Happy Valentines day!

Glad alla hjärtans dag babes! ♥

Jag har fått rosor och blivit bortskämd, så mysigt! Får ni inga rosor idag tycker jag ni ska traska ner till närmsta butik, köpa en eller flera och tacka “mr X” för dom. Då kommer idioten som inte köpte er några rosor undra vem det är… Haha standard på alla hjärtans dag, ingen dömmer er lovar! 😉

Alltså hörrni, varför kunde man inte rösta på Charlotte Perrellis framträdande igår? Hon ägde ju skiten ur dom andra som faktiskt tävlade på riktigt, enligt mig är hon ingen avdankad schlagerdiva, hon var ju grym! 🙂 Hon om någon visste hur man bjöd på en riktig show.. Dom andra deltagarna tyckte jag inte alls var speciellt bra faktiskt.. Mollys låt var iof bra, men annars så var det ganska dåligt igår.. Vad tycker ni, ni som kollade på mello?
kissie alla hjärtans dag

IMG_2150

IMG_2160

IMG_2156

24 thoughts on “Happy Valentines day!”

 1. Du förtjänar ingenting. Du har en avdankad kk som inte fattar bättre. Han måste vara störd på något sätt som varit med Dig i fem år. Du är en vidrig WT, samma låga nivå som Paow bara att du gör allt i smyg. Sjukast är att du säger att man inte ska tro på rykten som sprids om dig. Att din dumma kk går på det, grattis! Du har hittat dig den dummaste killen i stan.

  Jag hoppas att någon sliter av dig håret och skinnet för att du ska känna lite av smärtan som djuren utsätts för. Vidriga slampa!

  1. Vad är du själv då? Vilken normalt funtad människa skriver såhär? Du får gärna ge mig ett svar på varför du är så in i helvetes bitter, dryg, sorglig och patetisk? Vart i livet hamnade du fel?

  2. Pinsamt att bara säga det du säger. Hur kan man bara hoppa på oskyldiga människor så som du gör? Du måste verkligen ha dåligt självförtroende, stackars dig!

  3. Tycker synd om dig som går runt och känner att du måste trycka ner andra.. :/ Kan inte vara kul. Hoppas du mår bättre snart och att du börjar sprida kärlek istället, för man mår bättre av det. Testa, du kommer bli förvånad!

   1. Vidrig kommentar av Linda. MEN – Alexandra/Kissie: du trycker ju ofta ner andra i dina inlägg. Om än inlindat så gör du det. Så sluta med det och börja sprida kärlek i stället som du också förespråkar i ditt svar till Linda.

 2. Jag gick ut och köpte istället två fina hjärtformade kärleksmums och en fin blomma i glaskruka med hjärtan i till mamma och hennes man, ville visa de kärlek lika fint det också 🙂 finns bild på insta om du vill kika 😛 ….dina gåvor ser fina ut i alla fall hoppas du får en kärleksfylld lugn dag….

 3. Vilken fin ask . Jag hjälpte en gammal tant som tiggde hon var nog
  80 år stackarn. Är det inte bättre o vara i ett varmt land än stå här o frysa. Vilket hårt liv o syntes hon haft det svårt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *