Frukost på hotellet!

God morgon!

Gud vad vi har det bra här i Åre! Vi har precis varit och rockat frukostbuffén, dom hade så mycket gott att välja på här. Vart typ 20 plättar för min del, dom såg så goda ut men nu har jag ont i magen.. Får skylla mig själv haha. Så nu ligger vi och vilar lite på hotellrummet innan vi ska bege oss ut i backarna, äntligen ska vi åka lite skidor!

Så nöjd med hotellrummet som vi har här på Holiday Club dessutom 🙂 Vi har lixom backen direkt utanför oss, så smidigt. Och påminn mig att ta bilder nere i badet, det är så härligt där nere. Igår låg vi och badade i flera timmar, haha så mys!
IMG_2045

IMG_2048

IMG_2050

// I samarbete med

62 thoughts on “Frukost på hotellet!”

 1. Gissar att du kommer få massa skit för första bilden. Men jag vill bara säga att KEEP IT UP! Kvinnokroppen kan ju vara bland det vackraste som finns. Behöver absolut inte vara något sexuellt. #girlpower

 2. Ser lite kallt ut.. 🙂

  Vi borde ses för en fotosession (jag är fotograf) och ta fine art nude-bilder du och jag. Stilrena, smakfulla och coola sådana!

 3. HAHA fick du inte tillräcklig uppmärksamhet i tv soffan hos Malou?? Du är patetisk, du får ju uppmärksamhet även fast du inte viker ut dig såhär

  1. “Viker ut sig”?
   Har du sett en reklamaffish nån gång? Eller tv?
   Tycker du att Kissie viker ut sig med den där bilden så får jag intrycket av att du är ganska “efter” resten av samhället…eller så tillhör du någon slags “frikyrlig” rörelse kanske. Oavsett så förstår jag inte varför du läser (och tar dig tid att kommentera) hennes blogg då..

  2. DU är patetisk som ger dig på en kvinna du inte känner för en sådan här sak. Om du mår så dåligt att du känner behov av att vara elak mot andra så vore det bättre att ringa en vän och prata om det som bekymrar dig.

 4. AH! Din kropp, kan man liksom… få den? Håller med Fanny här ovan; är också småbarnsmamma och ja… det är ju verkligen inte speciellt glammigt. Man får försöka ta sig i kragen 😉

  Mitt lilla krypin som 25:årig mamma till Oliver, tio månader. En gemytlig blogg om barnmode, inredning, en dos vardagspuls och saker nära hjärtat <3

 5. Haha där satte jag morgonkaffet i halsen, liksom “vad har hon på sig”, tittar närmre “nä hon har inget på sig” haha 🙂 Med det sagt så tycker jag det var ballt o vågat haha! Tror du ingen granne såg?
  Du är cool

 6. Gud vilken vacker bild!!! Hoppas du har en härlig vistelse i Åre, jag har aldrig varit där. Å andra sidan skulle jag förmodligen bryta alla ben jag har ??

 7. Älskar att du kör ditt egna race oavsett vad nån annan säger. Det är den feminismen vi vill ha, där kvinnor stöttar kvinnor no matter what!
  Att du är jävligt snygg när du gör det är en annan femma, är galet avundsjuk, och motiverad! 😉

 8. Vilken vacker bild Alexandra!!! You go girl, kvinnokroppen äger och vi alla borde vara stolta över hur vi ser ut. Din kropp är vacker likaså ditt ansikte. Fortsätt utstråla det du gör, du är en stor och bra förebild till unga tjejer som mig. Tjejer bör lyfta varandra och inte sänka! Bara fortsätt!! Kram

 9. Hej! Jag måste säga att du växer bara mer och mer i mina ögon. Du är så sjukt snygg på den första bilden(finns fortfarande kvar på blogkeen). Önskar att fler hade vågat vara sig själva och struntat i att bry sig om hur samhället reagerar.
  Fortsätt med det du gör och fortsätt att pusha de sociala normerna för du gör skillnad!!

 10. Kissie! Det var ju en jättevacker bild. Inte på något sätt provocerande även om vissa ändå verkar tycka det. Det var ju bara en väldigt vacker kvinnas kropp. Tycker inte alls att du hade behövt ta bort den. Ville bara säga det!
  Karin

 11. Du bara växer och växer i mina ögon. Man blir ju inte lite avundsjuk på din fina kropp! Grym är du Alexandra!!

 12. Haha fan vad paff jag blev när jag konstaterade att jodå, det var minsann en bild utan kläder där och inte bara min hjärna som hittade på saker. Härligt och vågat, men inte på något sätt för mycket eller utvik som någon nämnde i en kommentar ovan

 13. Euw.. Det borde vara tvångsoperationer på att vara sådär himla kobent som du är. Syns ju även klart och tydligt att du har gått bananas med Liquify på midjan, som vanligt. Hahahaha pinsamt!

  1. Satte kaffet i halsen men stor eloge för ditt mod! Kul att bara killar är negativa.. Ljusar upp dina bilder och allt. Nästan lite komiskt

   1. Tror inte att det är killar i verkligheten som kommenterar så:) självklart andra bloggare , tjejer förståss. Killar tycker ALLT naket är snyggt.

 14. Jag kan fortfarande se bilden… men den är sist, inte först. Sjukt snygg kropp Alexandra! Blev överraskad. Trodde ärligt talat inte jag tyckte smalt kunde va så snyggt. Du har fina kurvor. Bra kämpat för den kroppen. Ser toningen av musklerna 🙂

 15. “Hon tog inte bort den förrän sent i går kväll. Från början hade hon lagt den först (av bilderna), sedan flyttade hon den sist av bilderna i det inlägget vilket tydligen var förvirrande för många … -:) och sedan tog hon bort den – sent i går alltså.

  Tycker inte alls att det var elakt att publicera bilden i ljusare styrka – tycker faktiskt att den blev bättre då. Har också sett henne IRL många gånger (bor i närheten) och som andra skriver här nedan: den midjan som hon redigerar sig till på bilder finns inte – lägg till 10-15 cm runt midjan/magen så börjar det likna något. Hon måste vara otroligt missnöjd med sin kropp eftersom hon håller på så hon gör. Hon är fullständigt normal i kroppen och ser ut som de flesta unga, söta kvinnor (förutom brösten…) i verkligheten.”

  “Hon är inte ett dugg kurvig irl ? sett henne flera gånger, väldigt rak utan rumpa eller former.”

  “Har också sett henne, hon har en ganska platt röv och stor midja. Det är därför hon redigerar just dom delarna i photoshop :)”

 16. Konstigt nog ligger ju holidayclub vid vattnet och inte alls precis intill backen. Ligger längst bort från backarna av alla hotell i Åre….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *