Tusentals människor skriver att jag är äcklig på Facebook

Hej bloggen!

Jupp nu är jag sjuk for real this time. Trodde inte det skulle bryta ut för jag har ju klarat mig so far men inte denna gång. Fast det gör mig inte så mycket, Januari månad är en sån månad där det inte är så mycket händer så kan lika gärna vara sjuk nu 🙂 Dock betyder det att jag ställer in inspelningen med TV3 play imorgon.. Men det var ingen stor grej så det gör inte så mycket. Men jag måste in till stan för en grej som jag måste ta hand om, men det tar max 15 minuter!

Föresten, jag har sett länkarna ni har skickat till mig på Facebook. Inlägget där en tabulerings sida delar gamla bilder på mig så tusentals människor kan skriva hur äcklig, patetiskt och smal jag var. Jag tar inte åt mig eftersom det där är inte jag, det vet ju ni mina läsare men andra vet ju inte det. Så det är konstig känsla att läsa alla kommentarer. Jag tar inte åt mig, det gör jag verkligen inte men jag tycker det är skämmande hur människor kan sitta och skriva sånt här. Vissa skriver att det är hemskt, det är fel på samhället men snälla människor.. NI ÄR SAMHÄLLET!! Vad är det ni inte fattar? Tänk om jag inte vore så stark som jag är? Tänk om jag var tjejen på bilden fortfarande? Vad tror ni hade hänt? Att jag hade skrivit ett inlägg om det och sen släppt det? Vet ni vad, idag hade nog tjejen suttit och gråtit. Hon hade kanske tagit livet av sig. Fattar ni det? Fattar ni att tjejer tar livet av sig idag pga mobbning?

Tur är det inte fallet, idag. Just det här fallet. Men ni skulle inte tveka att sitta och göra samma sak mot en annan människa som inte har lika tur.. Jag skulle uppskatta om ni kan hjälpa mig anmäla inlägget. Tack för hjälpen ♥

https://www.facebook.com/TattooFreakz/posts/10153557621019580?__mref=message_bubble

hata

Jag skrev föresten en egen kommentar bland alla andra..

svar

65 reaktioner på “Tusentals människor skriver att jag är äcklig på Facebook”

 • Jag fattar verkligen inte hur folk orkar leva med sig själva när det håller på så här. Hur kan man vilja ha på sitt samvete att någon mår dåligt, kanske skadar sig själv eller tar livet av sig på grund av en kommentar man har skrivit? Att vi inte har kommit längre år 2016 är skrämmande…

 • Alltså fattar inte hur människa kan hålla på så här? Jävla idioter. Svaga människor som måste prata skit om andra för att bli nått

 • Mia says:

  “Den här sidan är tyvärr inte tillgänglig

  Länken kanske är trasig eller sidan kan ha tagits bort.”

  Så himla vidrigt! Blir så arg och ledsen när jag ser sånt här 🙁 Tur att du är stark <3

 • Paula says:

  Fy fan vilka vidriga människor!! You go girl att du lämna kommentar på deras sida ! 🙂

 • Anna says:

  Förstår verkligen inte varför folk ska hålla på sådär… Du är otroligt fin ?

 • Emma says:

  Du är stark! Dessa kommentarer säger mera om deras mående än om ditt. Du har kommit en lång väg från den tiden då du var kvinnan på bilden och det ska du vara stolt över! Fortsätt vara den du är och låt deras hat speglas tillbaka på dem själva. Love! <3

 • :D says:

  Du är fan kung alltså. 😀

 • Usch, skulle aldrig kunna sitta och trycka ner någon sådär.
  Fruktansvärt! Ditt svar till dessa människor var bra. Ta hand om dig!

  – 18,7kg
  86,4kg nu.
  Ta gärna en titt hos mig;
  http://hajnal.se

 • Vidrigt, det är samma sak som att säga att någon är tjock. De är skrämmande värld när samhället ser ut såhär…..
  You go girl!!!

  http://WWW.JOHANNAGRAHN.SE

 • Åsa says:

  Blir riktigt rädd för oss människor som kan med att ens skriva sådana fruktansvärda ord. Människor har inget hyfs längre och det är otäckt… Tänker också på allt skit som händer i värden, folk dödar hit och dit utan någon som helt tanke på vad det egentligen innebär att döda en individ. Jag som jobbar inom vården och varje dag ser människor som kämpar för sina liv blir så otroligt frustrerad av att höra och se vad människor gör mot varandra.

  Alexandra.. Glöm inte att de flesta människor är snäll och vill inte skada, dock är det deras röster som hörts minst. De som har en fel människorsyn är oftast tyvärr dem som hörs mest. Du är en bra och fin människa.

 • Mia says:

  Du är verkligen riktigt stark person, Alexandra! Jag hade nog aldrig klarat av det där..
  Vart ju mobbad i skolan för att jag var mullig, akne och inte den ideala tjejen… efter det så har jag fortfarande dålig självkänsla men det något som blir bättre och bättre ju äldre jag blir. Det är därför jag gillar att läsa din blogg och få hjälp inprincip 🙂

  http://www.mijaas.blogg.se

 • Jag anmälde sidan direkt när jag såg den för första gången. Det är ALDRIG rätt att trycka ner en annan människa, aldrig.

  Stor kram och hoppas att alla andra gör samma sak och anmäler såfort man ser något som är kränkande/fel.

 • Marie Hall says:

  Bra att du står på dig, inte många hade vågat kommentera en egen bild på sig själv när den var utlagd för att trakasseras på. Du är verkligen inte samma tjej som du var då och dina träningsinlägg du läggar ut ibland visar det. Samt att du för inte länge sen beställde pizza och skrev ut det på bloggen som en helt vanlig sak visar att du äter junkfood också, precis som vilken annan människa som helst 😉
  Du har vuxit jätte mycket i mina ögon och blir mer och mer en förebild för dagens ungdomar. Inte för att du kanske inte vill vara det eller har valt att vara det, men du är en bra förebild för ungdomar. Du ser ut som du vill, du klär dig som du vill och du står på dig utan att hoppa på andra människor och vara elak tillbaka. Du visar att alla är människor, oavsett kändisskap. Att alla har hår under armarna och att kvinnor får mens varje månad och att det inte är en big deal, och du gör det med stil!

 • Bunny says:

  Alexandra du är fantastisk! Så himla bra sätt att ta hand om det här på!! <3

 • nejja says:

  jag verkligen….FÖRSTÅR INTE….hur man kan mobba andra. jag kan verkligen inte få in det i mitt huvud. på riktigt. så mycket hat… det är liksom inte bra för någon. det är ingen som får ut något bra utav det här!

  fucking sluta. bara sluta.

 • Diana says:

  Det är för det första väldigt tur att du är så stark som du är idag!! För ja, man blir fan rädd över vad som hade kunnat hänt annars.
  Sen är det också väldigt tur att du vaknade upp ur det där, mognade, växte och ändrade din bild på vad snyggt är. Så glad för det faktiskt. Då du är en stor förebild för både din lillasyster och många andra småtjejer. Ja jag vet, det är inte vad du valt, inte vad du orkar ta på dig heller, men faktum är ändå att det är så.
  Du är otroligt stark, vacker och snygg som du är idag. Perfekta mått av det jag kan se på bloggen i alla fall. Sen vet jag inte hur du ser ut i verkligheten.. 🙂
  Men lycka till med allt, bra svarat och stå på dig som du alltid gör. <3

 • Anna says:

  Hej!
  Jag har aldrig kommenterat på din blogg förut men har egentligen följt dig sen flera år tillbaka och sett hur du har utvecklats till det bättre (eller bara gått från att vara kissie till att vara alexandra). BLIR SÅ JÄVLA IRRITERAD på hur folk fortsätter att dömma dig för den du var förut, eller ännu värre; för hur du såg ut förut. ALLA utvecklas och förändras och ingen vill väl forsätta bli dömd och “hatad” för hur den man var för flera år sen eller t.o.m för två veckor sedan? Ännu mindre få så mycket skit för hur man såg ut/ser ut. Kan inte ens tänka mig hur jobbigt jag skulle tycka det var att alltid få skit för min dåtid. Det är verkligen fantastiskt att du väljer att se det så moget och att du klarar att vara så stark och inte ta någon skit. Hoppas du fortsätter så! Stay strong! Är det något man lär sig med åren så är det ju att folk älskar att hata.

 • Helt jävla sjukt är det. Inget ska behöva ta skit. Stå på dig, Alexandra!! Du förtjänar, ingen förtjänar, alla dessa påhopp du får stå ut med. En stor mega kram till dig!

 • Alice says:

  Klickade på länken enbart för att anmäla inlägget, dock fungerar inte länken längre så jag sökte upp sidan på Facebook & bilden på dig är borta nu iaf! Dock så lägger den sidan upp liknande inlägg med bilder på andra personer så jag valde att anmäla hela sidan för granskning och skickade en rapport att sidan “Är kränkande mot mig eller någon jag känner” till Facebook! Du är så jävla stark Alexandra?? Jag hade nog reagerat som du skriver att tjejen som du var på bilden hade gjort, kan inte ens föreställa mig hur det är att vara dig & behöva stå ut med sånt här titt som tätt, det är så obegripligt för mig att man kan vara så jävla grym & stark som du är & klara av sånt här??

 • Frida says:

  Alltså det är så fruktansvärt hur folk snarare ser dig som ett objekt än en människa! Bara hur dom lägger upp bilder och ba “kolla här!” som att du vore en ailien eller nått.. Helt fruktansvärt.. Finner inga ord.

 • Sanna says:

  Hej Alexandra!
  Jag måste säga att jag beundrar dig fruktansvärt mycket. Jag har följt din blogg sen jag gick gymnasiet (Vi är samma ålder just so you know) Du har verkligen utvecklats i din blogg och idag är det så fruktansvärt roligt att läsa din blogg då du verkligen skriver om saker man kan relatera till. Just inlägget med för små jeans. AMEN!

  Att du sen vågar skriva en sån där kommentar är verkligen beundransvärt! Jag gick in för att anmäla men inlägget var sån tur var borttaget.
  Här har du dig en trogen läsare som mest troligt kommer att läsa din blogg då vi är 40år gamla och lever loppan!

  Ha en bra dag!
  /Sanna

 • Ida Roth says:

  Såg detta igår och tyckte det var patetiskt, det är patetiskt att klanka ner på en person man inte känner historien bakom och det är patetiskt att klanka ner på folks sätt att leva.

 • Elle says:

  Vad starkt gjort Alexandra att svara dem på det sätt som du gjorde!
  Utan att gå till personangrepp eller visa ilska.

  Man blir ju väldans stolt, även om man inte känner dig!

 • balletbun says:

  Ofattbart skrämmande. Jag har själv alltid varit smal och är det fortfarande. Har även alltid haft svårt att gå upp i vikt. För mig handlar det dock inte om vikten. Problemet ligger rotat mycket tidigare. Vad är det som säger vad som är rätt eller fel när det gäller en persons utseende? Hur kan man påstå att en viss kroppstyp inte är “rätt”? Om jag nu VILL vara smal så är det mitt val och inte någon annans. Jag förstår inte hur folk i allmänhet kan anse sig ha den rätten att kritisera (främst) smala personer, oavsett om man är smal av ren vilja eller på grund av naturen. Tack för att du tar upp det här Alexandra, även om det inte borde behövas. Vi lever för oss själva och inte för någon annan, speciellt inte för samhällets så kallade ideal.

 • evelina says:

  det är alltid så, folk måste ha något/någon att klaga på.. sorligt men sant !

  http://nouw.com/ackmark/kollage-kissie-22408553

  * här ka du beställa samma kollage 😀

 • ▲ ELAD ☪ says:

  Jag är verkligen så jäkla less på människor, dem där människorna har svarta själar. De är sånna där efterblivna människor som inte ska existera på denna jord. Så efterblivna och dumma i huvudet, har lägsta IQ.
  Dem har inte hjärna nog för att ta tag i sitt egna liv istället.

 • Jenny says:

  Oj var du så smal? Om nu så var fallet så är jag glad att du inte är det längre, har själv varit i den där “fällan” att gå ner i vikt. Det är ett helvete att jobba med tankarna men värt att ta tag i tankarna och leva mer “normalt”! Lycka till med allt

 • alexandra says:

  http://thedat.org/they-say-she-has-a-lollipop-body-is-this-hot-or-naaah?page=7&v=g5nb7kPH08GWHLlzpbKed7Ov1AjmXe0fOhOi

  gå in på den här sidan som tatto freakz delade, jag hittade inte hur man anmäler..

 • Nettan says:

  Folk kan verkligen vara vidriga 🙁 🙁 Tycker det är så hemskt och sjukt.

  Kika in vad jag har shoppat för att tänka på annat 🙂

  —-> http://nouw.com/Nettan

 • alexandra says:

  http://www.i-am-bored.com/2016/01/10-photos-of-a-horrifyingly-skinny-girl-with-a-lollypop-body-pics.html
  även denna där dem lades upp först och där står det även vem det är som har lagt upp

 • Mathilda says:

  Bra svar på tal. Heja dig Alexandra!

  http://daylife.se/hosmathilda/

 • maria g says:

  Ja det är otäckt med elaka människor. Fy att kränka andra så får det inte vara. Man ska stöta varandra mer omtanke o kärlek i sverige annars blir det inget bra land. Synd att det blivit så här men det är inte ok!!

 • jos says:

  Du är en stor inspiration Alexandra. Klok och genomskådande för den dubbelmoral som finns i samhället. Och alltid med träffande humor. Vill bara säga att det ger mig mycket att se dig vara en sån stark individ trots hur mycket skit folk utsätter dig för. Menar inte att allt du någonsin gjort har varit rätt, men just din styrka att gå din egen väg och inte vara så svag för människor i grupp ser jag upp till så jäkla mycket!

  Ditt inlägg ovan är så relevant och bra!!! Fy fan så bra och viktigt det är! Tänker samtidigt på hur snabba folk är att hålla med (i ditt eget kommentarsfält) och kalla folket i tråden för idioter – trots att det här beteendet är något vi alla måste se upp med! Det är när vi tror att vi är bättre än andra som vi tycker oss ha rätt att uttrycka oss nedlåtande om andra – passa er för på många sätt är vi alla av samma skrot och korn. Därför är det så skönt att människor som du Alexandra lyfter på locket ibland över människors dubbelmoral. Jag önskar sannerligen att vi vore vänner ibland, så att du kunde dela med dig av din styrka och lära mig lite av det 🙂 Nämen du är en unik och j*vligt cool människa. Och jag är faktiskt en riktig smarting så du kan lita på att jag har rätt också 😉 Fortsätt köra ditt race! Bästa kramar från mig

 • L says:

  Inte kul att höra sånt snack om sig själv. Tyvärr tror jag det är ganska vanligt. Tror inte att det är något ovanligt med dessa människor faktiskt. Dom sitter där och snackar skit, kanske tänker dom att den dom snackar om inte kommer se det här? Och värst tycker jag att det är när det är så många som håller på samtidigt. Jag tycker att det borde borde vara någonting inom en som säger stopp när man ser alla omkring sig hålla på, när man ser hur det ser ut lixom.

  • L says:

   Som jos här ovanför säger så får man passa sig för att bli likadan själv. Vi är alla lite av samma skrot och korn. var medveten om dina handlingar. Om jag inte missförstod jos. Men såhär tänker iallafall jag

 • Liselotte says:

  Hej gumman! <3

  Blev så arg och besviken på det som kommenterade när jag såg detta på facebook men skulle bara skriva en snabb kommentar om hur vacker och fin du är! 🙂
  Puss puss..hoppas du mår bättre och glöm aldrig hur otroligt underbar du är!

 • Cindy says:

  Alexandra, du är stark och vacker. Låt dem inte nå dig. Kämpa på och var stark, det där är ingenting. Men se till att det de skiver om dig är kränkande och måste tas bort. Sådant där ska inte vara lagligt!

 • Bella says:

  Ditt svar var grymt bra, hoppas de som skrev elakt fick en rejäl tankeställare! Keep it up!

 • Ellen says:

  Brukar inte kommentera utan bara läsa men jag är en av läsarna som hängt med till och från ända sedan du började blogga. Jag skulle vilja säga att jag är glad över att se förändringen hos dig som har kommit med erfarenheter och mognad mm, men samtidigt ser jag att du försvarar ditt tonårs-jag genom att säga att du har mognat. Varför ska du överhuvudtaget behöva försvara ditt tonårs-jag? Alla tonåringar är lite förvirrade, lite ofokuserade, lite omogna, för det är så det ÄR att vara tonåring. Hjärnan har inte ens utvecklats färdigt förrän i 20-årsåldern. Jag är jätteglad över att se ditt vuxna jag nu i jämförelse med den du var innan, men som den feminist jag är måste jag ändå få säga att självförtroendet och självbilden måste komma inifrån och inte i jämförelse med mognaden. För i princip ingen tonåring är samma person i vuxen ålder och det borde alla förstå som hackar på unga människor och menar att de i vuxen ålder ska förklara sig och nästan be om ursäkt för att de inte förstod hela grejen som yngre 🙂

 • Anne-Lee says:

  Bra att du tar upp detta, och att du sa ifrån. Låt det inte ta din energi, och visst får man förändras. Jag håller med att samhället är skevt och att det skadar många, tyvärr ibland till och med dödar samhällets kommentarer. Sorligt att vi inte kommit längre.

 • Åhh fy fan vad arg jag blir! DU är skit fin ju 🙂
  Kram Hanna!

 • Anna says:

  Det er så sejt svaret igen… Folk er virkelig dumme i hovedet. Mens de sidder dér og gemmer sig bag deres skærme. Stakkels små mennesker!

 • alice says:

  Hade det där varit jag för några år sedan så vete fan om jag hade överlevt den mobbingen du blir utsatt för. Jag var sjukt mager för att jag mådde kass psykiskt. Hade det hackats sådär på mig då så hade det nog varit godnatt för mig…
  Jag vet mycket väl att du heller inte varit guds bästa barn själv men du har utvecklats och kommit så jädra långt! Grymt att du idag är stark och står upp emot mobbing. Var stolt över dig själv!

 • J says:

  Fast du la upp en bild på en tjej igår som var medlem på tinder. Tror du hon vill att alla dina tusentals läsare ska veta att hon har tinder? Blir så trött på er bloggare som ska leka smarta så fort nånting handlar om er själva.

 • Mathilda says:

  Du är så bra, en förebild för många. Har en förhoppning om att vi någon gång knäcker dessa idioter. Osäkra människor som bara tycker och tycker men aldrig står upp för det. Stay Strong!

 • Linnea says:

  Usch vad elak folk kan vara!! Bra att du inte tar åt dig för du e inte värd skit från några människor med inget liv. <3

 • Fredrik says:

  Att människor orkar liksom kommentera någon annan. Det säger mer om dom än om dig Alexandra! Du skall inte ta deras äckliga näthat. DU vet vart du är idag och vad du står för m.m

  Låt inte detta dra ner dig. Dom är haters och haters gonna hate. Det du kan påverka är hur du reagerar på detta. Tyckte det var bra att du lämnade en kommentar till dom och satt ner foten!

 • Sandra says:

  Fy fasen vad vidriga människor det finns.. Sånt gör mig så förbannad! Hur fasen ska vi kunna lära våra barn att det inte är okej att mobba när vuxna människor beter sig på det där sättet.. Och vad får dessa människor ut av att skriva alla dessa elaka saker? Jag förstår faktiskt inte. Det kanske är dags att leva istället för att sitta bakom en skärm och skriva saker som dom aldrig skulle våga säga i verkligheten. Fega kräk!

 • Erika says:

  Så stark du är! Har skrivit ett inlägg på min blogg om detta, kika gärna in om ni vill höra MIN åsikt 🙂 <3

 • Det där med att man inte ska se samhället som “dem” utan som “vi” eftersom vi alla är samhället, brukar jag också alltid säga. S det va Nice att höra att du tänker likadant där.

  Alexandra, alltså jag vet inte. Du skriver att du inte tar åt dig, men kan man verkligen bara helt oberörd om folk skriver så om en? Asså även om det är ens gamla jag… Det är ju fortfarande en del av dig då dete en del av den du varit. Lite ont måste det ju ändå göra, eller? De skriver knappt om mig o jag blir illa berörd, det måste då vara värre gör dig, även om du är mer van med hat än vad jag är.

  I vilket fall, hemskt det där. Tycker det är så synd att du ska vara tvungen att få hat för saker från förr, trots att du ändrats o allt. Men men, stå på dig och låt inte de trycka ned dig. Det där säger mer om dem än om dig. Du har kommit längre.

 • Angela says:

  Fy fan, på sociala medier ser man sånt här varje dag när nån länkar nånting och jag kollar lite blasé genom kommentarerna. Det är absurt och jag blir alltid lika chockad över hur elaka människor det finns! Förjävligt.

  Hur går det med vegomaten förresten, du skulle bli lakto-ovo eller…?
  Det är ju veganuary nu så passar perfekt, förhoppningsvis trivs du och fortsätter äta växtbaserat 😉

 • Neo says:

  Den är borta! 😀

  Åh mår så dåligt åt dig Alexandra, blev helt tårögd av din video.. Helt sjukt att en människa ska behöva ta emot ALL skit på det sättet som du fick under den artikeln.. Du är så himla fin och vacker, du inspirerar så himla mycket! <3

 • Linn says:

  Väldigt bra skrivet av dig!

 • Emmy Laursen says:

  Men herregud.. Förstår verkligen inte varför folk håller på såhär än idag. Tycker att din kommentar tillbaka var klockren och du gör all rätt som inte tar åt dig.

 • Josefin says:

  Hej Kissie!
  Jag läser din blogg då och då men brukar aldrig kommentera. Ville bara säga att jag tyckte detta inlägg var sjukt bra av dig. Tycker du har utvecklats som person och står verkligen för girl power. Modigt.

 • Julia says:

  Hej Alexandra!
  Jag har aldrig tidigare kommenterat någon blogg men i dag kände jag att det behövdes! Tycker det är sjukt starkt av dig att ta upp detta och dessutom öppna dig så i en video, you go girl! Jag vet att du har fått mycket skit för “dina matvanor” och ätstörningar (som att folk vet precis allt om hur du lever ditt liv…). Jag tänker mycket på att om det hade varit en osäker flicka på bilden som du säger, kanske med självdestruktiva tankar och en och annan ätstörning, tror folk att elaka kommentarer hjälper i det läget? Troligen inte. Det hade snarare blivit ännu värre! Uppmuntra och beröm folk och scrolla vidare om det är något du inte samtycker med, hur svårt kan det vara? Hoppas verkligen att elaka kommentarer inte påverkar dig negativt! Ha en fin dag, puss och kram!

 • Anna says:

  Du är alltid grym, men ibland är du supergrym. Jag älskar att du tog dig tid att skriva en sån bra kommentar. Antagligen är det många som kommenterar såna här bilder som inte ens reflekterar över att det är en riktig person. Och ofta tror jag att man slänger ur sig saker utan att riktigt förstå vilket samhälle man är med och skapar/håller vid liv. Keep up the good work.

 • malin says:

  Såna idioter, bra svar du gav i allafall!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *