“Bitch please”

kissie kort hår

img_0719.jpeg

kissie kort hår

Bilder: Lisa Höök 

Igår var jag ju med Rosanna och hennes kompis Isabella som har varit med i årets Big Brother. Vi skulle snabbt förbi en klubb som hade promotat att årets BB deltagare (samt några från PH och något annat program) skulle vara på plats. Så gästerna hade troligtvis kommit dit för deras skull. Men jag vart chockad när jag fick se hur folk betedde sig.. Dom gav blickar, småputtades, sa elaka saker.. Allt för att trycka ner “kändisarna” för att må bättre själva. Men det är så fruktansvärt pinsamt, för vi alla vet att ni småkillar som stod där vid rökrutan och tyckte ni var skithäftiga har kommit hela vägen dit för att få en glimt av tv kändisarna, och innerst inne tyckte ni det var lite coolt eller häftigt. Jag tror dock inte dessa personer förstår att dom är riktiga “haters”, men det är EXAKT var dom är.

Nej jag vill att ni ska inse hur fjantiga ni ser ut när när ni står där och klankar ner på andra, spelar ingen roll om det är en kändis, bloggare eller what ever. Lägger man ner tiden på att klanka ner på någon så är man innerst inne lite av ett fan som också vill ha lite av uppmärksamheten. Speciellt om du är en nykläckt 18 åring som dricker cider och knappt har fått fjun på läppen.. Jag vill att ni ska ha en rättvis bild av er själva. Nej tacka gud för att jag är en sån etablerad kändis så ingen vågar hålla på sådär mot mig.. Jag hänger ju bara ut skiten. Haha nej skoja, that’s not me men jag ville ta upp detta för sånt beteende är inte ok. Vi går inte i skolan längre..

Nej nu måste jag åka och fixa fötterna och sen käka lunch, puss!

19 thoughts on ““Bitch please””

 1. Hej Alexandra!
  Jag undrar om du har några tips på bra affärer där man kan köpa bikinis med stora storlekar. Jag har 75F och har jättesvårt att hitta bikinis.
  Kramis

 2. Vilken bra inlägg Alexandra!!! Jag har själv varit ute på olika krogar där tv program etc ska ha ngn reklam eller liknande. . De har varit samma sak där. Småglinen gör de mesta för att vara coola o de puttas och beter sig illa . Nu är ju jag ingen kändis men att stå å se på när det händer är lika fel som att göra det. Så jag har öppnat käften och sagt vad jag tycker ett flertal gånger. Pinsamma människor.

  Men jag hoppas att allt är bra med dig Alexandra!

  Kika gärna in hos mig I mitt lilla krypin. Välkommen till min blogg?
  ✔Rock By Sweden – Mina favoriter
  ✔Dagens planer +Bohemian Lifestyle
  ✔Blodsjägarna – Boktips
  ✔Livets baksida
  ✔Känslan av tomhet
  ✔Jag är en människa med känslor, ingen jävla filbunke som kan ta vad som helst!

  nouw.com/Nordengrim

 3. Säkert åldersrelaterat – men Big Brother, Paradise Hotel etc. är ju lågvattenmärken… Titta bara på vilka som är med och fundera på varför man väljer grupp som man gör…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *