Tack för alla suport <3

Hej bloggen!

Tusen tack för all suport igår ♥ Ni är grymma! Ni som delade vidare det på era bloggar, tack! Ju fler som tar upp det desto större chans har vi att “vinna”, för det gäller att upplysa folk om hur det är för det är nog först då dom kanske inser vad det är dom egentligen sysslar med. Sen att flera facebook-grupper har delat samma artikel, aja skitsamma. Jag har gjort “mitt” nu och jag är nöjd över det.

Jag är frt sjuk så idag blir det ingen speciellt spännande dag för mig.. Gäller ju att vila så mycket man bara kan, trots det börjar klia i benen. På sig höjd kommer jag väll tvätta kläder och städa lite hemma, men det är väll det haha 🙂

kissie vinter

kissie vinter outfit

kissie jacka

Foto: Lisa Höök

21 thoughts on “Tack för alla suport <3”

 1. Det är bra att du säger ifrån. Bara för att du är en offentlig person så ska du inte stå ut med för mycket skit. Du är en grym bloggare, stå på dig!

 2. Hej Kissie! Du är så bra. speciellt när du tar upp viktiga ämnen för samhället.
  Kan du inte prata om hur dumt det är att skatten har höjts för yngre (folk under 26 år), eller iaf skriva din egna åsikt. Betalar du inte mer skatt nu? Hur påverkar det dig?

  Puss

 3. Hej! Undrar varför du säger att jackan är fake när den är gjord i strutsfjädrar (från wosstore). Är det så att du menar att den inte är gjord i päls?

 4. Hoppas du mår bättre snart! Älskar förresten inlägget Lisa skrev om dig nyss på sin blogg, med alla era “behind the scenes” bilder, så otroligt vackra och mycket liv i dom! kram

 5. Sjukt fina bilder, älskar din sminkning. Skulle inte du kunna visa hur du sminkar dig någon gång & vilka produkter du använder eller om du redan gjort de länka de någonstans<333 & älskar jackan btw jättefin speciellt hur fluffig den är sjukt fin detalj

 6. Hej!
  När jag såg sista bilden så kom jag att tänka på att du nog hade passat i typ,en axellång page, det såg så sofistikerat och fint ut. Hög klass, kan man säga så (?), hoppas att du förstår.

 7. Så jävla sjukt, förstår inte hur folk kan hålla på sådär?! Har dom ingen empati i kroppen? Gillar verkligen ditt svar till dom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *