Svar del 2

Hej! Är du ”duktig” på att tappa bort saker? Isåfall, vad är det som du tappat och saknar mest? Nu tänkte jag på saker som man tyvärr inte har hittat igen, och varit speciellt personliga. För mig var det t.ex. ett diamantörhänge och en klocka. Samtliga fått som present dessutom :-((

Svar: Jag är ganska slarvig av mig, så jo jag skulle väll påstå att jag är duktig på att tappa bort saker hehe.

Hur kändes de att förlora oskulden?Hur var förspelet innan ni hade sex?

Svar: I mitt fall var det väldigt tråkigt och vi hade inget riktigt förspel. Vi hade en “efterfest” i en liten stuga och när vi skulle sova hände det. Vi hade 2 kompisar i stugan och skulle göra det lite tyst i smyg utan att dom skulle märka det. Det var inte skönt alls.

Äckligaste som kan hända under ett ligg?

Svar: Man bajsar på sig?

Har du några planer på att åka till Polen och hälsa på din släkt? Kan du prata polska?

Svar: Ja i vår, en person i familjen är sjuk och vi tänkte hälsa på honom. Nej jag kan tyvärr inte mycket polska men förstår en hel del.

Känner du Sebastian Sundberg? Hörde att ni legat??

Svar: Ingen aning om vem det. Går mycket rykten runt kändisar, betyder inte att dom stämmer.

Om du äter snabbmat, vad äter du då helst?

Svar: Taco bar 😉

Hur ofta fixar du dina naglar ( i salong)?

Svar: Ca en gång i månaden

Hur var din skoltid?

Svar: Den var helt OK. Jag var ganska tyst av mig och var inte speciellt populär. Jag ville gärna vara det och gjorde mycket för att bli mer populär haha. När jag var yngre bråkade jag mycket med mina lärare, speciellt när jag inte förstod. Tex Spanskan.. Var hysterisk mot min lärare för jag fattade inte.

Vad tycker du om filmen Fifty Shades of Grey?

Svar: Den är bra men överskattad.

Är du själv nöjd med hur Malou ”styrde” intervjun du hade med henne? Har sett många som reagerade på hur mycket hon avbröt dig (inklusive jag själv). Hade varit intressant att höra vad du tyckte. Kram

Svar: Jag visste att hon skulle försöka styra intervjun åt ett visst håll, men samtidigt tyckte jag det var kul att hon gjorde det för då kunde jag visa upp hur jag hanterar en sån situation. Jag personligen är nöjd med hur jag hanterade det och det kunde inte ha gått bättre. Jag höll mig lugn, rättade henne när hon hade fel och fick berätta hur jag ser på det. Även om jag inte hann säga allting jag ville ha få sagt.

Däremot var jag lite nervös över att hon skulle ta upp det här med att jag inte dök upp senast, vilket hon gjorde också. Jag trodde hon skulle lägga mer fokus på det och eftersom jag minns knappt själv vad som hände hade det blivit pinsamt om jag inte hade haft några svar. Men så vart det som tur inte, hon tog upp det men släppte det lika fort. Hon insåg väl att det hörde till mitt förflutna.

malo

Jag skulle gärna vilja veta om du är en sån som planerar vad dina barn ska heta långt i förväg eller om du bestämmer de när dom kommer 🙂 Om du har några namn nu vill jag gärna veta ?

Svar: Nej jag har inte alls tänkt på vad mina framtida barn ska heta. Kommer börja tänka på det när jag är gravid.

Bästa tipsen för att driva en framgångsrik blogg? 🙂 kram

Svar: Uppdatera ofta, mycket bilder på dig själv och din omgivning, svara på kommentarer, ge inte upp! 🙂

Sökte du upp förlag gällande din bokidé eller sökte de upp dig? 🙂 Nu när du har ett bokkontrakt , skulle det finnas en chans att du har en tävling med dem för oss bokälskare och som själva vill bli författare!? Priset skulle kunna vara att förläggare/lektör läser igenom ens manus (att man går före ”kön” av inskickade manus) och att de ger tips och värdefull kritik så man kan fortsätta med sin författardröm och slipa på mansuet!

Svar: Vi kontaktade bokförlaget själva och dom nappade på idén direkt. Jag kan alltid prata med dom och se om dom vill ha en tävling, rolig idé! 🙂

Hej Alexandra! Har du några bra tips på hur man kan träna sig till smalare ben och armar och någon bra övning till magen? Ja mest hela kroppen då, vet att kondition ska vara bra men vill veta om de finns några bra styrkeövningar som man lätt kan göra hemma med hantlar 🙂 Och om du kan ge några tips på hur man alltid kan vara så peppad till att träna, jag blir alltid så trött på det i slutet och slutar med det, så om du har några tips på hur man lätt håller de uppe så kan du gärna ge några tips? Kram!

Svar: Jag tränar ofta och jag använder vikter. Jag tar stora vikter så jag känner att mina muskler verkligen får jobba. Dom blir inte stora, det blir tvärt om mig för mig. Mina armar blir bara mer slimmade och tighta ju mer vältränade dom blir. Mina ben funkar tyvärr inte på samma sätt, utan dom svullnar upp och blir större om jag tränar hårt. Det ligger i generna och alla är ju olika.

Jag vet inte men är jag på gymmet är det lika bra att köra. För mig känns det väldigt otillfredsställande att bara sluta och gå hem. Tänk ut ett träningspass innan du går till gymmet och se till att göra klart allting som du har planerat. Har du ingen plan och bara pillar runt på olika maskiner är det svårt att veta vad du ska göra. Så innan nästa pass, planera hur länge du ska värma upp, 3 övningar till armarna och 3 övningar till axlarna (tex). Sen hur många minuter du ska lägga till kondition, tex avsluta med 30 minuter på crosstrainern. Nu vet du exakt din plan, kör på det och gå inte hem förens du har gjort allting du har planerat.

Vad använder du för hårfärgningsmärke?

Svar: Haha trodde alla visste det? 😉 Rapunzel of Sweden..

Hur mycket kostar det du gör på Rapunzel of Sweden, vill gärna veta flr att jag ska dit snart och vill bara vara beredd på priset?

Svar: Priserna hittar du här: https://www.bokadirekt.se/places/rapunzel-stockholm-4229

Om du bara fick använda en sminkprodukt resten av ditt liv vilken skulle det vara?

Svar: Brun ögonskugga. Den kan jag använda för att fylla ögonbrynen, ha som puder, måla i fransraden både under och nedanför ögat..

Vad är ditt favoritsnacks?

Svar: Frukt!

hej alexandra! min fråga till dig är: Hur länge har du haft din hund Chloe och hur du gör med hundpassning och sådär<33

Svar: Jag har haft henne i 4 år snart 🙂 Och det är oftast Peter och pappa som tar hand om henne när jag reser.

Hej fina Alexandra! Min fråga till dig är; Hur har din och Peters relation sett ut genom åren? Har ni någonsin blivit riktigt osams eller har ni varit som typiska syskon som bråkat men ändå alltid funnits där för varandra? Mycket kärlek till dig!

Svar: Vi har haft våra vanliga syskonbråk såklart, men precis som när vi var små blir vi sams lika fort igen. Ibland irriterar man sig på varandra eller så har det blivit något missförstånd. Men oftast stöttar vi varandra och hamnar sällan i bråk. Har vi olika åsikter om någonting brukar det bara sluta med att vi byter ämne eller att vi inte snackar mer på någon dag haha. Ingen big deal.

Har du lätt för att börja umgås med nya vänner? 🙂 Hade ju varit sjukt kul att få hänga med dig ut och festa etc (nyinflyttad i hvudstaden)

Svar: Ja jag älskar nya vänner! 🙂

Hur hanterar du och din pojkvän svartsjuka? Händer det att du är svartsjuk, hur hanter du det isåfall? Och om han är svartsjuk hur hanterar du det då?

Svar: Ja det händer, speciellt eftersom folk älskar att sprida rykten. Vi pratar om det och jag får påminna honom om att folk har så himla tråkigt så dom måste prata om andra. Jag kan också bli svartsjuk ifall jag får höra något, men samma där så gäller det att prata om det sen får man bestämma sig om man ska gå vidare eller välja att tro på ryktena.

Hur hanterar du dåligt mående? tex pms när det känns som att allt går emot en. Just nu går jag runt med en orolig klump i magen, och jag vet inte varför. Vad är ditt bästa tips för att få känna sig glad?

Svar: Jag försöker tänka att det är tillfälligt att jag mår så och att det kommer gå över. Sen brukar jag tänka att man måste må dåligt ibland för att uppskatta när man mår som bäst 🙂 Sen får man tänka på hur mycket bättre man har det än många andra.

Vem var din första seriösa påjkvän, och hur länge varade det förhållandet?

Svar: Vill väll påstå att det var Erik som jag var ihop med innan C. Vi var ihop i 3 år.

hur hittar du alla fejkprofiler som tagit dina bilder på t.ex Facebook?? (:

Svar: Folk berättar det för mig via Facebook, mail eller instagram.

Vad har du för mål under 2016?

Svar: Släppa min bok och flytta.

För att vara en bra youtuber vad tycker Du är viktigast då? Kamera eller utseende alltså på människan som filmar.

Svar: Folk älskar ju att titta på vackra människor, jag har kommit över massa snygga youtubers som är gigantiska bara för dom är snygga. Konstigt för dom hade ingen rolig personlighet alls haha.. Jag tycker däremot att det är viktigast med bra personlighet, för det lyser ju verkligen igen kameran 🙂

Har du hört talas om Dansbandsveckan? <3

Svar: Ja jag har hört det någon gång.

Kan du gøre så man kan se dine tidligere billeder, tex se alle billeder fra 2011?

Svar: Tyvärr har improveme raderat mina gamla inlägg när jag valde att flytta min blogg. Sjukt tråkigt.

Har en fråga och jag undrar över hur du får inspiration till dina blogg inlägg? Tycker det är otroligt svårt att komma på bra och intressanta inlägg hela tiden. Du har ju alltid så himla bra och intressanta inlägg så tänkte att det skulle vara bra att fråga dig! 🙂

Svar: Tack söta! Jag får inspiration från mina bilder, så ju mer bilder jag har på lager desto mer inlägg har jag. Sen får jag inspiration från andra bloggare, TV, tidningar osv.

Vilket är det snyggaste plagget från H&M x Balmain tycker du?

Svar: Toppen nedanför, tyvärr fick jag aldrig tag på den själv.

Hej! Undrar om du och din kille har planer om att flytta till villa någon gång och/eller så småningom förlova er eller gifta er? Och finns det tankar för barn i framtiden? Kram <3

Svar: Vi har haft den diskussionen men jag vet inte om vi är rätt för det. Vi har varit ihop så himla länge och jag känner att vi kanske borde redan ha förlovat oss.. När jag tog upp ämnet vart han så förvånad över att jag ens tänkte på förlovning och det fick mig inse att det inte kommer att hända mellan oss kanske. Jag vill förlova mig, så får se hur det kommer att gå mellan oss.

Om jag inte minns fel så gjorde du väl något med dina tänder för några år sedan? Alltså satte på något över dina riktiga tänder så dem skulle bli vitare och rakare? Hur länge håller det? Måste man gå till tandläkaren och byta ”överdraget” ofta? Hur mycket kostade det?

Svar: Yes det var som ett skal som man limmar fast på sina egna tänder. Dom ska hålla för evigt men visst kan det hända att någon tand lossnar. För mig har det hänt 1 gång när jag råkade bita i ett väldigt hårt sugrör haha. Men det gick att fixa väldigt fort dagen efter. Ingen som märkte att det hade hänt.

Skulle du inte vilja ha ett jobb vid sidan av bloggen? Visst att den försörjer dig, men blir du tillräckligt stimulerad och utmanad att skriva om smink och kläder? Du känns så mycket smartare än så! Läkarprogrammet (eller nå’t) nästa!

Svar: Jo men samtidigt ser jag inte hur jag ska hinna det.. Det händer så mycket som ni inte får ta del av i bloggen. Jag åker ständigt runt på möten och möter folk. Sen pluggar jag ju på sidan om och det håller mig stimulerad.

Läser din syster & dina föräldrar din blogg?

Svar: Ja min mamma och syster läser min blogg. Pappa läser nog den inte.

syster

Har märkt att fler å fler komentarer typ ”Tack för att du läste/komenterade min blogg” Är de oftast sant eller att vissa försöker få fler läsare? 😉

Svar: Dom försöker få fler läsare haha. Även om jag ibland läser mina läsares bloggar så skulle jag ALDRIG kommentera, det är för folk brukar kommentera i mitt namn och jag vill inte skapa förvirring. Lika bra att aldrig kommentera då.

Har du kvar eller finns ditt allra FÖRSTA blogg inlägg någonstans? skulle ju vart kul att läsa!

Svar: Tyvärr hittar jag inte det någonstans 🙁 Efter alla flyttar med bloggen har det lixom försvunnit.. Sjukt trist!

Om du var tvungen att välja att flytta till av Norge, Danmark eller Finland till vilket land skulle du då flytta & varför?

Svar: Norge! Känns som att det landet är mest likt Sverige, speciellt om man jämför med deras bloggare.

Om du skulle bli ”tvingad” att byta ögonfärg och du fick välja mellan grön eller blå, vilken skulle du valt & varför?

Svar: Blå för mina ögon är redan en blandning av grön och brun. Vore kul att byta ögonfärg helt!

Shoo kissie!!? Jag skulle gärna vilja veta vad ditt stjärntecken är, tror du på stjärntecken, varför/varför inte? skulle du kunna tänka dig klä ut dig till ditt stjärntecken på haloween eller en annan maskerad fest?!?

Svar: Jag är vädur 🙂 Nej jag tror inte på stjärntecken, alla tidningar skriver ju olika saker haha.. Ja det kan jag väll tänka mig kanske, ifall jag hittar en grym kostym.

19 reaktioner på “Svar del 2”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *