chanel butik i hela Marbella! & det har inte funnits innan heller.. Så du inte blir besviken när du är där & letar.. Varken i Puerto Banus eller i marbella stad finns Chanel. Sorry :/

 7. Hehe hälften av läsarna säger det finns chanel butik och hälften inte.. många har bott där/varit där flera veckor så det blir spännande att se vad som är sanning! Finns det eller inte !?

  Ps. Förlåt, vet att det inte är “spännande ” för dig då du vill till butiken och köpa den men hoppas du inte tar illa upp av min kommentar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *